צנתוקים
-
@dudu כן, שניתי והוא באמת כבר אומר שהצינתוק הופעל בהצלחה! אבל למעשה אני לא מקבל צינתוק
ו @איש-יהודי-טוב כשהתקשרתי למערכת ורציתי להירשם לרשימת הצינתוקים הוא אמר לי שאני מופיע ואפילו הכי כשהוא אומר הופעל בהצלחה אני לא מקבל צינתוק ככה שנראה שיש בעיה אחרת! -
@dudu כן, שניתי והוא באמת כבר אומר שהצינתוק הופעל בהצלחה! אבל למעשה אני לא מקבל צינתוק
ו @איש-יהודי-טוב כשהתקשרתי למערכת ורציתי להירשם לרשימת הצינתוקים הוא אמר לי שאני מופיע ואפילו הכי כשהוא אומר הופעל בהצלחה אני לא מקבל צינתוק ככה שנראה שיש בעיה אחרת!תנסה להגדיר את הכל מחדש
-
@איש-יהודי-טוב איזה הכל?
ומה להגדיר מחדש? -
@איש-יהודי-טוב איזה הכל?
ומה להגדיר מחדש?בהפעלת צינתוק תגדיר את זה:
type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes
ובהרשמה תגדיר את זה:
type=tzintuk list_tzintuk=1
-
@שמואל-ש פשוט תחליף את המספר של רשימת הצינתוקים, בשלוחת ההרשמה ובשלוחת השליחה, אפשר לכתוב כל מס' ונראה לי אפילו אותיות.
ואז תרשם שוב ותנסה לראות אם זה עובד או לא... -
@dudu לא הבנתי
-
@שמואל-ש יש לך שלוחה של הפעלת צינתוק,
וכך שלוחה של הרשמה לקבלת צינתוקים,
ב-2 השלוחות מוגדרת לך רשימת צינתוקים מס' 1,
תשנה בשתיהן למס' אחר כגון 123,
ואז תרשם מחדש ותנסה לשלוח צינתוק ותראה אם עובד או לא... -
@שמואל-ש אם אתה רוצה שלא יצטרכו לאשר את ההקלטה אתה יכול להוסיף את ההגדרה שבלחיצה על # בסיום ההקלטה מייד ההודעה תאושר, ע"י הוספת ההגדרה:
record_ok=#
אגב ההגדרה הזו , כדאי לשים לב שכל פעם שפותחים שלוחה עם הגדרה כזו מהאתר החדש ההגדרה נמחקת נמחקת וכן כל ההגדרות שאחרי ההגדרה הזו נמחקות.
תקלה מדווחת. -
אני רק לא מבין מה נהיה לי בשורה 12 לפני המילים go_to_folder-כמה שאני מוחק אותם, הם חוזרים!
קורה הרבה כאלה דברים כשעובדים דרך האתר החדש או כשלא מרעננים אחרי שמירה באתר הישן
-
אני רוצה לעשות שליחת צנתוק רק לאדם אחד שהקלטתי לו הודעה אישית. [מהמודל הזה](https://f2.freeivr.co.il/topic/25/הקלטות-מתוך-המערכת-record)
הודעות אישיות לנמענים אחרים במערכת במידה ורוצים שיוכלו להקליט הודעה אישית עבור מספר אחר ניתן להגדיר folder_move=for_idסוג הזיהוי עם אות גדולה בהתחלה/השלוחה הנוכחית בלי סלש בהתחלה לדוגמא אם שלוחת ההקלטות נמצא בשלוחה 1 בתפריט הראשי והגדרתם כניסה לפי מספר טלפון הגדירו: folder_move=for_id-1/Phone מספר ספרות מקסימלי (ריק שווה ללא הגבלה) record_for_id_number_digits=10 מספר ספרות מינימלי (ריק שווה לפחות 1) record_for_id_minimum_number_digits=4 האם לבקש אישור על ההקשה לאחר שמשמיע את ההקשה, ברירת מחדל משמיע אלא אם מוגדר לא להשמיע record_for_id_ask_ok=no בשלוחת השמעת הקבצים הגדירו: folder_play=id_record folder_to_play=/התיקייה של ההקלטות
-
בשלוחת הקלטות
והגדרה נוספת בשלוחת השמעת קבצים
הודעות אישיות לנמענים אחרים במערכת
במידה ורוצים שיוכלו להקליט הודעה אישית עבור מספר מסוים. טוב להודעה אישית ללקוח -
@הלאה-תמיכה-בילודה אמר בצנתוקים:
@שמואל-ש אם אתה רוצה שלא יצטרכו לאשר את ההקלטה אתה יכול להוסיף את ההגדרה שבלחיצה על # בסיום ההקלטה מייד ההודעה תאושר, ע"י הוספת ההגדרה:
record_ok=#
אגב ההגדרה הזו , כדאי לשים לב שכל פעם שפותחים שלוחה עם הגדרה כזו מהאתר החדש ההגדרה נמחקת נמחקת וכן כל ההגדרות שאחרי ההגדרה הזו נמחקות.
תקלה מדווחת.שמתי לב שגם בשלוחות שאני מגדיר את הקשת # כרצוני,
כשאני פותח באתר החדש נמחקת הצורה # מההגדרה וכל השורות שמתחת הגדרה זו
בדיוק כמו קורה כשמבטלים תפריט אחר הקלטה.הבאג הוא על הצורה # - היא וכל מה שאחריה מתבטל אם פותחים שלוחה באתר החדש שהיא מופיעה בה.
-
חברה לי זה עזר מאוד זה כאן וזה עוזר מאודדד
-
@בן-זאב דבר ראשון תודה רבה רבה על העזרה של ההפעלות הצינתוק וכו' וכו'
עכשיו יש לי שאלה אם הגדרתי
שלוחה 7/3 הרשמה לקבלת צינתוקים
שלוחה 7/4 אני רוצה לעשות שיהיה רק שני דברים אלו
לשליחת ההודעה עם צינתוק הקש 1
לשליחת ההודעה בלי צינתוק הקש 2
אתה יכול לשלוח לי פה רק את ההגדרה הזה -
@מאיר-רוזנטל אמר בצנתוקים:
לשליחת ההודעה בלי צינתוק הקש 2הגדרה של השלוחה הזאת??
-
-
@מאיר-האלוף כן אם יש כי אני ראיתי בערך כזו דבר אבל זה לא כמו https://f2.freeivr.co.il/topic/2192/מודל-צנתוקים-חינמית
-
@מאיר-רוזנטל אמר בצנתוקים:
שלוחה 7/4 אני רוצה לעשות שיהיה רק שני דברים אלו
לשליחת ההודעה בלי צינתוק הקש 2
אתה יכול לשלוח לי פה רק את ההגדרה הזהאיזה הודעה לשלוח לאיפה? אם תסביר בדיוק מה אתה רוצה נוכל לעזור
-
@שאול דבר ראשון תודהההההההההההההה אין מילים
ואני הגדרתי שבשלוחה 2 יהיה ההקלטות
אז האמת שאני צריך רק 2 הגדרות
ההגדרה שיעבור לשלוחה אחרת אחרי ההקלטה
וההגדרה כמו שפירסמתי לפני זה מהצינתוקים -