הסר משתמש ממספר צ'ינטוקים
-
האם אתה יודע אם יש דרך נוספת לעשות משהו כזה? לדוגמה, להוסיף משתמשים לרשימה כללית (לא רשימת צינטוק), ואם הם יגיעו להרחבה כדי להצטרף לרשימה חדשה, זה יסיר אותם מהרשימה הישנה?
-
או, האם אוכל לארגן זאת כך שכאשר משתמש מתקשר, המערכת תבדוק דף אינטרנט מסוים, ודף אינטרנט זה יחזיר למערכת את השלוחה שאליה תרצו להעביר את המשתמש?
-
@Kovy
אולי אפשר לעשות קומבינה אבל לא מה שידוע לי -
@מושי-הכחם אוקיי, אני מעריך את העזרה שלך. סליחה שאני שואל שאלות מטורפות.
-
@Kovy
זה מובן גם אני שאלתי שאלות מטורפות בהתחלה -
@Kovy כתב בהסר משתמש ממספר צ'ינטוקים:
או, האם אוכל לארגן זאת כך שכאשר משתמש מתקשר, המערכת תבדוק דף אינטרנט מסוים, ודף אינטרנט זה יחזיר למערכת את השלוחה שאליה תרצו להעביר את המשתמש?
כן, קוראים לזה מודול api
לגבי ההסרה אתה צריך ליצור הרבה שלוחות הסרה שכל אחת מעביר לשלוחה הבאה -
ראיתי שם שאני יכול לשלוח מידע מהמערכת לדף האינטרנט, אבל לא ראיתי שום דבר על כך שהמערכת לוקחת מידע מהדף.
-
@Kovy מודל api
לא api
שלוחה עם type=api -
איך אני יכול לעשות את זה עם זה?
-
@Kovy
שאלה קשה -
@Kovy כתב בהסר משתמש ממספר צ'ינטוקים:
שלום,
אני רוצה לשנות את הרחבות הצינטוק שלי כך שאם משתמש נרשם לאחת, הוא יוסר אוטומטית מכל האחרות - בעיקרון, ניתן להירשם רק לצינטוק אחד בכל פעם.
כיצד ניתן להסיר משתמש מכל שאר הצינטוקים שהוא רשום אליהם?
אתה יכול פשוט לאחר ( או לפני, תלוי בצורך שלך) הרישום לצינתוקים להעביר לרצף של שלוחות של הסרה מהרשימה, שבכל אחד מהם מוגדר
type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_type=removing_to_list tzintuk_end=/
ולהשתיק את הודעות המערכת
M3336
- מספר הטלפון שלכם נמחק בהצלחה מרשימת הצינתוקים, בכל השלוחות הנ"ל. -
@יהודה-צ-כ
כאן יש לך קובץ שקט
%D7%A9%D7%A7%D7%98.wav -
עשיתי משהו כזה, אבל השתמשתי בתבניות, כי אני יכול להוסיף ולהסיר משתמשים מכמה משתמשים בו זמנית, וגם להשתמש בהן כדי לסנן בקלות - וממה שאני מבין, כשמשתמשים ב-API כדי להריץ צינתוק, אני יכול לתת לו תבנית שהוא צריך לקרוא למספרים האלה.
-
ניסיתי להעלות את זה עבור הודעת המערכת שהמשתמש הוסר מתבנית, אבל ההודעה עדיין התנגנה - האם אתה יודע אם יש פקודה להכניס לקובץ .ini כדי לדלג על כל הודעות המערכת ולהעביר משתמש ישירות? ספציפית כאן להוספה או הסרה של משתמש מתבנית, אבל גם באופן כללי.
תודה!