לגבי קול רובוטי לתפריט
-
@מושי-הכחם אוקי ואיך זה הופך אותו בכל זאת לקול של גלעד?
-
@מרמ123
למה אתה צריך את הקול של גלעד -
@מושי-הכחם כי צריך שהוא יעשה קול מסויים....
-
@מרמ123 כתב בלגבי קול רובוטי לתפריט:
זה גם עושה קול
-
@מושי-הכחם אה אוקי
-
@מושי-הכחם אה אוקי
אין רובוט בשם גלעד, ( לפחות לא בימות המשיח) אמנם יש בשלוחת הניהול על ידי הקשה על 5 ואז 9 את הקול של גלעד, אבל זה בסך הכל קריין בשם גלעד,
אם אתה רוצה שמות של רובוט הקראה זמין לקבצי tts יש לך כאן -
אני הגדרתי את ההגדרות שלך וזה עבד , אבל הוא לא יודע לקרא אני כותב לו הקש הוא קורא הקאש, אז יש פתרון?
-
-
טוב עשיתי כך ואני מתקשר וו.. הוא לא אומר כלום
-
@פיתה כתב בלגבי קול רובוטי לתפריט:
אני הגדרתי את ההגדרות שלך וזה עבד , אבל הוא לא יודע לקרא אני כותב לו הקש הוא קורא הקאש, אז יש פתרון?
תנסה לעשות קומבינה כלשהי על ידי הוספת אותיות י, א, ע, ה, ו, חוץ מזה אין עוד דרך מה שאני יודע שהרובוט הזה - Elik_2100 קורא הכי טוב מביניהם
-
@יהודה-צ-כ רק בבקשה הנושא הזה שייך לשאלה שלי ומי שיש לו שאלה אחרת צריך לפתוח נושא אחר זה מפריע למי שמנסה לעזור לי תודה
-
@יהודה-צ-כ רק בבקשה הנושא הזה שייך לשאלה שלי ומי שיש לו שאלה אחרת צריך לפתוח נושא אחר זה מפריע למי שמנסה לעזור לי תודה
ככה עובד פה הפורום..
-
@יהודה-צ-כ אוקקי אז אתה יכל לפחות גם לעזור בנושא זה
-
טוב אז ניסיתי ועשיתי מה שאמרת ווו הוא לא אומר כלוםם בכניסה
-
טוב אז ניסיתי ועשיתי מה שאמרת ווו הוא לא אומר כלוםם בכניסה
מה ניסית ועשית?
-
@יהודה-צ-כ טוב סימן שלא קראת לפני על מה הנושא אני מנסה לעעשותת בתפריט הראשי את הקול הרובוטי עששיתי קובץ tss כמובן העלתי להגדרות נוספות את מה שאמצרו לי לכתוב עיין לעיל וו.. זה לא מקקריא כלוםםם מה אני עושה עכשיו?
-
@יהודה-צ-כ טוב סימן שלא קראת לפני על מה הנושא אני מנסה לעעשותת בתפריט הראשי את הקול הרובוטי עששיתי קובץ tss כמובן העלתי להגדרות נוספות את מה שאמצרו לי לכתוב עיין לעיל וו.. זה לא מקקריא כלוםםם מה אני עושה עכשיו?
אתה רוצה שהתפריט יוקרא בקול רובוטי?
-
@יהודה-צ-כ כןן תפריט שאני ערכתי ואמרתי לו מה לומר זאת אומרת כתבתי השאלה עם עשיתי נכון כי אני משתמש בפלאפון אז השמשתי בעורך מגתבחים של סמסונג ככתבתי ויצאתי את זה כטקססט ואז שיניתי את הסיומת ל Tss
-
@יהודה-צ-כ כתב בלגבי קול רובוטי לתפריט:
אתה רוצה שהתפריט יוקרא בקול רובוטי?
תכניס בשלוחת התפריט
menu_voice=הודעת התפריט say_menu_voice=yes
-
@יהודה-צ-כ כןן תפריט שאני ערכתי ואמרתי לו מה לומר זאת אומרת כתבתי השאלה עם עשיתי נכון כי אני משתמש בפלאפון אז השמשתי בעורך מגתבחים של סמסונג ככתבתי ויצאתי את זה כטקססט ואז שיניתי את הסיומת ל Tss
tts לא tss