הפניה משלוחה 6 באם המשתמש היה בדקה האחרונה בשלוחה 7
-
@isi
בכל זאת, לא קיים רשמית. אקסס פילטר מחשב נתונים רק מהשלוחה בה הוא מוגדר ולא משלוחות אחרות.מה שכתבתי שלא הגיוני, התכוונתי באמת לגבי זה שהמערכת תחשב נתונים מרגע היציאה משלוחה, ובזה טעיתי, והדבר אכן קיים.
תיקנתי. -
@בעזרת-ה כתב בהפניה משלוחה 6 באם המשתמש היה בדקה האחרונה בשלוחה 7:
@isi
בכל זאת, לא קיים רשמית. אקסס פילטר מחשב נתונים רק מהשלוחה בה הוא מוגדר ולא משלוחות אחרות.מה שכתבתי שלא הגיוני, התכוונתי באמת לגבי זה שהמערכת תחשב נתונים מרגע היציאה משלוחה, ובזה טעיתי, והדבר אכן קיים.
תיקנתי.למה לא?
@isi ניסית להגדיר אקסס פילטר שישמור את הקובץ בשלוחה 6?
אני מצטט ממודול אקסס פילטר:הקובץ עם הנתונים (Log) של ערכים 7-8-9-10 ישמר בתוך השלוחה בקובץ
AccessFilterLogTime.ini
כדי שישמור ויתייחס לקובץ הנמצא בשלוחה אחרת, יש להגדירaccess_filter_log_time_folder=/1/1
ולכן:
אני מציע שתנסה להגדיר בשלוחה 7 שמי שנכנס לא יכול יותר להיכנס מאז הניתוק ולמשך דקה.
את קובץ ההגבלות תגדיר בשלוחה 6, ותעשה בשלוחה 6 גם כן אקסס פילטר שיבדוק באותו קובץ.
תעדכן אם הצליח. -
@ישיבישיר אבל בשלוחה 7 אני כן רוצה שהוא יכול להיכנס גם בתוך הדקה.
האם זה שאשמור את הקובץ בשלוחה 6, יגרום לו שלא לחסום את הנכנס מכניסה נוספת לשלוחה 7 על אף שיש בה אקסס פילטר? -
@isi
על שלוחה 6 זה עזר לך? -
@isi כתב בהפניה משלוחה 6 באם המשתמש היה בדקה האחרונה בשלוחה 7:
אבל בשלוחה 7 אני כן רוצה שהוא יכול להיכנס גם בתוך הדקה.
האם זה שאשמור את הקובץ בשלוחה 6, יגרום לו שלא לחסום את הנכנס מכניסה נוספת לשלוחה 7 על אף שיש בה אקסס פילטר?access_filter_no_goto=enter
-
@ישיבישיר כתב בהפניה משלוחה 6 באם המשתמש היה בדקה האחרונה בשלוחה 7:
@בעזרת-ה כתב בהפניה משלוחה 6 באם המשתמש היה בדקה האחרונה בשלוחה 7:
@isi
תיקנתי.למה לא?
@isi ניסית להגדיר אקסס פילטר שישמור את הקובץ בשלוחה 6?
אני מצטט ממודול אקסס פילטר:הקובץ עם הנתונים (Log) של ערכים 7-8-9-10 ישמר בתוך השלוחה בקובץ AccessFilterLogTime.ini
כדי שישמור ויתייחס לקובץ הנמצא בשלוחה אחרת, יש להגדירaccess_filter_log_time_folder=/1/1
ולכן:
אני מציע שתנסה להגדיר בשלוחה 7 שמי שנכנס לא יכול יותר להיכנס מאז הניתוק ולמשך דקה.
את קובץ ההגבלות תגדיר בשלוחה 6, ותעשה בשלוחה 6 גם כן אקסס פילטר שיבדוק באותו קובץ.
תעדכן אם הצליח.כדי למנוע מי שהיה ב59 שניות האחרונות בשלוחה 7 להיכנס לשלוחה 6,
עשיתי אקסס פילטר בשלוחה 6 כך:check_access_filter=yes access_filter_log_time_folder=/7 access_filter_1=g.*.*.*.*.*.59s.*.*.* access_filter_no_goto=/7/1/1
אבל בפועל זה כן מכניס לשלוחה 6 על אף האקסס פילטר.
בשלוחה 7 שהיא שלוחת API לא רשמתי כלום. הייתי אמור להוסיף גם שם משהו?
-
ואחר כך ניסיתי מלבד מה שכתבתי בשלוחה 6, להוסיף בשלוחה 7 כדלהלן:
check_access_filter=yes access_filter_log_time_folder=/ access_filter_1=g.*.*.*.*.*.59s.*.*.* access_filter_no_goto=/7/1/1
אבל גם לא עוזר לשלוחה 6.
(על אף שכלפי שלוחה 7 זה כן פועל, אבל שם דווקא אני רוצה שלא יפעל). -
@isi כתב בהפניה משלוחה 6 באם המשתמש היה בדקה האחרונה בשלוחה 7:
ואחר כך ניסיתי מלבד מה שכתבתי בשלוחה 6, להוסיף בשלוחה 7 כדלהלן:
check_access_filter=yes access_filter_log_time_folder=/ access_filter_1=g.*.*.*.*.*.59s.*.*.* access_filter_no_goto=/7/1/1
אבל גם לא עוזר לשלוחה 6.
(על אף שכלפי שלוחה 7 זה כן פועל, אבל שם דווקא אני רוצה שלא יפעל).למה שמת בכלל את שורה 2 בשלוחה 7?
ובפרט ששם הגדרת שהקובץ של ההגבלות יילקח משלוחה ראשית.
דבר ראשון תמחק את השורה ההיא משלוחה 7, ותבדוק אם זה עזר כלפי שלוחה 6 -
@ישיבישיר כל הכבוד. אכן אתה צודק.
לסיכום, בשלוחה 6 הגדרתי כפי שכתבתי בהודעתי לעיל.
ובשלוחה 7 מחקתי כהוראתך את שורה 2 והכל עובד טוב.
אבל עדיין כזכור רציתי שהאקסס פילטר יעבוד רק על שלוחה 6 ולא על שלוחה 7.
לכן בשלוחה 7 הוספתי את השורה הזו:access_filter_no_goto=enter
וכך, על אף האקסס פילטר בשלוחה 7 עדיין נשארים בשלוחה.
תודה רבה על הסיוע לאורך כל הדרך.
-
@isi שמח לשמוע
-
@isi
אולי תכתוב על זה הדרכה מסודרת? -
@אA
עשיתי מדריך מסודר