שלוחה של קבלת הקלטות ונתונים שתעביר את הנתונים לשלוחות אחרות שם כולם יוכלו לשמוע את הנתונים?
-
@צבי-ד-צ כתב בשלוחה של קבלת הקלטות ונתונים שתעביר את הנתונים לשלוחות אחרות שם כולם יוכלו לשמוע את הנתונים?:
אפשרות שניה ויותר פשוטה היא (ואפילו לא כל כך עבודה, פשוט מקודם עוד לא כל כך חשבתי) שכל הנתונים יכנסו גם כערך בשלוחה שיעברו אליה מיד לאחר רישום מוצלח (תשתיק את ההודעה שהנתונים נשמרו בהצלחה כדי להבטיח שאכן יעברו שם) שהשלוחה ההיא תכתוב בAPI קובץ TTS בשלוחת השמעת הקבצים.
לשם הסקרנות בלבד אשמח שתפרט טיפה על האפשרות הזו.
-
@צבי-ד-צ תודה ענקית, אין מילים בפי כפשוטו וכמדרשו (כלומר אין לי יכולת לפדבק אותך עם לייק...)
-
-
@חצקל-לכבוד-שאבעס כתב בשלוחה של קבלת הקלטות ונתונים שתעביר את הנתונים לשלוחות אחרות שם כולם יוכלו לשמוע את הנתונים?:
@צבי-ד-צ תודה ענקית, אין מילים בפי כפשוטו וכמדרשו (כלומר אין לי יכולת לפדבק אותך עם לייק...)
קודם תראה שאכן עזרתי...
-
@צבי-ד-צ כתב בשלוחה של קבלת הקלטות ונתונים שתעביר את הנתונים לשלוחות אחרות שם כולם יוכלו לשמוע את הנתונים?:
צריך לנסות לראות אם זה גם ייצור קובץ חדש
יצור מניסיון (עד כמה שזכור לי)
@חצקל-לכבוד-שאבעס תעבוד על הפיתרון הזה הוא הכי קל ולעניין -
יש לי כבר מזמן חלום להוציא שרשור כזה:
כותרת: אתגרו אותי/נו!... כמה באמת אי אפשר לעשות דברים בלי שרת?...!!
תוכן הפוסט: לאחר שכתבתי בעבר הרבה רעיונות עצות וקומבינות לתפעול המערכות (ובייחוד קבוצת הפוסטים הזאת), כעת אני רוצה לעשות בדיקה ופותח במיזם לראות כמה אפשר לעשות דברים מורכבים אף ללא שרת.
לצורך כך תביאו דוגמאות של מערכות מורכבות שבניתם עם שרת או שאתם רוצים לבנות, ואני ינסה לראות אם יש אפשרות לעשות את זה גם בלי שרת, כמובן אם למישהו נוסף יש רעיון הוא מוזמן לכתוב אותו, זה לא דווקא אני.
כמובן חוץ מאפשרויות שאין מובנה בימות, כגון שליחת הודעה אישית תוך כדי האזנה או שליחה למייל, אלא בעיקר דברים שהם מורכבים איך יהיה אפשר להסתדר בלי שרת.
מקוה שהובנתי.מה אתה אומר על כזה פוסט?
-
רעיון......
@צבי-ד-צ כתב בשלוחה של קבלת הקלטות ונתונים שתעביר את הנתונים לשלוחות אחרות שם כולם יוכלו לשמוע את הנתונים?:שליחת הודעה אישית תוך כדי האזנה או שליחה למייל,
שני הנושאים החמים ביותר בפורום, נראה לי...
אני חייב לציין שחטפתי כאב ראש רק מכמות הפעמים שכתבת את המילים "הוספת ערך" בפוסטים השונים שלך...
אתה אלוף בכל קנה מידה עם יצירתיות שוברת גבולות, כל הכבוד לך על הזמן שאתה מקדיש לטובת כולם. -
@אופיר תודה
-
@חצקל-לכבוד-שאבעס רק אל תשכח לעדכן כשהסתדרת, אנשים עובדים ורוצים קצת לראות גם שהועילו משהו...
כמובן, לא בטענות, רק היום אמרנו לך, אלא באופן כללי -
@חצקל-לכבוד-שאבעס רק אל תשכח לעדכן כשהסתדרת, אנשים עובדים ורוצים קצת לראות גם שהועילו משהו...
חד משמעית, אנשים בפורום משום מה לא מבינים את זה בעצמם.
-
@חצקל-לכבוד-שאבעס הסתדרת?
-
@צבי-ד-צ תודה על העזרה וההתעניינות
אני לא אוהב להטריח, לכן אני שואל רק אחרי שיעורי בית יסודיים.האפשרות הראשונה אני עדיין בודק, (2 סקריפטים שאחד יוריד ואחד יעלה TTS)
האפשרות השניה, נראית יותר פשוטה (וכאן המקום להודות על הפוסטים שלך בענין API)
אבל השאלה שלי היא כך:
יש את הפקודה הזו העלאת קובץ - UploadFile שבה יש אופציה של מספור אוטומטי (autoNumbering)
מה שחסר לי: הרי אין לי עדיין קובץ, רק טקסט שאני רוצה להכניס לקובץ, (ואם הבנתי נכון את כוונתך, הוא אמור לעבור בשלוחה שתשנה בכל פעם את תוכן הטקסט שבפקודה).
ויש את האופציה של העלאת טקסט לקובץ שכתוב שם מפורש שגם יוצרת קובץ במקרה שהקובץ לא קיים, אבל אין אפשרות למספור אוטומטי.בקיצור: האם יש פקודה ששולחת לו את הטקסט, והוא יוצר ממנה קובץ במספור אוטומטי?
תודה רבה
-
@חצקל-לכבוד-שאבעס חשבתי על זה ואמרתי שאם תרצה לעשות את זה מסתמא תשאל ואני ירחיב...
פשוט לפני שאתה נכנס לשלוחה של הAPI אתה עובר דרך שלוחה של הוספת ערך שמוסיפה מספר אחד מעל לשם הקובץ,
צריך עוד לבדוק בדיוק את ההגדרות - אבל אין לי עכשיו זמן כ"כ.
לגבי האפשרות האחרונה, דיברתי על סקריפט אחד, לא צריך 2. -
@חצקל-לכבוד-שאבעס כתב בשלוחה של קבלת הקלטות ונתונים שתעביר את הנתונים לשלוחות אחרות שם כולם יוכלו לשמוע את הנתונים?:
האם יש פקודה ששולחת לו את הטקסט, והוא יוצר ממנה קובץ במספור אוטומטי?
כן. העלאת טקסט לקובץ.
סליחה לא קראתי טוב את השאלה. (התשובה היא כנראה שלא אבל אני לא בטוח)זה לכאורה הפתרון@צבי-ד-צ כתב בשלוחה של קבלת הקלטות ונתונים שתעביר את הנתונים לשלוחות אחרות שם כולם יוכלו לשמוע את הנתונים?:
לפני שאתה נכנס לשלוחה של הAPI אתה עובר דרך שלוחה של הוספת ערך שמוסיפה מספר אחד מעל לשם הקובץ,
ואז אתה שולח פקודה מהשלוחה השניה {הבאה בתור אחרי השלוחה של הוספת ערך} של העלאת טקסט לקובץ
-
@חצקל-לכבוד-שאבעס למעשה צריך עוד לבדוק עד כמה זה באמת ישים, כי צריך להוסיף .TTS וכן שעד כמה שזכור לי מסובך קצת לשנות ערכים במודל API כי יש שם שתי '=', אולי יש פתרונות וכו - אז צריך לחשוב על זה עוד למייעשֶה