זיהוי אישי | הודעות אישיות | ניתן לשלב בין השניים?
-
הגדרתי במערכת שכל מי שנכנס עובר דרך שלוחת מעבר שמזהה אותו לפי ת"ז מתוך קובץ קיים לפי מספר הטלפון שהתקשר ממנו:
type=go_to_folder go_to_folder=/100 title=זיהוי רשומים enter_id=yes enter_id_type=phone_from_list_all_information record_name=no enter_id_password=yes enter_id_password_list_all_information_column=5 enter_id_password_read_say=Digits enter_id_password_ask=yes enter_id_error_goto=/ניתוב
ואכן כל מי שנכנס מזדהה אוטומטית כיאה וכיאות.
אלא שברגע שהוא נכנס לשלוחת הודעות אישיות בתוך המערכתtype=id_list_message
המערכת מזהה אותו מחדש לפי מספר הטלפון ולא נותנת לו להמשיך עם הזיהוי הקודם.
אשמח לעזרה בנושא -
אני לא מעוניין להגדיר גם בשלוחת ההודעות זיהוי לפי ID כי בכניסה למערכת אני רוצה לאפשר הזדהות בשתי אופציות, טל' מתוך קובץ list_all_information, או הקשת ת"ז שנמצאת בקובץ הנ"ל.
ולכן עשיתי שתי שלוחות התחברות, אחת עם הזיהוי כנ"ל ואחת עם זיהוי לפי הקשת ת"ז. הבעיה היא שבשתי השלוחות הזיהוי תקף רק עד שהמאזין נכנס להשמעת הודעות אישיות. -
@אופיר לא בדיוק קראתי הכל, אבל לא יעזור לעשות שלוחות סינון לפני שנכנס לשלוחות המדוברות?
-
@צבי-ד-צ במילה אחת אם אין לך כוח לקרוא הכל, אז בשלוחת הודעות אישיות (שוודאי שצריכה זיהוי ID כלשהוא) אני לא מצליח להכנס עם זיהוי מסוג phone_from_list_all_information, זה הבעיה תכלס.
תיקון: רק כשהזיהוי התחיל בשלוחה אחרת. כשהתחיל בשלוחה זו זה עובד טוב -
@צבי-ד-צ בכל מקרה אני רוצה להודות לך על כל העזרה בשאר הנושאים, לי ולכולם. (וגם על ה- ....) אין מילים!!! הקפצת אותי רמה!!!!
-
@אופיר אתה צריך שהזיהוי יפעל גם בתוך השלוחה עצמה, או רק כדי להגיע לשלוחה, כי אם כן לזה כתבתי את הפיתרון למעלה.
@אופיר כתב בזיהוי אישי | הודעות אישיות | ניתן לשלב בין השניים?:@צבי-ד-צ אין מילים!!! הקפצת אותי רמה!!!!
זה בזכותך, אתה נכנסת לנושא וניכר שקראת קצת לפני שהתחלת לשאול, כל הכבוד לך!
האמת שאנשים שראויים אני נותן להם לייק בהתחלה (כמובן כשמגיע להם), כי לא בשבילם עשו את המגבלה של ה15... -
@צבי-ד-צ בתוך השלוחה עצמה (כדי שישמעו את ההודעה המתאימה)
||זה לא רק העניין של הלייקים, זה כל ההתנהלות שלך לפרסם את כל ההדרכות והתוכנות שלך בחינם לטובת כולם.||