עזרה בהגדרות מודול API
-
- אם יש אני רוצה להגדיר כמה פקודות של איסוף נתונים (READ), לדוג' הקשת מספר זהות ולאחר מכן , הקלטה של שם המאזין, איך אני בשרת שהוא ידע באיזה שלב המאזין אוחז?
אפשר לעשות את זה עם פילטרים (אם כבר יש ערך של ID , שישלח את הפקודה של הקלטת השם) אבל אם יש לי הרבה פקודות ברצף זה המון פילטרים,
האם יש דרך אחרת לדעת איזה שלב המאזין אוחז בתקשורת עם השרת ? - אם אני רוצה להשמיע למאזין הודעה אישית, וזה מה שהגדרתי כפקודת השרת
האם יש אפשרות אח"כ ללעבור בהמשך של התקשורת עם השרת פקודה של קבלת נתונים מהמשתמש? (READ) או שצריך לשרשר פקודה של הפניה לשלוחה אחרת ושם להגדיר שוב API ולאסוף נתונים?
- אם יש אני רוצה להגדיר כמה פקודות של איסוף נתונים (READ), לדוג' הקשת מספר זהות ולאחר מכן , הקלטה של שם המאזין, איך אני בשרת שהוא ידע באיזה שלב המאזין אוחז?
-
- בכל תשובה של המאזין נשלחת בקשה חדשה מימות לשרת שלך עם הפרמטר החדש בנוסף לפרמטרים הקודמים.
ולכן הפרקטיקה המקובלת היא שכל בקשה מכניסים בתוך תנאי: אם הערך הזה עדיין לא התקבל - בקש אותו. וכך לאחר כל תשובה מתקדמים לתנאי הבא.
דוגמא ב-php:
<?php // אם לא התקבל פרמטר firstName, בקש אותו if (!isset($_GET['first_name'])) { echo 'read=...'; exit; } $first_name = $_GET['first_name']; // אם לא התקבל פרמטר lastName, בקש אותו if (!isset($_GET['last_name'])) { echo 'read=...'; exit; } $last_name = $_GET['last_name'];
- בעיקרון אי אפשר לבקש read לאחר הודעה [id_list_message], אבל אפשר במקום זאת לשרשר את ההודעה בתחילת בקשת ה-read.
בהצלחה!
- בכל תשובה של המאזין נשלחת בקשה חדשה מימות לשרת שלך עם הפרמטר החדש בנוסף לפרמטרים הקודמים.
-
@בלויא
תודה אני עושה את זה במייק
כך זה נראה לפי המלצתך
-
@אלי-דובדבן אני לא מכיר את המערכת הזו, אבל אם זה עובד לך - אני שמח.