קו הגדרות מתקדמות מתמחים טופ
-
אני לא יכול להיכנס לק ההגדרות המתקדמות של מתמחים טופ מה עושים?
-
@קו-הרהיטים
תנסה דרך ניתובה -
@קו-הרהיטים כתב בקו הגדרות מתקדמות מתמחים טופ:
אתה צריך להשאיר שם ומספר טלפון כדי להיות חבר פורום
-
אתה מדבר על מתמחים פון????????????????
-
@קו-הרהיטים הסתדרת? אם לא תשאיר שם משתמש ומספר טלפון בדיוק כפי ששומעים בכניסה
-
כן הסתדרתי , תודה לכל העונים כאן
-
@מתנסה-php-api
אבל זה לא נשמע לי כל כך הגיוני שבשביל לחייג לקו יצטרכו להזדהות, מילא אם היית מגביל את ההקלטות רק למזוהים, ניחא,
אבל למנוע את כל הגישה לקו כולל שמיעת ההודעות בפורום וכולל ההגדרות המתקדמות וכולל קו השיעורים שיש לך שם, זה נשמע לי חריג, מוגזם, ולא נכון. -
@אדם מסכים איתך אבל תיקון לא צריך להזדהות רק לבחור שם
כמו שבפורום אתה יכול לבחור כל שם גם שם -
@ivrפון
אבל כאן בפורום כל מי שרוצה יכול לצפות בפוסטים, ורק בשביל לפרסם פוסט צריך להירשם. -
@אדם צודק אבל רק תיקנתי שזה לא להזדהות אלה לבחור שם אתה יכול לקרוא לעצמך גם שפן או כל שם אז זה לא להזדהות
-
@ivrפון
ועדיין זה לא נשמע תקין, לשיקולו של @מתנסה-php-api -
@אדם @קו-הרהיטים ולכל מי שהתעניין מה בדיוק קורה שם בקו
עקב כמה סיבות למשל אבטחה ,סדר בדוחו"ת, ועוד ,
הוחלט לסנן שרק מי שרשום עם שם (מבחינתי גם בדוי כמו כאן) יוכל ליכנס למערכת
אין בזה שום פגיעה בפרטיות לא צריך לספק שום פרט פשוט להמציא איזה
שם משתמש במקום שאני ישב וימציא לכל אחד משהו אחררק הערה עקב העומס ההתחלתי יכול לקחת יום-יומים עד לצירוף ויש להתאזר בסבלנות
מקווה שהייתי ברור מוזמנים להשתמש בקו : להלן המספרים
השלוחה הראשית במערכת : 039724907
מערכת ההגדרות המתקדמות: 039724959
פורום ההגדרות: 099626443 -
@מתנסה-php-api
לא קיבלתי שום הסבר מניח על הדעת שלא יהיה ניתן להיכנס לקו ללא המצאת שם בדוי, זה פשוט נשמע הזוי שאני לא יכול להתקשר לקו מכל טלפון שמזדמן על ידי, לא נתת שום הסבר הגיוני שמתקבל על דעתו של הבן אדם השפוי,
מה גם שאני לא יכול למסור את המספר לחבר שאין לו גישה למחשב ומבקש עזרה דחופה בהגדרת הגדרות כי הוא יצטרך לחשוב על מקוריות והמצאת שם ואח"כ לחכות עוד יומיים עד ש @מתנסה-php-api יועיל בטובו לתת לו הרשאת גישה.
כמובן שזה הקו שלך וזכותך לעשות מה שבא לך אבל אני את דעתי יביע שזה נשמע דבר הזוי ומטורף. -
@אדם אתה מגיב בצורה מוגזמת כאילו אתה מנהל הקו , אז רציתי להודיע לך שמי שמנהל את הקו הוא בוחר באיזה צורה שנוח לו להפעיל את הקו , ומי שרוצה להשתמש בקו צריך לפעול לפי ההוראות ויחכה עד שיקבל אישור וזה נורמלי מאוד מאוד .
-
@אדם אתה לא חייב להתקשר לקו, זו זכותך.
-
@אדם אתה מגיב בצורה מוגזמת כאילו אתה מנהל הקו , אז רציתי להודיע לך שמי שמנהל את הקו הוא בוחר באיזה צורה שנוח לו להפעיל את הקו , ומי שרוצה להשתמש בקו צריך לפעול לפי ההוראות ויחכה עד שיקבל אישור וזה נורמלי מאוד מאוד .
@בוס כתב בקו הגדרות מתקדמות מתמחים טופ:
@אדם אתה לא חייב להתקשר לקו, זו זכותך.
@אדם כתב בקו הגדרות מתקדמות מתמחים טופ:
כמובן שזה הקו שלך ( @מתנסה-php-api ) וזכותך לעשות מה שבא לך אבל אני את דעתי יביע שזה נשמע דבר הזוי ומטורף.
-
@אדם אני חוזר שוב זה מאוד לא נוח לי הרישום הזה אבל נאלצתי עקב כמה סיבות
בעיקר אבטחה (מקווה שאתה לא מצפה לפרסום פומבי מה הסיבה אם תרצה תשאיר כאן מייל
אתה כדי שלא כל אחד יפנה אלי בנידון ) מצטער שהיה קשה לך להמתין אבל לא היתה לי ברירה גם לי זה מאוד לא נוח -
@מתנסה-php-api
שלחתי