הודעת ברוכים הבאים למשתמש חדש - וובהוק
-
@עידו תודה רבה, מחקתי את הפוסט כי רק אח"כ שמתי לב שנתת לי קישור,
אבדוק זאת לעומק,
יישר כח ותזכו למצוות! -
@automations אגב, זה גם מה שהצעתי בשאלה הקודמת ששאלתם (שזו כמדומני אותה השאלה) ואחד המומחים כאן הסכים עם הרעיון.
-
@עידו אני מודה מאד על העזרה,
עד כה חשבתי שהצורך הוא להודעת ברוכים הבאים בקו עצמו, כעת אני עודכנתי שהצורך הוא
דווקא לשלוח הודעה (מייל, SMS וכו') של ברוך הבא, ולכן חייב וובהוק, כי זו קריאה החוצה מימות להפעלת פלואו של שליחת הודעה במייל/וואצ/SMS.
אז סליחה על הבלבול,
יש לי מה לבדוק בAPI שהבאת מקודם? או שזה לא רלוונטי ואין לזה פתרון? -
@צבי-ד-צ האם יש לך נסיון בזה- עם מייק ושות'?
אם כן אשמח לשמוע מנסיונך על דבר כזה,
תודה רבה -
@automations אני לא לגמרי בטוח, אבל נראה לי שעדיין תוכל לבדוק כמו שכתב @עידו
עכ"פ קומבינות יש בשפע, לדוגמא, כולם עוברים דרך שלוחה כלשהי, מי שכבר ברשימ"ת לא נכנס ומי שעדיין לא נרשם לרשימ"ת באופן שקט ובסוף עובר לשלוחת API ששולחת פרמטר עם המספר פלאפון שלו.
SMS אולי אפשר גם בלי שרת, פשוט שליחה בAPI ישר מהטלפון. -
-
@automations דבר ראשון https://f2.freeivr.co.il/post/77901
לגבי קובץ שקט, ככה: ישנם הרבה הודעות מערכת, לדוגמא לאחר הצטרפות לרשימת התפוצהה המערכת אומרת משהו כמו "מספר הטלפון שלכם נוסף בהצלחה לרשימת התפוצה", מה עושים אם רוצים לומר שם משהו אחר? כמו למשל, נרשמתם בהצלחה או משהו, או שרוצים להשתיק את זה לגמרי, אז מחפשים מהו מספר ההודעת מערכת, לרוב בכל מודל כתוב המספרים של ההודעות מערכת של אותו המודל, ואפשר גם לחפש כאן, ומעלים קובץ לשלוחה עם ההודעה שרוצים או עם קובץ שקט, ומשנים את שמו לשם הודעת המערכת (הודעות המערכת מתחילות עם M), ואז משתנית ההודעת מערכת. זו הכוונה כשמדברים על קובץ שקט.
-
@צבי-ד-צ תודה רבה,
@צבי-ד-צ כתב בהודעת ברוכים הבאים למשתמש חדש - וובהוק:
@automations אני לא לגמרי בטוח, אבל נראה לי שעדיין תוכל לבדוק כמו שכתב @עידו
עכ"פ קומבינות יש בשפע, לדוגמא, כולם עוברים דרך שלוחה כלשהי, מי שכבר ברשימ"ת לא נכנס ומי שעדיין לא -נרשם לרשימ"ת באופן שקט ובסוף עובר לשלוחת API ששולחת פרמטר עם המספר פלאפון שלו.
SMS אולי אפשר גם בלי שרת, פשוט שליחה בAPI ישר מהטלפון.לזה התכוונתי "שקט" - הכוונה היתה לדוח שקט? אם כן השאלה שלי חוזרת על עצמה - איך מגדירים אותו כך?
-
@automations כתב בהודעת ברוכים הבאים למשתמש חדש - וובהוק:
@עידו אני מודה מאד על העזרה,
עד כה חשבתי שהצורך הוא להודעת ברוכים הבאים בקו עצמו, כעת אני עודכנתי שהצורך הוא
דווקא לשלוח הודעה (מייל, SMS וכו') של ברוך הבא, ולכן חייב וובהוק, כי זו קריאה החוצה מימות להפעלת פלואו של שליחת הודעה במייל/וואצ/SMS.
אז סליחה על הבלבול,
יש לי מה לבדוק בAPI שהבאת מקודם? או שזה לא רלוונטי ואין לזה פתרון?אם הכל קורה בשרת שלכם/מייק לכו על מה שהצעתי, זה פשוט שולח לכם בקשת API עם פרטי השיחה ושואל מה לעשוות עם המאזין, לאיפה להעביר אותו., אתם תקבלו את פרטי המאזין ותעשו עם זה מה שבא לכם...
-
@automations כתב בהודעת ברוכים הבאים למשתמש חדש - וובהוק:
או,
אם אני ממש לא מכירה את ימות, יש דרך ללמוד איך עושים את זה בלי להקפיץ פה את כל המומחים כדוגמתכם?תעברו על זה בזמנכם הפנוי.