נפתר אין מענה משרת API - מה כבר יכול להיות???
-
@פיסטוק-פרווה בטח שיש פתיח PHP
@פיסטוק-פרווה כתב באין מענה משרת API - מה כבר יכול להיות???:
@CUBASE כתב באין מענה משרת API - מה כבר יכול להיות???:
@פיסטוק-פרווה כתב באין מענה משרת API - מה כבר יכול להיות???:
<?phpprint "id_list_message=t-שלום וברכה,חייגתם ממספר טלפון,".$_GET[ApiPhone].",אל מערכת מספר,".$_GET[ApiDID].",השלוחה בה הינכם ממוקמים כעת היא,".$_GET[ApiExtension].",שמכם הוא,".$_GET[ApiEnterIDName].",השעה כעת היא,".$_GET[ApiTime].",תודה רבה ולהתראות&go_to_folder=hangup";?>
Fatal error: Uncaught Error: Undefined constant "ApiPhone" in /srv/disk10/4545035/www/cubaseapi.atwebpages.com/app.php:2 Stack trace: #0 {main} thrown in /srv/disk10/4545035/www/cubaseapi.atwebpages.com/app.php on line 2
זה נראה שהוא רוצה שתכניס את זה למשתנה, ככה:
$did = $_GET[ApiDID];
מה התכוונת?
-
@CUBASE
אני רוצה שכרגע זה עובד לך
-
@פיסטוק-פרווה תכלס' פתח במערכת שלך שלוחת API ותשים בה את הקישור הבא תראה שלא עובד
http://cubaseapi.atwebpages.com/app.php
מה שמוגדר כעת זה כך
<?php $apiPhone = isset($_GET['ApiPhone']) ? $_GET['ApiPhone'] : ''; $apiDID = isset($_GET['ApiDID']) ? $_GET['ApiDID'] : ''; $apiExtension = isset($_GET['ApiExtension']) ? $_GET['ApiExtension'] : ''; $apiEnterIDName = isset($_GET['ApiEnterIDName']) ? $_GET['ApiEnterIDName'] : ''; $apiTime = isset($_GET['ApiTime']) ? $_GET['ApiTime'] : ''; // הדפסת התגובה print "id_list_message=t-שלום וברכה,חייגתם ממספר טלפון,$apiPhone, אל מערכת מספר,$apiDID, השלוחה בה הינכם ממוקמים כעת היא,$apiExtension, שמכם הוא,$apiEnterIDName, השעה כעת היא,$apiTime, תודה רבה ולהתראות&go_to_folder=hangup"; ?>
GPT, לא אני
-
@CUBASE
כי עשית כמה שורות -
@פיסטוק-פרווה וואלה, סתם שיגעתי אותך, עכשיו זה עובד עם מה שהבאת לי קודם
<?php error_reporting(0); print "id_list_message=t-שלום וברכה,חייגתם ממספר טלפון,$_GET[ApiPhone],אל מערכת מספר,$_GET[ApiDID],השלוחה בה הינכם ממוקמים כעת היא,$_GET[ApiExtension],שמכם הוא,$_GET[ApiEnterIDName],השעה כעת היא,$_GET[ApiTime],תודה רבה ולהתראות&go_to_folder=hangup"; ?>
עכשיו כל פעם אני יצטרך לשים את זה?
error_reporting(0);
-
@CUBASE
יש לך קובץ של .htaccess ?
בכללי עדיף לך להוסיף את error_reporting(0); מאשר לתקן את כל מה שגורם לאזהרות ב php...
יש דרכים לבטל תמיד עם php.ini אבל זה מסובך
אא"כ יש לך גישה לקובץ הזה דרך השרת עצמו -
@פיסטוק-פרווה אין, בשביל ליצור קובץ .htaccess או לערוך php.ini צריך מנוי
ד"א, האם אתה מכיר שרתים שמספקים יותר GB בחינם? -
-
-
@CUBASE
יש הרבה אבל בלי php... -
@פיסטוק-פרווה חבל, בראשון היה 5GB וקובץ htaccess.
@אהרן-שובקס אין אפשרות להתחזות ל-userAgent של דפדפן?
-
-
-
@CUBASE כתב באין מענה משרת API - מה כבר יכול להיות???:
@אהרן-שובקס אין אפשרות להתחזות ל-userAgent של דפדפן?
אפשר, אבל ימות לא עושים את זה
-
מישהו יודע למה מחזיר לי שגיאה?
Warning: file_get_contents(https://www.call2all.co.il/ym/api/GetTextFile?token=0733516770:4462200&what=ivr2:8/000.txt): Failed to open stream: Network is unreachable in /srv/disk10/4545035/www/cubaseapi.atwebpages.com/DetailsUploader.php on line 2 id_list_message=t-הועלה בהצלחה
<?php $url=file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/GetTextFile?token=0733516770:4462200&what=ivr2:8/000.txt"); print "id_list_message=t-הועלה בהצלחה"; ?>
-