סינון כניסה לשלוחה רק מי שרשום לצינתוק בחינם
-
@שעת-חלון אמר בסינון כניסה לשלוחה רק מי שרשום לצילתוק בחינם:
תהיה הרשמה כפולה, גם לרשימת תפוצה רגילה, וגם לתפוצת צינתוקים, ואז יש שליטה על זה.
ראיתי כל הרעיונות כאן העניין הוא שב-קו שלי אני רוצה לעשות הפוך, אני יעשה רשימה לבנה מי יכול בכלל להתקשר למערכת, ואני רוצה שבשלוחה מסוימת יהיה גישה, רק למי שנרשם לקבל צינתוק, ואם הוא יסיר עצמו מהרשימה, שלא יוכל להכנס לשלוחה הזאת - האם יש אפשרות לעשות רשימה לבנה לפי רשימת תפוצה זה?
תודה רבה -
@795604233 שליטה למעשה מי שנכנס לשלוחה לקבלת צינתוקים האם אכן נרשם או לא - לא יהיה לך כלל.
לגבי רשימה לבנה לפי רשימת תפוצה יש לך את הגדרתwhite_list=yes white_list_type=template_number white_list_template_number=3
-
זה מסנן לפי רשימת תפוצה של צינותקים?
נגיד שיצרתי קובץ בשורש 111.ini עבור צילתוקים
כמו בדוגמא זה:type=tzintuk list_tzintuk=111
אייך אני כותב שיסנן לפי זה?
תודה רבה -
@795604233 אין כזו אפשרות (אין גישה כלל למידע מה שקורה ברשימות הצינתוקים)
-
אני לא רוצה לדעת מי רשום ברשימה
רק לאפשר כניסה רק למי שרשום -
@795604233 רעיון, אבל איכשהו דרך זה גם תוכל לדעת מי נרשם ומי לא, וימות הרי לא רוצים את זה, אז למה שיפתחו כזה דבר?!
-
צודק
תודה רבה -
ניתן לפתח את האופציה בתשלום.
אפשר לפנות לשירות לקוחות לבקשה להעברה לקבלת הצעת מחיר
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@795604233 אמר בסינון כניסה לשלוחה רק מי שרשום לצינתוק בחינם:
תהיה הרשמה כפולה, גם לרשימת תפוצה רגילה, וגם לתפוצת צינתוקים, ואז יש שליטה על זה.
ראיתי כל הרעיונות כאן העניין הוא שב-קו שלי אני רוצה לעשות הפוך, אני יעשה רשימה לבנה מי יכול בכלל להתקשר למערכת, ואני רוצה שבשלוחה מסוימת יהיה גישה, רק למי שנרשם לקבל צינתוק, ואם הוא יסיר עצמו מהרשימה, שלא יוכל להכנס לשלוחה הזאת - האם יש אפשרות לעשות רשימה לבנה לפי רשימת תפוצה זה?
תודה רבהאני לא מבין למה אתה מסתבך תעשה מה ש @שעת-חלון אמר - תפנה לאחך ההרשמה לצינתוק לתפריט להרשמה לרש"ת רגילה ותבקש שיאשר שוב את הקבלת צינתוק ואז גם אם יסיר את עצמו מהצינתוקים יאשר זאת שוב, ותמיד תוכל לדעת מי נרשם ולעשות מה שאתה רוצה.
-
@שלומל-ה אתה לא תדע לעולם מי אכן נרשם לצינתוקים, כי יכול להיות שהקיש 2 ולא נרשם.
-
פשוט תדאג שלא ידע על איזה ספרה להקיש שלא להרשם..
-
@פיתרון הציבור לא טיפש, ואפי' אם כן, תמיד יהיו אלו שידעו מזה ותכלס לא יהיה לך מידע אמין ממש לגבי זה.
-
@חנון-המרבה לא הבנת! לאחר שהוא נרשם או לא הוא עובר לתפריט "נא לאשר שוב לקבל צינתוק הקש 1 להסרה הקש 2, ואגב אתה יכול לעשות שבמקש 2 הוא נרשם ועובר לשלוחה שמסירה אותו וכך הוא מופיע אצלך כחסום.
יש הרבה מערכות שצריך לאשר כמה פעמים כדי להיות בטוח -
להגדיר שדלוחת אי הרשמה כאות באנגלית, מה דעתך?
-
@פיתרון אין לך שליטה כלל בשלוחה (חוץ מהודעות המערכת בשלוחה שאתה יכול לשנות)
-
@שלומל-ה רעיון...
-
@חנון-המרבה אמר בסינון כניסה לשלוחה רק מי שרשום לצינתוק בחינם:
@שלומל-ה אתה לא תדע לעולם מי אכן נרשם לצינתוקים, כי יכול להיות שהקיש 2 ולא נרשם.
- אפשר לשנות את הודעת המערכת שלא יאמר את אופציה 2 של ההסרה.
אלא רק יאמר "נא הקש שוב 1 לאישור" - כשאי להפוך את הסדר- קודם הרשמה לרשימת תפוצה, ואח"כ לקבלת צינתוק, כך אי אפשר להרשם לצינתוק בלי להשאיר רישום.
- אפשר לשנות את הודעת המערכת שלא יאמר את אופציה 2 של ההסרה.