נפתר הגדרה בקו כשהשרת מחזיר id_list_message
-
@עידו אז תשנה את מהירות ההקראה:
https://f2.freeivr.co.il/topic/5646/הסבר-כיצד-ניתן-להקריא-בקול-הרובוט-לשנות-את-קול-הרובוט-ולשנות-את-מהירות-ההקראה-tts?_=1741298640507למשל:
rate=-10 -
@soris1989 כתב בהגדרה בקו כשהשרת מחזיר id_list_message:
@עידו אז תשנה את מהירות ההקראה:
https://f2.freeivr.co.il/topic/5646/הסבר-כיצד-ניתן-להקריא-בקול-הרובוט-לשנות-את-קול-הרובוט-ולשנות-את-מהירות-ההקראה-tts?_=1741298640507למשל:
rate=-10ניסיתי, אז הוא נשמע עוד יותר גרוע, יש איזו התקדמות, עשיתי כמה שינויים, הוא כבר מפריד בין כל t ל t וזה נשמע יותר טוב.
אני בודק למה עדיין יש שגיאה.תודה רבה!
-
@soris1989 שיניתי כמה דברים, מתברר שאסור להיות מקף בתשובה מהשרת ושהפרמטר שמשרשרים צריך להיות צמוד לנקודה, אחרת הוא יוצר שגיאה.
הוספתי substr כמו שאמרת
$output = substr($output,0,-1);
ועכשיו, זה לא מושלם, אבל נשמע הרבה יותר טוב.
-
אני מבין אותך גם אני רגיל לטלפון מקשים. בשביל לתמלל טקסטים אני משלב API צד ג' (כמו open ai)
איך אפשר להשתמש בהם? הרי המערכת לא שולחת את ההקלטה בבקשה?
-
@עידו באמצעות שלוחת API באופן הבא:
- משתמשים ב- read, ומגדירים שזה יהיה הקלטה (record) שזה בחינם, לעומת voice שעולה 0.4 יחידות.
- ההקלטה נשמרת על השרת של ימות המשיח.
- אני מוריד את ההקלטה ל-API שלי (שולח בקשה ל-API של ימות המשיח עבור מתודת קצה DownloadFile)
- לאחר שהקובץ יורד לשרת שלי, אני שולח את הקובץ לתמלול ב-API צד ג' (open-api, או google api וכו'), זה נקרא transcription.
- ה-API צד ג' מחזיר לי את התמלול לשרת שלי.
- ומכאן ממשיכים הלאה ב-flow של הקוד.
-
@עידו באמצעות שלוחת API באופן הבא:
- משתמשים ב- read, ומגדירים שזה יהיה הקלטה (record) שזה בחינם, לעומת voice שעולה 0.4 יחידות.
- ההקלטה נשמרת על השרת של ימות המשיח.
- אני מוריד את ההקלטה ל-API שלי (שולח בקשה ל-API של ימות המשיח עבור מתודת קצה DownloadFile)
- לאחר שהקובץ יורד לשרת שלי, אני שולח את הקובץ לתמלול ב-API צד ג' (open-api, או google api וכו'), זה נקרא transcription.
- ה-API צד ג' מחזיר לי את התמלול לשרת שלי.
- ומכאן ממשיכים הלאה ב-flow של הקוד.
כן זה ברור לי, אבל איך אני יודע מה שם ההקלטה? ואם השם הוא קבוע מראש מה יקרה אם 2 יקליטו?
אגב מעבר לתשלום של 0.4 יחידות יש גם תשלום לפי דקה.
אגב, יש את זה בחינם כמדומני
-
@עידו כשאני משתמש ב-read עם פרמטר record, אז מה שמוחזר בבקשה העוקבת זה הניתוב לקובץ שהוקלט.
ועם הניתוב הזה אתה עושה DownloadFile.שם ההקלטה הוא לא קבוע מראש, אלא כחלק מהפרמטרים שאתה מזין ב-read (עבור record), כלומר שם התיקיה ושם הקובץ שבהם אתה שומר את ההקלטה בימות המשיח, וזה שרירותי, כלומר אתה בוחר את הפרמטרים הללו.
לדוגמא: (קוד להמחשה שבניתי)
if (!$_GET["target_path_of_name"]) { readRecord("t-אנא הקליטו את שמכם בקול ברור, לסיום הקישו סולמית", "target_path_of_name", "", "/6/1", time() . "_caller_name_record"); exit; } $target_path_of_name= $_GET["target_path_of_name"]; $audio_stream = post({ url: 'https://www.call2all.co.il/ym/api/DownloadFile', token: 'username:password', path: "ivr2:$target_path_of_name" }) $destPath = __DIR__ . '/./audio/' . time() . 'bla.wav'; file_put_contents($destPath, $audio_stream); function readRecord( $prompt, $param_name, $get_new_value = '', $api_dir = '', $file_name = '', $play_menu = '', $save_on_hangup = '', $file_exists_record_append = '', $min_record_time = '', $max_record_time = '' ) { echo "read=$prompt=$param_name,$get_new_value,record,$api_dir,$file_name,$play_menu,$save_on_hangup,$file_exists_record_append,$min_record_time,$max_record_time"; }
-
-