עזרה בבניית שלוחה עם הודעה ארוכה בהתחלה ואישור הקלדת משתמש
-
צהריים טובים
אני מעוניין לבנות שלוחה, שמתחלקת ל2
בשלב הראשון אני צריך שהמאזין ישמע הודעה שאני יקליט, ולא תהיה לו אפשרות להקיש על כלום באמצע, אני רוצה לוודא שהוא שמע את כל ההודעה.
ואז בשלב השני, הוא יוכל לבחור סכום, (להקליד על מקשי הטלפון מספר שיהיה סכום), ואז המערכת תקריא לו את הסכום (אולי בתור ספרות, זה גם בסדר), והוא יצטרך לאשר, אם הוא לא מאשר הוא ילחץ 2 ויחזור מחדש לבחירת סכום
אם הוא אישר הוא יעבור לשלוח API.חשבתי לבנות את זה ככה:
שלוחת השמעת קבצים, שמתחילה עם הודעת פתיחה (עם ההגדרה play_and_return=play_all) כדי לבטל אפשרות דילוג.
ואז אני צריך לקלוט מספר מהמשתמש (לא יודע איך)
ואז להשמיע לו את הסכום (לא יודע איך, עדיף שזה יהיה בסכום אבל אם אין אופציה אז בספרות)
לבקש ממנו אישור, ולקלוט 1 או 2 (לא יודע איך)
אם הקיש 1- להחזיר אותו לאותו שלוחה, שיבחר סכום מחדש. (לא יודע איך)
אם הקיש 2- שיעבור לשלוחת API (זה אני יודע)אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, ברעיון או בביצוע
-
-
@THMHE אם זה סוג של תשלום אפשר להשתמש במכירות לפי מק"ט להגדיר מוצר בשקל ואז שיבחר כמות זה בעצם יבחר את הסכום וישמיע כסכום (למרות שיכול להיות שישמיע לא טוב) להגדיר תשלום מזומן ולאחר הקניה שיעבור לשלוחה מסוימת, לדעתי זה אפשרי אבל אני לא יכול עכשיו לבדוק את זה
-
@עידו כתב בעזרה בבניית שלוחה עם הודעה ארוכה בהתחלה ואישור הקלדת משתמש:
@THMHE אם זה סוג של תשלום אפשר להשתמש במכירות לפי מק"ט להגדיר מוצר בשקל ואז שיבחר כמות זה בעצם יבחר את הסכום וישמיע כסכום (למרות שיכול להיות שישמיע לא טוב) להגדיר תשלום מזומן ולאחר הקניה שיעבור לשלוחה מסוימת, לדעתי זה אפשרי אבל אני לא יכול עכשיו לבדוק את זה
כלומר להגדיר את השלוחה בתור מכירת מוצר, להחליף את ההודעה הקבועה בהודעה שלי, ואז כשהלקוח בחור מספר המערכת מחשבת את זה בשקלים ומקריאה את הסכום? רעיון יפה!
אבל.. דבר ראשון, זה יכול להתפקשש מבחינת הודעות? כלומר פתאום הוא יכול לשמוע משהו כמו "בחרת את מוצר ** לאישור הקש 1"?
אני לא יכול שיהיו כאלו הודעות, אני צריך שהמערכת תשמיע סכום, אבל בלי הערות ביניים.דבר שני, איך מגדירים את זה?
-