מספר ההודעה
-
@מושי-גרינוואלד תנסה להגדיר בשלוחה
say_current=no
-
@CUBASE כתב במספר ההודעה:
לא עובד
-
@מושי-גרינוואלד התבלבלתי,
say_current=no
-
@CUBASE
גם לא עובד -
@מושי-גרינוואלד
מה ההבדל בין שתי ההגדרות שהבאת -
@מושי-גרינוואלד הראשון זה הגדרה שלא ישמיע את מספר הקובץ כעת בחירת קובץ, השני זה שלא ישמיע בכללי מספר קובץ
-
@CUBASE
עדיין לא עזר לי כלום -
@מושי-גרינוואלד מוזר, תביא את ההגדרות של השלוחה
-
type=playfile title= control_play0=root control_play4=minus control_play6=plus שמיעת מספר הטלפון של משאיר ההודעה control_play8=admin_options control_play1=seconds_minus control_play3=seconds_plus playfile_rec_replies=no control_play*=play_operating say_length=yes playfile_say_length_if=300 last_play_tfr=no folder_play=heb_date control_play#=noop language=de control_play7=minut_minus control_play9=minut_plus אורך העצירה במקש חמש control_play_5=wait_time_max=600 control_play_wait_time_minus=0 admin_options_delete_file_by_phone_record=yes hangup_insert_file=no say_details_message=date,time,phone copy_link=no
-
@מושי-גרינוואלד
יש עוד הגדרה בIVR.INI
אני לא יודע מה זהplay_and_return=play_all
-
@מושי-גרינוואלד
לדעתי זה לא קשור להגדרות של השלוחה, זה ככה עובד בימות המשיח...
הכי פשוט תפצל את הקבצים שבשלוחה שלוחות שונות... -
@יוסף-ח
אני לא מבין אם אפשר לפרט יותר -
@מושי-גרינוואלד
זה לא נראה שיש לך בעיה בהגדרות של השלוחה!
בפועל המערכת מקריאה את הקובץ ה 4,000 מחדש, לכן אמרתי שיותר כדאי לך לפצל את הקבצים שבשלוחה הזאת שלוחות אחרות כך שבכל שלוחה יהיו פחות מ 4,000 קבצים כך שהמערכת תקריא את מס' הקובץ כראוי...נ.ב. אתה יכול גם לנסות לפנות לחנות המשיח ולבקש מהם לטפל בזה...
-
@יוסף-ח
אבל למה שעכשיו יתחיל להקריא מ4000 01 02 וכו' כי אין 4000 הודעות בשלוחה כשהגיע ל 3000 כבר העברתי הכל לשלוחה אחרת -
@מושי-גרינוואלד
האמת שלא כ"כ הבנתי את השאלה שלך, במה אתה מעוניין שלא יקריא בכלל את מספרי הקובץ, או שכן יקריא ויש רק בעיות בהקראה? -
@יוסף-ח
אני לא רוצה שיקריא -
-
@מושי-גרינוואלד
עוד בעיה העברתי את כל ההודעות עד 4000 לשלוחה אחרת וזה לא לפי הסדר האם יש אפשרות שיושמע לפי התאריך ? -
@יוסף-ח כבר הבאתי לו את זה לעיל ולא עבד לו...
-
@CUBASE
ניסיתי עוד פעם ולא עובד