במודל שידור חי/חדר ועידה - ניהול טלפוני
-
שלום וברכה!
שוב ושוב אני נתקל במשתמשים, רבנים, מאזינים וכד' שאין להם גישה לאינטרנט - ולא יכולים לנהל את החדר הועידה שלהם ברמה המקצועית של הניהול המתקדם והנפלא של ימות המשיח באתר,
נשמח מאוד שימצאו פתרונות איך לנהל את השידור באמצעות הפלאפון באופן שגם לנו למי שאין גישה לאינטרנט או שרק לעיתים רחוקות מזדמן לנו - תיהיה גם גישה לכל הפונקציות.
כגון העלאת מאזין, הוספת השמעות וכד'.מפתחים יקרים - רוצים להועיל לנו ביידע שלכם ??? זו הזדמנות נדירה יותר מכל, את הבקשה הזו כתבתי אך ורק משום שהיא נצרכת מאוד.
נשמח שיהיו כמה חברה' גברים באמת, שיעשו כאן חסד, ברמה אחרת... -
@קול-הלב באם הפיתוח לא יהיה של ימות המשיח אז המנהל של הוועידה יצטרך 2 טלפונים אחד לדבר בשידור ואחד בכדי לנהל את השידור
-
@ivrפון כתב בבמודל שידור חי/חדר ועידה - ניהול טלפוני:
@קול-הלב באם הפיתוח לא יהיה של ימות המשיח אז המנהל של הוועידה יצטרך 2 טלפונים אחד לדבר בשידור ואחד בכדי לנהל את השידור
זה עדיין שווה.
אבל אפשר עדין לפתח באופן שרק למנהל תיהיה גישה המאזינים יכולים לחכות מספר רגעים בשביל שהמנהל ידאג לשידור יותר ברמה כמו לעלות מאזינים וכד' (כמה שניות שקט לעלות מאזין זה בסדר גמור), א
ני חושב שפיתוח כזה שווה בכל מקרה !!! -
@קול-הלב לא הבנת ימות המשיח יקחו לך על זה בין 1000-7000 זה הטווח הממוצע לעומת זאת עם תפנה למפתח פרטי אז יצא לך הההההההרבה! יותר זול.
אבל אני אומר לך בתור מפתח שיש חיסרון שהוא שזה לא יוכל להיות במקש * במהלך הוועידה.
אלה יצטרכו שלוחת ניהול בAPI שאלייה המנהל יהיה מחובר בוועידה/טלפון נוסף מה שיכול לגרום חוסר נוחות
אבל יוצא מחיר שווה לכל כיס
בהצלחה!
נ.ב. אני לא מכיר כל כך ניהול וועידה (למרות שאני יכול להבין את הענין עם אני יקרא את התעוד) אבל אני לא יודע איך מעלים מאזין
או שהתכוונת שאפשר לו לדבר? -
-
@קול-הלב ואגב האם אני יכול להשתמש בקריינות שפירסמת פה לשימוש כל שהוא
בכיף.
הקריינות נועדה לשימוש כולם, עשיתי את זה מיוחד בשביל שישתמשו בזה -
@קול-הלב לא הבנת ימות המשיח יקחו לך על זה בין 1000-7000 זה הטווח הממוצע לעומת זאת עם תפנה למפתח פרטי אז יצא לך הההההההרבה! יותר זול.
אבל אני אומר לך בתור מפתח שיש חיסרון שהוא שזה לא יוכל להיות במקש * במהלך הוועידה.
אלה יצטרכו שלוחת ניהול בAPI שאלייה המנהל יהיה מחובר בוועידה/טלפון נוסף מה שיכול לגרום חוסר נוחות
אבל יוצא מחיר שווה לכל כיס
בהצלחה!
נ.ב. אני לא מכיר כל כך ניהול וועידה (למרות שאני יכול להבין את הענין עם אני יקרא את התעוד) אבל אני לא יודע איך מעלים מאזין
או שהתכוונת שאפשר לו לדבר?אני מתכוין לתת למאזין מסויים אפשרות לדבר, כמו שיש באתר
-
@קול-הלב אה
בכל אופן תחליט עם אתה מעדיף מפתח פרטי או את ימות
אם אתה רוצה פנה אלי למייל cs@ivrphone.online