יש אפשרות שלא ישמעו את המנגינה בסוף?
-
@נר-יצחק ו @clickphone
אשמח גם לדעת איך עושים
8582511c@gmail.com -
@צבי-ד-צ כתב ביש אפשרות שלא ישמעו את המנגינה בסוף?:
(או שניסית ואתה יודע שלא?)
אני לא יודע בדיוק
אבל ברוב המערכות שלי אין פרסומות
פה יש את הקובץext.ini
של השלוחה הראשית אולי תמצא שם הסברtype=menu ;הודעה על חדר ועידה menu_say_conf_bridge=yes ;באיזה שלוחה לעקוב menu_say_conf_bridge_1=3 ;רשימה שחורה black_list=yes ;שינתק black_list_error_goto=hangup ;פילטר מחוייג check_did_and_go_to_folder=yes ;שיבדוק רק פעם אחת check_did_and_go_to_folder_one_time=yes play_campaign_message=yes ;שישמיע הודעת קמפיין stop_campaign_message=1 ;רק פעם אחת בשיחה play_campaign_message_one_time=yes ;שישמיע רק 2 פעמים campaign_message_to_play=--2 ;תזכורת ספירת העומר omer_today_play=yes ;שישמור בקובץ נפרד לכל קמפיין campaign_message_to_play_file_by_template=yes post_with_time(2025-07-04-22-39-51)=yes :בדיקה ;שיפעיל זיהוי enter_id=yes ;זיהוי לפי טלפון enter_id_type=phone ;שלא יבקש הקלטת שם record_name=no ;שישמיע שם מקובץ say_name=val_name
-
@נר-יצחק מערכות בריסיילר?
-
@CUBASE גם וגם
-
@נר-יצחק כנראה לא יצא לך "ליפול" על פרסומות, כמה פעמים התקשרת ולא שמעת פרסומת באף שלוחה?
-
@נר-יצחק גם אצלי, אבל אחרי העדכון האחרון, אני כבר מתחיל לחשוש ולא יודע כמה זמן זה ימשך.
-
@צבי-ד-צ גם אצלי יש מערכת ללא פרסומות, יכול להיות שזה תלוי בכמה דברים שאיננו מודעים להם
-
@CUBASE כתב ביש אפשרות שלא ישמעו את המנגינה בסוף?:
גם אצלי יש מערכת ללא פרסומות
עדיין לא מופיע?
@צבי-ד-צ כתב ביש אפשרות שלא ישמעו את המנגינה בסוף?:
אבל אחרי העדכון האחרון, אני כבר מתחיל לחשוש ולא יודע כמה זמן זה ימשך.
בעדכון האחרון כבר כן מופיע לצערי...
-
@נר-יצחק כתב ביש אפשרות שלא ישמעו את המנגינה בסוף?:
גם אצלי יש מערכת ללא פרסומות
עדיין לא מופיע?
עדיין לא
-
@CUBASE תתפלל לנס...
-
המערכת הזו לא מלחיצה אותי, מדובר במערכת קטנה (אולי זו הסיבה?) -