ההודעה שהקלטה קצרה מדי, וזה לא קצר?!
-
@פיתה כתב בההודעה שהקלטה קצרה מדי, וזה לא קצר?!:
@יהודה-צ-כ כן
תנסה לראות אם מוגדר לך ככה
record_no_save_if_time_little=או ככה
option_record=או שתיהם. אם כן תמחק
-
@יהודה-צ-כ אף אחד מההגדרות האלה לא מוגדרות אצלי
ההגדרות בשלוחה הםtype=record title=הקלטה לקבוצה עם סיסמה ;לשמיעת הקלטה 1, לאישור ושליחת צנתוק 2, להקלטה מחדש 3, להמשך הקלטה 4, לאישור הקלטה ללא צנתוק 5, ליציאה 6 menu_record_options_2=record_ok_end_run_tzintuk menu_record_options_3=record_again menu_record_options_4=continue_recording menu_record_options_5=record_ok menu_record_options_6=record_cancel menu_record_options_7=noop menu_record_options_8=noop folder_move=/1 list_tzintuk=members say_record_number=no say_record_menu=no record_cancel_goto=/ record_end_goto=/ password=password_record password_error_goto=. -
@פיתה תבדוק בקובץ ivr.ini
-
@CUBASE מה זה קובץ....
-
@פיתה תבדוק בקובץ
ivr.iniשבשלוחה הראשית אם יש לך שם את ההגדרות שהביאו לך קודם -
@CUBASE
אני רואה שאתה מבין בהגדרות אולי תוכל לעזור לי
לי מוגדר ככה
ויש לי את כל הבעיות שכתובות למעלה גם מתנתק אחרי 10 דק' וגם הרבה פעמים אומר בתחילת ההקלטה שההודעה קצרה מדי ועוד שלל בעיותtype=voicemail_email title=הקלטת הודעה (עובר למייל) שהמאזין לא ישמע את מספר קובץ ההקלטה say_record_number=no לחזרה לתפריט קודם say_record_menu=no העברה למייל emeil_send=yes email_address=agadelha1488@gmail.com ;; ***DUP*** email_address=hjarudu@gmail.com שורת נושא email_name=הקלטה ממאזין לקו 'אגדלך' ההקלטה תושמע בשלוחה 3-6-2 folder_move=02/6/3 גם אם המאזין ינתק ההקלטה תישמר hangup_insert_file=yes -
פוסט זה נמחק! -
@בוס כתב בההודעה שהקלטה קצרה מדי, וזה לא קצר?!:
תמיד תוכל לשמוע את ההקלטות שלא אושרו בסל מחזור בתיקייה שנקראת Record
יש לי הרבה הודעות שנעלמו לי
אשמח לדעת איך מגיעים לתיקייה שציינת זה יהיה ממש הישג גדול בשבילי
תודה ולילה טוב -
@מרדכי-השמח זה נמצא תחת תיקיית Trash בשלוחה הראשית שם נמצא כל הסל מיחזור
-