איך עושים הוראת קבע בapi?
-
במודול api איך אפשר לעשות הוראת קבע?
אין בתיעוד התייחסות להוראת קבע -
@שמואל-ש הוראת קבע למה?
-
-
@שמואל-ש יש לחלק לתשלומים.
מי אמר שיש אפשרות להקים הוראת קבע. -
@הרב כתב באיך עושים הוראת קבע בapi?:
מי אמר שיש אפשרות להקים הוראת קבע.
אמרתי שיש? שאלתי איך אפשר
כמו שיש במודול הרגיל -
@שמואל-ש לדעתי פשוט מאוד אם אין את זה בתיעוד וגם ההגיון אומר שזה לא אמור להיות שם כי שם זה לשלם ולא לתרום אז כנראה שזה אמור להיות בבקשות לפיתוח לא?
-
@שמואל-ש
זה אפשרי!
כמו ההגדרות הרגילות של סליקה בלי קשר ל API, יש פרמטר שמגדיר את החיוב כהוראת קבע.
לא זוכר בע"פ אבל אני בעבר השתמשתי בזה.
פשוט שים בext.ini.
תעבור על התיעוד של הסליקה טוב. גם במודול api אומר ששאר הגדרות בסליקה כמו במנוע.אם לא תמצא עד מחר, תכתוב לי וכשאהיה במשרד אחפש בשבילך.
רק תכתוב בדיוק באיזה סוג סליקה (נדרים וכו) -
@מ-מ-פליישער כתב באיך עושים הוראת קבע בapi?:זה אפשרי!
אוהה
תודה על התגובה לעניין
על שחיפשת למצוא דרך לעזור בנושא שעליו נפתח האשכול
ולא רק לחפש במקום זה להוכיח שהשאלה היתה לא לעניין ולא הגיוני בנוסח שנשאל...@מ-מ-פליישער כתב באיך עושים הוראת קבע בapi?:
כמו ההגדרות הרגילות של סליקה בלי קשר ל API, יש פרמטר שמגדיר את החיוב כהוראת קבע.
לא זוכר בע"פ אבל אני בעבר השתמשתי בזה.
פשוט שים בext.ini.אפשר פשוט להגדיר את ההגדרות של המודול הרגיל גם בשימוש עם api וזה משפיע על הסליקות שמתבצעות בapi בשלוחה?
בטוח? -
@שמואל-ש
ברור..
קוד מוסד בנדרים פלוס מגדירים רק בהגדרות השלוחה -
@שמחה-זו-הסיסמא כתב בהתחברות למנוע סליקה כללי - credit_card:
הוראת קבע
כרגע הוראת קבע פעיל רק דרך סליקה של חברת 'נדרים פלוס', וכן חברת פלאקארד, וחברת קשר קהילות.
[הערה חשובה: זה שלקוח מקבל אישור על הוראת קבע, זה רק אומר שחברת הסליקה (נדרים פלוס, פלאקארד, קהילות) בדקו כמה פרמטרים כלליים לגבי תקינות המספר, ומאשרים את קבלת הוראת הקבע. אין בדיקת התאמה אמיתית של חיוב הכרטיס מבחינת חסימה או שיוך לבעל הכרטיס, וכן כמובן אין אפילו הבטחה שהעיסקה תעבור בפועל בפעם הראשונה במועד החיוב הראשון. כמובן שאין הבטחה שהכרטיס לא יחסם בהמשך (בשונה מעסקת תשלומים שהאישור מגיע מחברת האשראי, כאן האישור מגיע מ'חברת הסליקה' על כך שהם קיבלו ושומרים את הפרטים, ותו לא).
ניתן להגדיר במקום חיוב חד פעמי, חיוב קבוע / חיוב על סכום מסוים כפול מספר חודשים. יש להגדיר:credit_card_payment_type=keva