ספר טלפונים עם זיהוי דיבור
-
@איל-משולש כמו שחשבתי, בדרך שאתה עושה את זה קיימים סיכויים שהמודל לא יציין בדיוק את התשובה האפשרית או לחילופין יכתוב טקסט בנוסף לתשובה,
ע"י שימוש ביצירת ערכי enum אתה מכריח את המודל לבחור רק באפשרות שקיימת ברשימה ללא שינוי של אות אחת!מכיון שחסום לך אעלה zip של הדף
-
@CUBASE בטקסט שכתבתי לו הוא מוכרח להביא אחדד מהאפשרויות בדיוק!, בנתיים לאחר הרבה מאד נסיונות הוא מעולם לא הביא לי אופצייה אחרת (אולי לפעמים כן ואז חוזר למערכת מעבר לשלוחה 0 שזה דיבור לא ברור אבל כמעט ולא קרה (וא"כ אולי היה דיבור לא ברור)
-
@CUBASE אני לא רואה בזה צורך, כיון שכבר היום זה לא עושה בעיות ולעשות קוד שיצור קובץ עם אפשרויות (כל שליחה!!!) זה מסתמא יעכב את התשובה
-
@איל-משולש
לא עובד לי.
הוא נותן לי להקליט, שקט, וחוזר אחורה.
הגדרתי בשלוחה 1 את השלוחה עם קובץ בשם 000, ובתוכה פתחתי קובץ ini בשם api ובתוכו הכנסתי את ההגדרות מהשיטס.
הכנסתי את הנתיב של התקייה בצורה כזו
ivr2:8/8/1/api -
@אA שלוחה 1 זה התפריט? א"כ אמור להיות בה תקייה בשם api לא קובץ, את ההגדרות משיטס צריך לשים בשלוחה 1 ביחד עם כל ההגדרות של השלוחה (של זיהוי דיבור חינמי)
הגדרות בשלוחהtype=api title= api_link=https://dibur.onrender.com//run_transcription api_add_0=key=פה יש להדביק את המפתח שקיבלתם api_add_1=token=פה יש לכתוב מספר מערכת נקודתיים סיסמה (0773137770:123456)
-
@איל-משולש
ואיך אני מכניס בתקייה את השמות?
שלוחה 1 היא התפריט, אז אני מכניס ביחד עם ההגדרה של התפריט את ההגדרות של השלוחה? זה יעשה שגיאה -
@אA ההגדרה api_add_2=text=yes עושה שזה לא יהיה תפריט (שלא יחזיר תגובה לאפה ללכת) אלא ישמיע לפי מספר סידורי שחוזר
-
@איל-משולש
אבל עצם ההגדרה של סוג השלוחה לא תעשה שגיאה?
אני בכל אופן אנסה. -
@איל-משולש
הגדרתי שלוחת תפריט, הוספתי את ההגדרות שהבאת, וזה יוצר שגיאה בהגדרת סוג השלוחה.
כידוע אי אפשר להגדיר 2 סוגי שלוחות באותה השלוחה. -
@אA לא שלוחת תפריט אלא בשלוחת התפריט של זיהוי דיבור חינמי שבאתי
אתה צריך לשים בשלוחת הספר טלפונים את ההגדרות האלוtype=api title= api_link=https://dibur.onrender.com//run_transcription api_add_0=key=פה יש להדביק את המפתח שקיבלתם api_add_1=token=פה יש לכתוב מספר מערכת נקודתיים סיסמה (0773137770:123456) api_add_2=text=yes
ואת כל ההגדרות מהשיטס
בנוסף בתוך שלוחת הספר טלפונים אמור להיות שלוחה בשם api יכול להיות שזה נוצר אוטומטי ולא צריך לפתוח לבד
נ.ב. בעז"ה בהמשך אני יעשה לספר טלפונים הזה מדריך יותר מסודר -
-
שימו לב כי נוספה אפשרות חדשה עיינו בפוסט הראשון
-
-
-
@איל-משולש כתב בספר טלפונים עם זיהוי דיבור
api_add_3=1=כהן משה api_answer_1=id_list_message=t-כהן משה, המספר הוא: 077313770 api_add_4=2=לוי יצחק api_answer_2=id_list_message=t-לוי יצחק, המספר הוא: 077313770
בשיטס זה מופיע טור אחד של כל הקצרים וטור אחד של הארוכים זה צריך להיות אחד קצר אחד ארוך????
כמו"כ לא כ"כ הבנתי כמה שלוחות צריך כדאי לפרט יותר
כמו"כ אם אפשר להוסיף גם טלפון בבית וכתובת זה יהיה מצוייןתודה רבה על הכל......
-
וואו ממש מוצלח , אני רוצה לדעת אם יש אופצייה שיתן פרטים נוספים חוץ משם וטלפון , למשל אם רוצים שיהיה ספר טלפונים לנותני שירותים וכדו' , תודה רבה על ההשקעה!!!
-
@איל-משולש כתב בספר טלפונים עם זיהוי דיבור:
@CUBASE אני לא רואה בזה צורך, כיון שכבר היום זה לא עושה בעיות ולעשות קוד שיצור קובץ עם אפשרויות (כל שליחה!!!) זה מסתמא יעכב את התשובה
לא יודע מה הבנת מזה אבל אין צורך ליצור קובץ בשביל זה אלא פשוט לבנות את הנחיית הסכימה המתאימה,
אם אתה אומר שזה כמעט ולא טועה אז אני לא מציע לך את זה בשביל שיפור אלא בשביל שתדע איך לעבוד בצורה מסודרת ואיך לנצל בצורה מלאה פונקציונליות שמתאימה בדיוק לסקריפט שלך, יכול להיות שלאחר מעשה קשה יותר לשנות את הלוגיקה, אבל בפעם הבאה לפני שאתה בונה איזה קוד - תעבור על האפשרויות שיש לפניך ותכתוב לעצמך תרשים איך המודול יעבוד בדיוק,
מניסיון, זה יגרום לקודים שלך להיות הרבה יותר מסודרים והרבה יותר מותאמים למה שרצית. -
@י-ע
את שני הטורים יש להכניס.
תסתכל בתחיל כל שורה ותראה שאלו 2 הגדרות, אחת שבודקת את הטקסט ועל פיו מפנה לטקסט הרלוונטי והשני הטקסט עצמו.
ולגבי השלוחות, צריך שלוחה אחת בה אתה מכניס את הגדרות הAPI, ומתחת להגדרות אלו את הטורים מהשיטס.
למעשה ברגע שתקליט שם תיווצר תקיה בתוך השלוחה בשם API ובתוכה ישמרו ההקלטות.
בהצלחה.נ.ב. @איל-משולש , שמתי לב שחייבים להקליט את השם המלא, אני חושב שכדאי להוסיף אפשרות של חיפוש של חלק מהשם, ואלי אפילו שיוכל להביא כמה תוצאות.
-
@איל-משולש
תודה על התוספות.
תוכל להוסיף לשיטס אפשרות להוספת ההגדרות של ה"ליציאה הקישו 1 ושיחזור שוב"? -
@אA
השאלה הייתה אם משנה הסדר אחד קטן אחד גדול או שאפשר שורה של כל הקטנים ואז שורה של כל הגדולים....אני מרגיש קצת אוויל שאני קורה לזה גדול וקטן אבל אני מקווה שאתה מבין אותי.... -
@י-ע
מבין מצויין וזה לא משנה. -
@אA
הי זה עובד לך כי לי לא....type=api title=אלפון חברים api_link=https://dibur.onrender.com//run_transcription api_add_0=key=AIzaSyBIUs-SHaJb2b2c1cgsSrKq7dlseAPShlw מפתח ג'מיני api_add_1=token=(026454226:XXXXXX) api_add_2=text=yes api_000=rapi,,record,999/6/api,,no api_call_id_send=no api_phone_send=no api_did_send=no api_enter_id_send=no api_enter_id_name_send=no api_time_send=no הגדרות אלפון api_wait_answer_music_on_hold=yes api_wait_answer_music_on_hold_different=Vocal_ani_maamin מוזיקה בהמתנה read_answer_ZZZ_1=go_to_folder=/999 בהקשה על 1 חוזר לתפריט ראשי api_answer_0=id_list_message=t-לא נמצא שם מתאים api_add_3=1=יעקב api_answer_1=read=t-יעקב, המספר הוא: 05484, ליציאה הקש 1=ZZZ,1,1,,,NO,yes,yes,,1,,,,,no,
כהילו שומעים רק מנגינה וזה חוזר אחורה...
-
@י-ע
אצלי אפילו לא שומעים מנגינה.
אני אנסה עם המפתח שלך ונראה.
אבל נראה לי שהשרת לא עובד, כי עכשיו אני שומע אין מענה משרת
דרך אגב, בנתיב הספר טלפונים נראה לי שצריך / לפני ה999