נפתר העברת המאזין לקובץ פלוני בשלוחה פלונית
-
תודה רבה לכל העוזרים ברוח טובה,
לפני שפירסמתי שאלה לציבור נברתי לחפש פיתרון בעצמי, ראיתי את מה שאתם מציעים, אך הוא לא מצא חן בעיני מפני שאני צריך לתת את התפריט לא מסודר (לחלק א הקש 1 לחלק ב הקש 4 לחלק ג הקש 7).
אם אין אפשרות אחרת, אז זה מה שאני יעשה.
בנתיים אני משאיר את העניין כ'לא נפתר', אם למישהו יש רעיון נוסף, נשמח לשמוע..
שוב תודה רבה לכולם.. -
@ע-ג זה לא קשור אתה לא חייב שהקבצים בשלוחת ההשמעת קבצים יהיו ברצף אתה יכול שיהיה 1 וא הבא אחריו 8 וזה ישמיע את 1 ואז את 8
-
@ivrפון
לא הבנתי אותך (ושמא אתה לא הבנת אותי),
אני מצטט ממה שכתבתי למעלה מה אני צריך:יש לי שלוחת השמעת קבצים, נניח שלוחה 1,
יש שם שלושה שיעורים, כל שיעור מחולק לשלושה קבצים, סה"כ 9 קבצים,
אני רוצה להעביר את המאזין דרך שלוחת "מפתח העניינים", שם הוא יבחר אם הוא רוצה לגשת לשיעור מס' 1 או 2 או 3,
אם יקיש לשיעור 2, יועבר לשלוחה 1 קובץ 006,אם מה שכתבת יוכל לעזור לי, אשמח אם תסביר יותר בהרחבה,
בכל אופן תודה רבה רבה... -
-
@ivrפון @יוסף-ח @צבי-ד-צ
אני מחפש עוד קצת ואני מוצא את זה.
אני מקוה שבאמת הבנתי את העניין נכון, אם טעיתי אשמח שתתקנו אותי.כל הקבצים נמצאים בשלוחה 1/2, מסודרים כרגיל (קובץ 000 הוא חלק ג של שיעור ג, קובץ 008 הוא חלק א' של שיעור א'),
בשלוחה 2 אני עושה 'תוכן עניינים', תחת שלוחה 2 יש 3 שלוחות (2/1 לשיעור א, 2/2 לשיעור ב, 2/3 לשיעור ג),
שלוחה 2/2 שאמורה להעביר לחלק א של שיעור ב, מוגדרת כך:;מיקום הקבצים להשמעה folder_to_play=1/2 ;שיתחיל להשמיע מקובץ מסויים, ואח"כ ימשיך לפי ההגדרות הרגילות start_play=005 ;בדוגמא מתחיל מקובץ 005 שהוא חלק א של שיעור ג, ואח"כ ימשיך להשמיע את הקבצים לפי הסדר
האם אני טועה?
נשמע לי מידאי פשוט.. מרגיש לי שיש לי כאן איזה באג... -
@ע-ג כתב בהעברת המאזין לקובץ פלוני בשלוחה פלונית:
האם אני טועה?
לא נראה לי....
נשמע לי מידאי פשוט.. מרגיש לי שיש לי כאן איזה באג...
אני לדוגמא לא נברתי בהגדרות לפני שעניתי, ולכן עניתי רק אחרי שכתבת מה שאתה צריך, כי חשבתי שיועיל לך ההגדרה הנ"ל, אבל ודאי לכאו' זה פשוט (הסיבה לכל החשש הוא שלפעמים אנו מחפשים רק הגדרות מיוחדות ואז לא מחפשים קודם במודל עצמו...)
-
לתועלת הציבור אני עורך את העניין מחדש עם מספר פרטים נוספים.
כל 9 הקבצים נמצאים בשלוחה 1/2, מסודרים כרגיל (כלומר: קובץ 000 הוא חלק ג' של השיעור השלישי, קובץ 008 הוא חלק א' של השיעור הראשון),
בשלוחה 2 אני עושה 'תוכן עניינים', תחת שלוחה 2 יש 3 שלוחות (2/1 לשיעור הראשון, 2/2 לשיעור השני, 2/3 לשיעור השלישי),
שלוחה 2/2 שאמורה להעביר לחלק א של השיעור השני, מוגדרת כך:;שלוחת השמעת קבצים type=playfile ;מיקום הקבצים להשמעה folder_to_play=1/2 ;שיתחיל להשמיע מקובץ מסויים (ואח"כ ימשיך בסדר הקבצים לפי ההגדרות הרגילות) start_play=005 ;בדוגמא מתחיל מקובץ 005 שהוא חלק א של השיעור השלישי, ואח"כ ימשיך להשמיע את הקבצים לפי הסדר
שימו לב:
שלוחה זו (2/2) מתפקדת כשלוחת השמעת קבצים נפרדת על כל המשתמע מכך, למשל:
אם בשלוחה 1/2 ישנם הגדרות נוספות שתרצו שיפעלו גם בשלוחה זו, יש להגדירם גם בשלוחה זו, (גם סדר השמעת הקבצים, אם לא תגדירו אחרת, יהיה כברירת מחדל (מהגדול לקטן), ולאו דוקא כפי המוגדר בשלוחה 1/2)
כמו"כ יש לשים לב להגדיר את 'מעבר לאחר סיום ההשמעות בשלוחה', וכן את מקש # שבברירת מחדל מעביר שלב אחד אחורה
כמו"כ שמירת מיקום האזנה האחרון יהיה כאילו בשלוחה זו ולא בשלוחה שבה מאוחסנים הקבצים (מקור)בהצלחה...
-
@ע-ג
אולי צריך לדייק
שלוחה 1/2 בכלל לא צריכה להיות שלוחת השמעת קבצים, היא בסך הכל עוד תיקיה במערכת שמאוחסנים בה קבצים
ממילא פשוט שאין שום משמעות להגדרות שיוגדו שם, וגם פשוט שצריך להגדיר הכל בשלוחות ההשמעה -
תודה רבה לכל העוזרים ברוח טובה,
לפני שפירסמתי שאלה לציבור נברתי לחפש פיתרון בעצמי, ראיתי את מה שאתם מציעים, אך הוא לא מצא חן בעיני מפני שאני צריך לתת את התפריט לא מסודר (לחלק א הקש 1 לחלק ב הקש 4 לחלק ג הקש 7).
אם אין אפשרות אחרת, אז זה מה שאני יעשה.
בנתיים אני משאיר את העניין כ'לא נפתר', אם למישהו יש רעיון נוסף, נשמח לשמוע..
שוב תודה רבה לכולם..מה כל הסיבוך הזה??
פשוט תשים קובץ000
בשלוחה שהוא סתם (לדוג') איזה הסבר על השלוחה וכדו' ואז קובץ000
יפנה להדרכה על השלוחה, והקשת001
תפנה לשמיעת שיעור מס'1
, וקובץ002
יפנה לשמיעת שיעור מס'2
, וכן על זה הדרך!!! -
@יוסף-ח
לא הבנתי, תוכל לפרט קצת יותר?
בתודה מראש.. -
@יוסף-ח
לא הבנתי, תוכל לפרט קצת יותר?
בתודה מראש..מה בדיוק אתה רוצה לעשות?
-
@יוסף-ח
אני רוצה לעשות מה שכתבתי בהתחלה.סתם שאלה, קראת את כל השרשור או שמיד הגבת על הפוסט שציטטת?
אני מתכוין לשאול האם יש לך רעיון יותר מוצלח ממה שכתבו בפוסטים שאח"כ? -
-
-
-
אני רוצה לעשות מה שכתבתי בהתחלה.
אז כתבתי לך פתרון פה!
סתם שאלה, קראת את כל השרשור או שמיד הגבת על הפוסט שציטטת?
קראתי!
אני מתכוין לשאול האם יש לך רעיון יותר מוצלח ממה שכתבו בפוסטים שאח"כ?
לכן שאלתי אותך פה מה בדיוק אתה מחפש, ומה רע ברעיונות שנשלחו לך!?
בנוסף תשים לב! שהשאלה הראשונה ששאלת זה: האם אפשר להשמיע קובץ ממקום ספציפי? (אגב בapi אני יודע שאפשר) והשאלה השניה ששאלת זה: שיש לך שלוחת השמעת קבצים שאתה רוצה לעשות כביכול תפריט בחירה, אז קודם כל תסדר את השאלות שלך, כי זה לא מובן במיוחד כשבפוסט השני אתה כותב שאתה מסביר את מה שאתה מחפש...
להבא תפתח עוד שרשור לשאלה אחרת, זה סתם יוצר בלאגן ואי סדר! -
@ע-ג זה לא נועד בדיוק עבור מקרה כזה?
https://f2.freeivr.co.il/post/108957