גמח אחסון מודלים API
-
שלום וברכה
לאורך העשור האחרון פותחו עשרות מודלים שימושיים במיוחד בפלטפורמה של ימות ורובם ככולם נעלמו עקב מעברים ושינויים בשרתים של המפתחים.
נכון להיום אני מחזיק בשרת מסודר ואני מוכן ורוצה לאפשר אחזקה של המודלים אצלי בשרת למען טובת הכלל.
העלאת המודלים, עדכון מודלים ושאר העניינים הטכניים ייעשו עם שיטת עבודה מסודרת.זה ייצר כמין סטנדרט מסויים שכל אחד שיראה שהמודל שהוא עומד להשתמש בו נמצא בגמח המודלים אזי שהוא ידע שאפשר לסמוך על זה לאורך זמן ושזה תקין ועובד.
הייתי שמח לדעתכם ולרעיונות מצידכם בעניין..
כמו"כ אם אתם רואים מורכבות מסויימות שאני מפספס אשמח לשמועתודה רבה
-
צריך לקחת בחשבון את התעבורה, גיליתי פעם קו גדול מאוד שעשה שימוש במודל חינמי שפרסמתי
חשבתי בעבר על רעיון של פיתוח מודלים תמורת תשלום פר שימוש או חודשי
-
@שואל-ברצינות
רעיון חיובי בהחלט
תצטרך לתת גישת FTP כדי שיוכלו להעלות את הקבצים
עדיין לא נותן מענה מספק למודולים שעושים שימוש עם ספריות מותקנות, או דאטה בייס
כמו"כ תצטרך לקחת בחשבון סיכון של חסימת כתובת IP של השרת שלך -
@שואל-ברצינות מה הכוונה תעבורה? לפי מה שזכור לי אין לי מגבלה מהותית על החשבון...
-
@amp-Software-0 מה הכוונה חסימה מי יחסום ומה הסיבה שיכולה להיות לחסימה?
-
@שולי כתב בגמח אחסון מודלים API:
@שואל-ברצינות מה הכוונה תעבורה? לפי מה שזכור לי אין לי מגבלה מהותית על החשבון...
לפי מה שאני יודע בכל חברות האחסון וגם בחברות השכרת שרתים יש מגבלה על התעבורה או תמחור נוסף על תעבורה מעבר לכלול בחבילה.
אחסון מודלים רבים שיהיו בשימוש של קווים רבים עלול להיות משמעותי, לא בהכרח שתגיע למגבלה שבאחסון שלך.@שולי כתב בגמח אחסון מודלים API:
@amp-Software-0 מה הכוונה חסימה מי יחסום ומה הסיבה שיכולה להיות לחסימה?
כל מודל שמתחבר למערכת תוכן, אם מי שעושה בו שימוש העביר פרמטר שגוי לאחת השדות: מספר מערכת או סיסמה, לאחר מספר ניסיונות כושלים השרת שממנו מתבצעת הקריאה לימות המשיח יחסם.
בשביל זה צריך לכאורה לנהל בשרת הגמ"ח התחברות עם token (או כל שיטת זיהוי אחרת) עבור כל התחברות לשרת הגמ"ח, כך שחשבון ששולח בקשות התחברות שגויות ייחסם (פר חשבון או פר מערכת). -
@amp-Software-0 כתב בגמח אחסון מודלים API:
תצטרך לתת גישת FTP כדי שיוכלו להעלות את הקבצים
חס וחלילה
בשביל זה יש Git או אפילו סתם לשלוח במייל -
@צדיק-תמים
התכוונתי שלכן זה לא רעיון כ"כ מוצלח..
לשלוח במייל זה לא פרקטי, ו git צריך קצת ידע להתעסק עם זה (מדובר פה על אנשים שלא יודעים לתפעל שרת) -
@amp-Software-0 יש לי יכולת להקצות משתמשי FTP אני רק אצטרך להגדיר קרטריונים מבחינת תעבורה יש מגבלה של 7,000 גולשים ביום אחרי זה השרת ניהיה יותר איטי.
השאלה מה המשמעות של קריאות API דרך ימות