לא נפתר הסתרת טלפון של משאיר הודעה
-
אני יכתוב מההתחלה מה צריך לעשות
- פתח רשי"ת תפוצה עם מספר הטלפון החסוי
- בשלוחת ההקלטות המקורית תוסיף את ההגדרות הבאות
check_template_filter=מספר הרשימה של החסוי check_template_filter_active_go_to=A check_template_filter_none_enter=yes
- פתח בתוך שלוחת ההקלטות שלוחה A ותעתיק אליה את ההגדרות של שלוחת ההקלטות
- בשלוחה A תוסיף את ההגדרות
Phone=_hidden phone=_hidden
-
@CUBASE זה בדיוק מה שעשיתי (ההגדרות שהבאתי בפוסט הקודם של שלוחת הקלטות זה שלוחת ההקלטות של החסוי ), צריך להגדיר פעמייםאת ההגדרה הזאת שהבאת?! זה אותה גדרה בדיוק
-
@איל-משולש שים את שתיהם
-
@איל-משולש בדקתי אצלי וזה לא עובד
-
@איל-משולש
לכל קובץ שמע במערכת יש קובץ מקביל עם אותו שם רק בסיומת txt לא רואים את הקובץ הזה באתר אך בלינק של API של הורדת והעלאת קבצים ניתן לנהל אותו, בתוכו כתוב את פרטי ההודעה, אם אתה מעלה קובץ כזה ריק (אפשר גם באתר הניהול, תיצור קובץ ריק במחשב ותעלה) זה מוחק את פרטי ההודעה. אתה יכול להעלות קובץ עם חלק מהמידע ואז יוכלו לשמוע רק חלק ממנו -
@פיסטוק-פרווה אמור להיראות ככה?
https://www.call2all.co.il/ym/api/UploadTextFile?token=077000000:1234&what=ivr2:/1/1/000.txt&contents=
-
@CUBASE
לא בדקתי אבל אולי, זכור לי שזה עם העלאת קבצים רגילה ולא העלאת טקסט לקובץ -
@פיסטוק-פרווה בדקתי וזה כן עובד, הגיוני שאפשר לעשות את זה עם העלאת קובץ רגילה
-
@פיסטוק-פרווה לא הבנתי איך אמורים לעשות את זה, אבל זה נשמע שצריך כל פעם הודעה שלו למחוק את הפרטים מחדש, אני צודק?
-
-
@פיסטוק-פרווה אז זה לא רלוונטי כל פעם לפני שהוא משאיר הודעה שיגיד לי מייד אחרי זה למחוק את הפרטים, ומה אם מי שישמע מייד, יותר קל שיקליט לשלוחה אחרת ואני יוריד למחשב ןיעלה ולא ישמעו פרטים
-
@פיסטוק-פרווה יש אפ' לעשות שלוחת API שתפנה לכתובת הזו?
https://www.call2all.co.il/ym/api/UploadTextFile?token=077000000:1234&what=ivr2:/1/1/000.txt&contents=
-
@CUBASE לא הבנתי כלום
-
@איל-משולש תעתיק את הכתובת הזו ותדביק אותה בכרטיסייה חדשה, את מספר המערכת תשנה למספר המערכת שלך,
את הסיסמה תשנה לסיסמה שלך,
את כתובת הקובץ
תשנה לקובץ שאתה רוצה למחוק לו את הפרטים לא כולל הסיומת (txt),תתקשר למערכת ותכנס לפרטי הקובץ ותגיד מה יצא
-
@CUBASE יפה מאד באמת נעלם הפרטים, אבל הבעיה שאני רוצה לתת למספר חסוי להשאיר הודעות ואני לא יכול כל פעם לרוץ למחוק את הפרטים השאלה איך עושים את זה אוטמטי, אולי עם איזה API, וא"כ האם יהיה אפשר למחוק את המספר טלפון בלבד
-
@איל-משולש יש אפ' לעשות שלוחה כזאת, @פיסטוק-פרווה מבין בזה
-
@איל-משולש חשוב מאוד שימחק רק את מספר הטלפון,
כי א"כ לדעתי אפשר לעשות את זה אבל זה מסובך
-
@CUBASE עדיף שימחק רק את הטלפון אבל יהיה טוב גם בלי זה
-
@איל-משולש דבר איתי כשאדע טוב PHP
-
@CUBASE כשתדע טוב PHP תדבר איתי