לא נפתר אני צריך שכל אחד שמתקשר למערכת יהיה לו זיהוי שנגיד אני נכנס למערכת ורואה גם ת'מספר שלו וגם את השם שלו.
-
אני צריך שכל אחד שמתקשר למערכת יהיה לו זיהוי שנגיד אני נכנס למערכת ורואה גם ת'מספר שלו וגם את השם שלו. או רק את השם העיקר שיהיה זיהוי
-
@אליהו-קטורזה כתב באני צריך שכל אחד שמתקשר למערכת יהיה לו זיהוי שנגיד אני נכנס למערכת ורואה גם ת'מספר שלו וגם את השם שלו.:
אני צריך שכל אחד שמתקשר למערכת יהיה לו זיהוי שנגיד אני נכנס למערכת ורואה גם ת'מספר שלו וגם את השם שלו. או רק את השם העיקר שיהיה זיהוי
איפה אתה רוצה לראות את השם?
אם אתה רוצה שהשמות יופיעו בלשונית שיחות נכנסות, תגדיר כניסה עם enter id -
@יהודה-צ-כ אני גם רוצה שזה יואמר את שמו בפרטי ההקלטה בטלפון
-
@אליהו-קטורזה כתב באני צריך שכל אחד שמתקשר למערכת יהיה לו זיהוי שנגיד אני נכנס למערכת ורואה גם ת'מספר שלו וגם את השם שלו.:
@יהודה-צ-כ אני גם רוצה שזה יואמר את שמו בפרטי ההקלטה בטלפון
אני אכתוב קודם כל בקצרה מה ההגדרות ההכרחיות, ולאחר מכן אני אביא את כל ההגדרות הניתנות.
בשלוחת ההקלטות תגדיר
type=record enter_id=yes record_name=no enter_id_type=phone login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/השלוחה שבה נמצא הקובץ שמות (EnterIDValName)
ותיצור קובץ בשם
EnterIDValName.ini
ובו תכניס את המספרים בתבנית כזו
0555555555=משה כהן
(כאן רואים את זה הפוך, התבנית היא - מספר פלאפון ראשון, = שם.)ובשלוחת ההשמעה קבצים ככה
type=playfile say_details_message=name control_play3=say_details_message yes login_add_val_name_folder=/השלוחה שבה נמצא הקובץ שמות (EnterIDValName)
בדוגמא כשיקישו על 3 במהלך ההאזנה, ישמעו את פרטי הקובץ.
עד כאן ההגדרות להגיע כדי שישמיע על ידי מקש 3 במהלך ההאזנה, את שם המאזין בלבד .
הבאתי את כל השרשור ולא קישור בלבד, בשביל הסברים ושינויי לשון פה ושם...להלן השרשור
הועתק
מהשרשור
הדגשתי את ההגדרות העיקריות שצריך לשים.
שמחה - זו הסיסמא 18 במרץ 2022, 10:50
השמעת פרטי קובץ
ניתן להגדיר שהמערכת תשמיע למשתמש את פרטי הקובץ (תאריך, שעה, מספר טלפון של מקליט הקובץ, שם של מקליט הקובץ, ותפריט ניתוב שיחה למספר שהקליט (בעלות יחידות)
אפשרויות ההשמעה הם:בהקשה על ניהול הקובץ על ידי משתמש שאינו מורשה לנהל את הקובץ.
בהקשה על מקש ייעודי במהלך או *לאחר שמיעת הקובץ ראה כאן הערך להגדרה הואsay_details_message
(אחרי המפתח - קידומת המתאימה)לפני שמיעת הקובץ.
בשביל להשמיע את הפרטים לפני שמיעת הקובץ יש להגדירsay_details_message_first=yes
הערה: אם תגדירו רק את ההגדרה דלהלן הפרטים יושמעו בתפריט ניהול הקובץ (למשתמש שאינו מורשה), אך אם תגדירו להשמיע לפני השמעת הקובץ, לא ישמעו את הפרטים בהקשה על המקש שמיועד לניהול הקובץ אלא ישמעו את ההודעה הרגילה
M1033
לגישה אנא היכנס כמנהל.לאחר השמעת הפרטים יהיה תפריט
M1481
לשמיעה חוזרת הקש 1 לחזרה להודעות הקישו *.
כדי לדלג על התפריט, יש להגדירsay_details_message_skip_menu=yes
שימו לב, דילוג התפריט מתבצע בתנאי שלא מוגדר תפריט ניתוב.
הפרטים שיושמעו:
את הפרטים שיושמעו יש להגדיר אחרי המפתח הבא: (עם פסיק בין הגדרה להגדרה)say_details_message=
לאחר ה = יש לכתוב את הנתונים שרוצים שישמיע.
ניתן להגדיר שישמיע נתונים שונים כשמקישים על מקש מסוים באמצע האזנה:
לדוגמא שלפני כל קובץ ישמעו רק תאריך, ובהקשה על מקש מסויים ישמיע את שאר הפרטים,
על מנת שזה יקרה יש להגדירcontrol_play7=say_details_message control_play_say_details_message=phone,time,date
בדוגמה, כשלוחצים על מקש 7 באמצע האזנה, המשתמש ישמע קודם
phone
לאחר מכןtime
ולאחר מכןdate
.אם מוגדר שישמיע פרטים בכותרת הקובץ, אז יתייחס לנתונים הכתובים בהגדרת
=say_details_message
.הפרטים שניתנים להגדרה הם
התאריך בו הוקלטה ההודעהdate
השעה בה הוקלטה ההודעה
time
מספר הטלפון שהקליט את ההודעה
phone
שם מקליט ההודעה
name
תפריט האם לנתב את השיחה למקליט ההודעה menu_routing בעלות יחידה לדקה,
ולכן כדי שיושמעו כל הפרטים הנ"ל יש להגדירsay_details_message=date,time,phone,name,menu_routing
ניתן להגדיר רק חלק מהפרטים הנ"ל
ניתן להשמיע את הפרטים באיזה סדר שתרצו.
לדוגמה, באם הגדרתםtime,phone
קודם יושמע time (שעה) ולאחר מכן phone*(פלאפון)דילוג שמיעת טלפון במידה וקיים שם
אם רוצים להשמיע רק את שם המקליט במידה וקיים, ללא מספר הטלפון של מקליט ההודעה, יש להגדיר:say_details_message_say_phone_skip_if_name_exists=yes
ואז אם קיים שם, ישמעו את שם המקליט בלבד.
אם לא קיים, ישמעו את מספר הטלפון בלבד.כמובן כדי שהאופציה תחול, ערכים phone name צריכים להיות מוגדרים כהשמעה, למשל כך:
say_details_message=phone,name
*הסבר על השמעת הפרטים בתפריט שלאחר ההודעה
יש להגדיר שיהיה תפריט לאחר ההודעהafter_play_tfr=tfr_more_options
התפריט שיושמע בברירת המחדל הוא: M1459 לשמיעה חוזרת הקישו 0, למעבר להשמעה הבאה הקישו 1.
יש להחליף את ההודעה ל "לשמיעת פרטי ההודעה הקישו 1 וכו "
וכן יש להגדיר את מקש 1 בתפריט כשמיעת פרטי ההודעהcontrol_after_play_moreA1=say_details_message
מכיון שלאחר השמעת הפרטים המשתמש חוזר להודעה יש להגדיר גם שלאחר השמעת הפרטים יחזור להודעה הבאה ולא להודעה שהושמעה כבר
after_tfr_details_message_next=yes
הגדרות השמעת התאריך
ברירת מחדל שמשמיע גם תאריך עברי, וגם תאריך לועזי.
אם רוצים שישמיע רק תאריך עברי ניתן להגדיר בנוסף:details_message_date=heb
אם רוצים שישמיע רק תאריך לועזי ניתן להגדיר בנוסף:
details_message_date=gregorian
️ הסבר אפשרות השמעת שם המקליט
המערכת יודעת להשמיע את שם המקליט לפי המזהה (ID), ויש שתי דרכים עיקריות לעשות זאת:אפשרות 1 – שמירת שם המקליט בזמן ההקלטה
במקרה הזה, שם המקליט נקלט ונשמר בתוך פרטי קובץ ההקלטה עצמו, ברגע ההקלטה.
כדי שזה יעבוד – יש להגדיר כך את מודול ההקלטות:type=record enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name=yes
בדוגמה: אם המשתמש מזוהה לפי מספר טלפון שחייג – זהו ה ID שבו יישמר גם השם.
אפשרות 2 – השמעת שם לפי ID נוכחי (ללא שמירה בקובץ)
במקרה הזה, המערכת לא שומרת את השם בתוך קובץ ההקלטה, אלא פשוט משמיעה את השם כפי שהוא מופיע כרגע לפי ה־ID שלו.להפעלת פונקציה זו, יש להוסיף:
say_details_message_say_name_by_enter_id=yes
סדר הפעולה כברירת מחדל:
קודם תחפש קובץ קול בתיקיית
EnterIDRecord
אם לא נמצא – תחפש ערך שם בקובץListAllInformation.ini
(ה ID צריך להיות מורשה - שיופיע הסיפרה '1' בעמודה 2)
**אם לא נמצא – תחפש ערך שם בקובץ **EnterIDValName.ini
אם לא נמצא - תחפש ערך שם המקליט השמור בקובץ (האופציה הראשונה)
רוצים שהמערכת תדלג על חיפוש ההקלטה ושתמיד יושמע טקסט של שם המקליט?
יש להגדיר במקום ההגדרה הקודמת:say_details_message_say_name_by_enter_id=val_name
בדיקת שם המקליט מתבצע באותו דרך בו מתבצע בדיקת שם ב-ID
בחיפוש קובץ קולי, ברירת מחדל מתייחס ל ID מסוגphone.
כדי שהתייחס לסוג ID אחר, יש להוסיף על ההגדרה הקודמת את שם הסוג:say_details_message_say_name_by_enter_id_file_type=phone/teudat_zehut/list_all_information
וכו
לפרטים נוספים אודות צורת כתיבת השם לפי ID – לחצו כאן
הגדרות ניתוב השיחה למספר הטלפון שהקליט את הקובץ
ברירת מחדל, זיהוי השיחה הינו הזיהוי הרגיל של המתקשר.ניתן להוסיף עד 6 ספרות קבועות בסוף המספר:
routing_your_id_add=123456
בדוגמה, המערכת תוסיף לאחר הזיהוי שהגדרתם - את הספרות 123456
למשל: אם זיהוי השיחה הוא '0501234567' מקבל השיחה יראה על הצג '0501234567123456'
שימו לב: הוספת הספרות תפעל, רק אם הזיהוי הינו מספר הטלפון של המשתמש ולא מספר מערכת ראשי / משנה.להגדרה שהזיהוי שיופיע יהיה מספר המערכת שממנה השיחה יוצאת.
routing_your_id=did
במידה שהגדרתם שיהיה תפריט לניתוב שיחה למספר שהקליט את הקובץ menu_routing השיחה מתנתקת בסיום.
אם רוצים שהשיחה לא תנותק, אלא שהמאזין יחזור לשמיעת הקובץ בו היה לפני ניתוב השיחה, יש להגדיר:
playfile_routing_end_next=yes
ניתן לשלב את ההגדרה הקודמת עם ההגדרה הבאה, וכך ע"י הקשה על כוכבית השיחה תחזור לשמיעת הקובץ.
במידה ואתם מעוניינים שתהיה אפשרות לסיים את השיחה על ידי הקשה על כוכבית (שימושי לדוגמה אם הניתוב הגיע לתא קולי וכדו'), יש להגדיר:
playfile_routing_hangup_in_star=yes
בנוסף, אם רוצים שאחרי שכבר ניתבו פעם אחת את השיחה למי שהקליט את ההודעה, שלא יוכלו לנתב את השיחה שוב, יש להגדיר:
playfile_routing_end_ask_ok=yes
אם הוגדר שהשיחה תחזור למערכת ולא תנותק, מיד אחרי השיחה המאזין ישמע תפריט:
M2183 לשמירת מספר הקובץ וחזרה לשמיעה, הקישו 1. לחזרה לשמיעה ללא שמירת מספר הקובץ, הקישו 2, או הַמְתינו.
הקשה על 1 תוסיף את מספר הקובץ ההשמעה הנוכחי, לקובץ בשם
RoutingEndAskOk.ini
שנוצר בשלוחה, כדי שבניסיון עתידי לנתב את השיחה למי שהקליט את הקובץ תושמע ההודעה
M2180 האפשרות לניתוב בוטלההודעות קשורות:
M1478 למעבר למשאיר ההודעה הקישו 1, לשמיעה חוזרת של פרטי ההודעה, הקישו 2, לחזרה להודעות הקישו *
M1479 לא ניתן לבצע את השיחה. אנא פנה למנהל המערכת.
M1480 למעבר למשאיר ההודעה הקישו 1,לחזרה להודעות הקישו *
M1481 לשמיעה חוזרת של פרטי ההודעה, הקישו 1, לחזרה להודעות הקישו *
M1482 הוקלטה
M1483 ביום
M1484 אתמול
M1485 בשעה
M1486 הודעה ממספר טלפון
M4808 הודעה מאת.. XX
M1487 אין פרטים על ההודעה
M1488 היום
M1489 הועברה ביום
M1490 ו.. (לא מומלץ לשנות כי זה לא ישמע טוב)
M1491 דקות
M1492 לא מעודכן תאריך להודעה זו
M1493 לא מעודכנת שעה להודעה זו
M1494 להודעה זו לא מעודכן מספר מקליט ההודעה
M1495 ב..הפרטים הנ"ל נלקחים מהקובץ txt המקביל להודעה
(כל פעם שמקליטים, נוצר קובץ טקסט עם כל הפרטים הנ"ל, כך שאם לדוגמא שם ההקלטה יהיה 000.wav אז שם הקובץ טקסט המקביל יהיה 000.txt)
כך במידה שאין את הקובץ (או שהפרטים בו לא רשומים כמו שצריך), ההגדרה לא תפעל, ובמידה והפרטים בקובץ ישונו ידנית (למשתמשים בFTP, ניתן לפתוח את הקובץ ולשנות, אבל חשוב שזה יהיה באותו צורה בדיוק כפי שרשום | בAPI יש להעלות את כל תוכן הקובץ וכמובן בפורמט המדוייק של הקובץ), ההגדרה תפעל לפי מה שרשום בקובץ לאחר השינוי.
אם העלתם את הקובץ מהאתר יושמע הזמן שבו העליתם את הקובץ.