עזרה | העלאת קובץ למערכת עם api בשפת פיתון
-
שלום.
אני מנסה לעלות קובץ עם ה api גישת מפתחים למערכות בפיתון
אבל כל מה שהצלחתי לעשות זה שזה יעלה כתיקייה עם שני קבצים (שני חלקים) מצאתי בתחומים קוד והוא גם לא עובד, אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה הבעיה
הנה הקוד שהשתמשתי:
(הערכים של נתיב וטוקן מועברים כ get בכתובת url)for part_index in range(total_parts): start_byte = part_index * max_chunk_size end_byte = min(start_byte + max_chunk_size, total_size) chunk = audio_content[start_byte:end_byte] chunk_size = len(chunk) files = { 'qqfile': (chunk), } data = { 'qquuid': file_uuid, 'qqpartindex': part_index, 'qqpartbyteoffset': start_byte, 'qqchunksize': chunk_size, 'qqtotalparts': total_parts - 1, # מתחיל מ-0 'qqtotalfilesize': total_size, 'qqfilename': 'out.wav', 'uploader': 'yemot-admin' } response = requests.post(url, data=data, files=files) if response.status_code == 200: print(f"הקובץ הועלה בהצלחה - חלק {part_index + 1}/{total_parts}.") else: print(f"שגיאה בהעלאה: {response.status_code} - {response.text}") return # שלב ב' - סיום העלאה done_url = f"{url}&done" done_data = { 'qquuid': file_uuid, 'qqfilename': 'out.wav', 'qqtotalfilesize': total_size, 'qqtotalparts': total_parts - 1 } done_response = requests.post(done_url, data=done_data) if done_response.status_code == 200: print("העלאה הושלמה בהצלחה.") else: print(f"שגיאה בהעלאת החיבור: {done_response.status_code} - {done_response.text}")
תודה.
-
@mordechay0000 מה הבעיה בקוד שהובא בתחומים? (כתבת "הוא גם לא עובד", זה לא נותן שום מידע)
אתה יכול להתייחס אליו כקופסה שחורה, פשוט לקרוא לו עם הפרמטרים המתאימיםupload_file(file_path, path, token_yemot)
אין לי כח לחפש מה הבעיה בקוד שהבאת פה.
-
@צדיק-תמים
upload_file('xxxx.mp3', 'ivr2:/5/000.mp3', 'xxxx:xxx')
בתוכו יש קובץ עם השם של הקובץ המיקורי שלא ניתן להפעיל אותו ובהורדה יורד קובץ ריק בשם dl.php @שמואל
זה הפלט:
JSON decoding error: Expecting ',' delimiter: line 1 column 149 (char 148)
JSON decoding error: Extra data: line 1 column 10 (char 9) -
@mordechay0000 הנתיב אמור להיות תקיה במערכת, לא נתיב מלא לקובץ (זה עם autoNumbering)
-
@צדיק-תמים גם כש auto numbring מושבת זה אותו דבר
-
@mordechay0000 אם convertAudio מופעל הpath צריך להיות בסיומת wav
-
@צדיק-תמים בדקתי עדיין לא עוזר, תוכל לנסות אם זה עובד לך?
-
@mordechay0000 אתה צודק, יש בקוד קטעים לא הגיוניים, לא נראה לי שזה המקורי שאני כתבתי
בכל אופן אין לי כח לדבג אותו ולמצוא את הבעיה -
@צדיק-תמים יש לך את המיקורי שכתבת?