פתיחת קו תוכן ומסירתו לאחר - האם אפשרי תקין?
-
קראתי ושמעתי על רעיון למספר אישי של קו מסויים, לפתוח מספר חדש שמקבלים בחינם מימות ואז לגשת למספר המסויים להקיש ולהכניס את מספר המערכת החדשה שפתחנו והסיסמה
השאלה האם בעצם אני מאבד את השליטה על הקו ועל האפשרויות לדעת מה עושים עם המספר שרשום על שמי שאני פתחתי...? -
@מנסה-להבין12a כתב בפתיחת קו תוכן ומסירתו לאחר - האם אפשרי תקין?:
קראתי ושמעתי על רעיון למספר אישי של קו מסויים, לפתוח מספר חדש שמקבלים בחינם מימות ואז לגשת למספר המסויים להקיש ולהכניס את מספר המערכת החדשה שפתחנו והסיסמה
השאלה האם בעצם אני מאבד את השליטה על הקו ועל האפשרויות לדעת מה עושים עם המספר שרשום על שמי שאני פתחתי...?זה בסך הכל מגדיר את השלוחה ראשית כ routing yemot, כלומר ניתוב למערכת הרצויה, אם תרצה לבטל פשוט תשנה את ההגדרות.
-
@יהודה-צ-כ כתב בפתיחת קו תוכן ומסירתו לאחר - האם אפשרי תקין?:
ניתוב למערכת הרצויה
מה אני מרוויח מזה?
-
@פיתה
כלום. הוא הסביר לך איך זה עובד -
@זרח
אז למה לאנשים יש אינטרס לעשות את זה? -
@פיתה כתב בפתיחת קו תוכן ומסירתו לאחר - האם אפשרי תקין?:
@זרח
אז למה לאנשים יש אינטרס לעשות את זה?כדי שיהיה להם כביכול מספר אישי שזה בעצם מערכת שמוגדרת כמעבר למערכת אחרת וממילא מכיוון שאתה היחיד (או כמעט היחיד) שמחייג למספר הזה, המספר לא נחסם.
-
@יהודה-צ-כ
אבל אם חוסמים מספר גם אין אפשרות לנתב אליו
לא? -
@יהודה-צ-כ
אבל אם חוסמים מספר גם אין אפשרות לנתב אליו
לא?תלוי אם הוא נחסם בוועדת הרבנים או בועד בני תורה.
בנידו"ד מדובר על מערכת שנחסמה רק מוועדת הרבנים.
-
@יהודה-צ-כ
אם הוא נחסם בוועדת הרבנים אז....?
אם הוא נחסם בוועד בני תורה אז....? -
@יהודה-צ-כ
אם הוא נחסם בוועדת הרבנים אז....?
אם הוא נחסם בוועד בני תורה אז....?כתבתי, כאן מדובר במספר שנחסם בוועדת הרבנים, שאז אפשר לנתב אליו ממודול
routing_yemot
-
@פיתה
ועד בני תורה זו חסימה מערכתית בשיתוף פעולה עם ימות המשיח, אז אי אפשר לעקוף. -
-
@יהודה-צ-כ
בכול אופן
תודה רבה! -
השאלה האם בעצם אני מאבד את השליטה על הקו ועל האפשרויות לדעת מה עושים עם המספר שרשום על שמי שאני פתחתי...?אתה מדבר על טקיוצ׳ר?
כי שם זה עוקף גם את ועד בני תורה (ואתה לא מאבד בעלות, כמו שאמרו זה בסה"כ ניתוב למערכת אחרת..) -
@CUBASE כתב בפתיחת קו תוכן ומסירתו לאחר - האם אפשרי תקין?:
השאלה האם בעצם אני מאבד את השליטה על הקו ועל האפשרויות לדעת מה עושים עם המספר שרשום על שמי שאני פתחתי...?אתה מדבר על טקיוצ׳ר?
כי שם זה עוקף גם את ועד בני תורה (ואתה לא מאבד בעלות, כמו שאמרו זה בסה"כ ניתוב למערכת אחרת..)אוטנטי פון
שאלתי גם על בעלות, אבל גם על אחריות, שבעצם אני הרי האחראי על המספר ושלא יעשו עם זה דברים לא טובים, אבל בעצם אני מפקיד את המספר אצל מישהו שככל הראה כוונותיו רצויות, אבל אני לא יודע מי הוא ואמי לא יודע אם מחר הוא יחליט לעשות משהו עם המספר הזה שכרגע רשום על שמי ואחריותי. -
@מנסה-להבין12a אתה לא קיד אצלו שום מספר, סה"כ מספק לו מספר מערכת וסיסמה כדי שיגדיר לך בשלוחה הראשית מעבר למערכת אחרת, לא יותר מזה.