צינתוק לרשימות צינתוקים רבות בבת אחת
-
@שואל-שאלה
זה ההגדרות שהגדרתי בשלוחהtype=tzintuk title=מפעיל צינתוק list_tzintuk=1,2,3,4,5,0 run_tzintuk_automat=yes tzintuk_admin=yes tzintuk_end=/0 tzintuk_timeout=5
-
@מנסה
יישר כוח! -
@מנסה
לא עובד לי ,
זה שולח רק לרשימת תפוצה אחת אבל לשאר לא
הגדרתי כךtype=tzintuk title=מפעיל צינתוק list_tzintuk=2,5,members run_tzintuk_automat=yes tzintuk_admin=yes tzintuk_end=/0 tzintuk_timeout=5
-
@מנסה כתב בצינתוק לרשימות צינתוקים רבות בבת אחת:
אני היום השתמשתי בה ואני רשום ברשימה 0 [שהיא השישית] וקבלתי צינתוק
[בשלוחת צינתוקים ולא הקלטות]גם לי זה עובד רק האחרון שזה זה members
-
-
@אלף-שין-0 אפשרי לעשות קישור שברגע שאתה לוחץ עליו המערכת מצנתקת לכל הרשימות שהגדרת
אופציה נוספת לעשות כתובת מייל יחודית שברגע שאתה שולח מייל לכתובת ההיא מיד יהיה צינתוק לכל הרשימות שלך
-
@מנסה
אוקי
תודה -
@מנסה כתב בצינתוק לרשימות צינתוקים רבות בבת אחת:
ויש שם עוד פיתרון של API
הנה הפיתרון בAPI (ניתן עד כ50 רשימות)
יש להגדיר את זה למעבר למקור לחצו כאן
אך נראה לי שזה בתשלום של 0.1 יחידה למספר{ "phones": "tzl:", "tzintukLists": [ "100", "200", "בית ספר, כיתה ג", "משרד, מזכירות" ] }
-
@שואל-שאלה א"א לעשות את זה בצורה הזאת דרך הטלפון, כדי לעשות שלוחה שתצנתק לכמה רשימות במקביל יש להגדיר כך:
type=api api_link=https://www.call2all.co.il/ym/api/RunTzintuk api_add_0=token=0772222770:1234 api_add_1=phones=tzl:123,456,789 api_hangup_send=no
שורה 1: שלוחת API
שורה 2: הלינק לשליחת צינתוק
שורה 3: יש לשנות למספר המערכת שלכם והסיסמה בפורמטמספר:סיסמה
שורה 4: יש לשנות לרשימות הצינתוקים שאליהם ישלח הצינתוק עם פסיק מפריד בין רשימה לרשימה -
@CUBASE
אני לא כל כך מבין בAPI
ישר כוח שהארת את עיני -
@שואל-שאלה בכל מקרה לפי מה שכתוב במה שהביא @מנסה ניתן לצנתק ליותר מ-6 רשימות בשלוחת צינתוק רגילה
-
@CUBASE
זה בתשלום של יחידות? -
@שואל-שאלה למה שיהיה בתשלום? זה צינתוקים חינמיים
-
@CUBASE
אוקי
תודה -
-
@שואל-שאלה שים לב שמודגש שם שזה מלבד שליחה לרשימות צינתוקים
-
@CUBASE