כמה הודעות ברוכים הבאים
-
@קו-המוסיקה קודם תגיד לי האם אתה צריך את זה לכמה הודעות שונות או שתמיד לאותה הודעה, ואם זה לכמה הודעות שונות האם אתה מעדיף לכתוב פעמים את מספר ההודעה או שיהי' לך תפריט לבחירת ההודעה לשינוי
-
@צבי-ד-צ
קודם כל ממש תודה!!!!!
וככה, אני צריך שזה ימחוק אוטומטי שתי הודעות המשך,
ושזה יקליט את ההודעה!
מקווה שזה הפרטים שצריך שאני יכתוב!
ושוב ממש תודה -
@קו-המוסיקה אם הבנתי נכון, אז זה ממש פשוט
תגדיר בשלוחה
type=api api_link=https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction api_add_0=token=0773333333:1234 api_add_1=action=delete api_add_2=what=ivr2:M0000-1 api_end_goto=/999
תחליף בשורה השניה למספר מערכת וסיסמה, בשורה שלישית זה למחוק את הודעה M0000-1 שבשלוחה הראשית - תשנה לפי השלוחה הרצויה, בשורה האחרונה זה לעבור בסוף לשלוחה 999 אתה יכול לשנות למקום אחר.
תשתיק את הודעה M1607עכשיו נגדיר את שלוחה 999
api_link=https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction api_add_0=token=0773333333:1234 api_add_1=action=delete api_add_2=what=ivr2:M0000-2 api_end_goto=/999/1
זה אותו דבר, רק מוחק את הודעה M0000-2, וכנ"ל תשנה את כל מה שצריך, ותשתיק את ההודעת מערכת כנ"ל.
שלוחה 999/1 תגדיר להקליט את הודעה M0000-1 כך
type=record_system_messages record_system_folder=main record_system_messages=M0000-1 record_system_messages_end_goto=/999/2 say_record_number=no
בשורה שניה מוגדר שזה מקליט לשלוחה הראשית - אתה יכול לשנות לכל שלוחה שאתה רוצה. (השורה האחרונה היא לקצר את ההודעה שאחרי ההקלטה, במקום הקלטתם את... בשלוחה... וכו' רק "ההודעה הוקלטה בהצלחה")
שלוחה 999/2 תגדיר להקלטת הודעה M0000-2
type=record_system_messages record_system_folder=main record_system_messages=M0000-2 record_system_messages_end_goto=/ say_record_number=no
בשורה 4 מוגדר שבסוף ילך לתפריט ראשי, כמובן שאתה יכול לשנות זאת.
כמובן שאתה יכול להפריד את המחיקה וההקלטה של ההודעות כרצונך הטוב...
אם אתה צריך עוד עזרה - תעדכן, ואני מקוה שאוכל להמשיך לעזור...
-
@צבי-ד-צ ממש תודה,
אני עבדוק עוד מעט אם זה עובד,
אני יעדקן,
ושוב אין לי מילים, פשוט תודה -
@קו-המוסיקה כדאי לך קצת 'להבין' מה שעשיתי פה, זה יעזור לך אם תרצה 'לשחק' עם זה קצת...