access_filter פילטר כניסה לשלוחות לפי מס פעמים. האם אפשר לאפס דרך הטלפון בצד ניהול?
-
@shz תנסה לבדוק בקובץ LogApi שנמצא בתיקיית Log מה הנתון שחוזר מהשרת.
-
@dudu
אין לי LogApi בתקיית Log
אולי זה חוזר לשרת שלך? -
@shz תבדוק שוב,
בתוך תיקיית Log יש קובץ בשם LogApi.ymgr אתה צריך להוריד אותו למחשב ולפתוח בפנקס רשימות. -
@dudu
הוא עונה EROR
זה רשום באותיות גדולות. זה משנה?
כי גם ב OK זה רשום באותיות גדולות, ואת הפקודה רשמנו בקטנות -
@shz אז תנסה לכתוב:
api_answer_eror=go_to_folder=/
-
@dudu
זה הבעיה, שאני סומך עליך בעיניים עצומות....
אם הייתי פותח עיניים, הייתי שם לב לשגיאת כתיב שלי...
אני יושב כמה דקות לבדוק מה ההבדל בין מה שכתבת עכשיו למה שכתבת בבוקר, ואז אני קולט ש error כותבים עם דאבל r....
תיקנתי כפי שכתבת בתחילה, ועובד יופי!יישר כח
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@dudu אמר בaccess_filter פילטר כניסה לשלוחות לפי מס פעמים. האם אפשר לאפס דרך הטלפון בצד ניהול?:
@shz בניתי במיוחד בשבילך טופס php,
עכשיו תוכל לעשות שלוחה של api שתמחק אוטומטי כל קובץ שתבחר.
ההגדרות לשלוחה הן:type=api api_link=https://duduivr2.000webhostapp.com/deletefile.php api_add_0=pass=**** api_add_1=path=ivr2:/4/ext.ini api_answer_ok=go_to_folder=/ api_phone_send=no api_extension_send=no api_enter_id_send=no api_enter_id_name_send=no api_hangup_send=no say_api_answer=yes
שים לב, במקום הכוכביות לכתוב את סיסמת הניהול של המערכת,
ובמקום הנתיב הרשום לכתוב את הנתיב המדויק של הקובץ כולל הסיומת.אם אתה רוצה לדעת שהפעולה בוצעה בהצלחה ניתן להוסיף קובץ 000 שיהיה tts ובו תכתוב "המחיקה בוצעה בהצלחה" עובד נהדר.
בהצלחה!!
שלום לך @dudu הצדיק.
בנית לי בזמנו את הקובץ הנ"ל, והוא עובד יל יופי, זה שידרוג עצום למערכת שלי. וכל פעם אני זוכר אותך, ומודה לך מחדש.
כעת לשאלה. מעבירים אותי לשרת private, האם צריך לשנות משהו בכתובת השרת? -
-
@shz כרגע זה לא עובד בשרת private, אם אעשה את זה - אעדכן...
-
@מוטלה אגב אני שילמתי על הפיתוח של זה - ניסיתי לדחוף גם את מה שאתה ביקשת אבל הם אמרו לי שזה משהו אחר לגמרי
-
@מוטלה אמר בaccess_filter פילטר כניסה לשלוחות לפי מס פעמים. האם אפשר לאפס דרך הטלפון בצד ניהול?:
תקשיב, עשו משהו ענק!!!
אבל אני לא מצליח להפעיל...
לדעתי משהו עם שורה 4 לא מובן לי
כך הגדרתי את השלוחה:type=access_filter access_filter_mode=delete access_filter_delete_from=/8/04/11/01 access_filter_delete_number=1 ;access_filter_delete_quiet=yes access_filter_delete_error_goto=/91 access_filter_delete_goto=/91
בכדי שיאפס את רשימת הלוג משלוחה שמוגדרת כך:
type=access_filter title=הודעות ועדכונים בכיתה access_filter_yes_goto=/8/04/11/11 access_filter_no_goto=/8 access_filter_1=g.*.*.*.*.*.none.1.none access_filter_log_save=yes
הוא אומר בסוף הפעולה בוצעה בהצלחה... אבל לא נמחק כלום מהקובץ לוג ועדיין מסנן את כל מי שרשום שם
-
@shz טעות שלי. סידרתי את הבאג.
תבדקו שוב. -
@שמואל
עונה לי שגיאה -
@shz בדקת שוב את הכתובת של השלוחות?
-
@shz אמר בaccess_filter פילטר כניסה לשלוחות לפי מס פעמים. האם אפשר לאפס דרך הטלפון בצד ניהול?:
עונה לי שגיאה
ערך access_filter_delete_from או access_filter_delete_number לא מוגדר.
או שלא קיים הגבלה לפי הערכים הללו.
בטוח שהגדרת את מיקום השלוחה נכון ושיש שם הגבלה?
-
@שמואל
מיקום השלוחה נכון 100%, בדקתי טוב
ההגדרות העתקתי למעלה -
@shz בשיחה האחרונה שלך אני רואה שנכנסת עם ID
97255
והוא חיפשaccess_filter1-97255
ולא מצא..תבדוק תקינות כניסה enterID
-
@shz מבדיקה נוספת אני רואה שאצלך ההגבלה בשלוחה היא לפי
NoPlayAgainM1
ולא הגבלת access_filter1 רגילה.לכן זה לא עובד.
המודול נועד לחפש הגבלת access_filter.
מנסה לראות מה בדיוק ואם אפשר לעשות משהוא בנידון