הוט מובייל חוסמים את הקו
-
איך עושים את זה וחוץ מזה אי אפשר בלי לשלם כסף
-
@m-y-a
מספר כשר עולה 24 ש"ח חד פעמי.
באתר הניהול בלשונית "הגדרות משתמש" למעלה, יש אפשרות של רכישת מספר משנה למערכת, תבחר באפשרות של מספר פתוח לכשרים.
או בשירות הלקוחות, 0772222770.בחינם אתה יכול לפנות לועדת הרבנים לעניין תקשורת, ולבקש שיפתחו לך.
(אולי עד בין הזמנים הבא זה כבר ייפתח). -
@m-y-a
אם המספר סגור תפנה לוועד בני תורה הם אמורים לפתוח (או שזה ועדת הרבנים צ"ע)
אבל אם לא פרסמת את המספר תפתח קו חדש דרך הפלאפון ותעתיק הגדרות
יש עוד אופציה לקנות מספר בפרטנר ולנייד לימות בחינם -
@m-y-a ועדת הרבנים פותחים די מהר.
אתה תמיד יכול לפתוח במבזק הם חברה מאושרת על ידי ועדת הרבנים.
אני יכול למכור לך קו פתוח, תצטרך להעביר אותו לימות המשיח עצמם (אני ריסיילר) אין לי כח להתעסק עם לקוחות... -
@m-y-a
תוכל לפתוח קו חדש ובשלוחה הראשית להגדירtype=routing_yemot routing_yemot_number=מספר הקו החסום שלך
-
@m-y-a
תדבר עם ועדת הרבנים.
אם זה קו שלא אמורה להיות בו בעיה הם אמורים לפתוח. -
-
@m-y-a בחברה אחרת זה פתוח?
-
@עידו אצל כולם זה פתוח חוץ מהוט מובייל
-
@גלאט-מערכות
אני לא אומר בוודאות, אבל נראה לי שהוט מובייל חוסמים ממה שמגיע מוועדת הרבנים.
יש אפשרות לדרוש מהוט לפתוח ולפעמים זה עובד, אבל לא תמיד. -
@אA
לפני תקופה ימות המשיח פרסמו הודעה בכל המערכות לפנות להוט ולהתנתק -
@גלאט-מערכות
כי הם רצו לעשות משהו שיכל לפגוע בקווים של ימות
למעשה הלחץ עבד. -
@גלאט-מערכות אם זה מספר חדש יש מושג שצריך "להפיץ" אותו לחברות.
- תבדוק שחייגת מספר נכון.
- תפנה למי שפתח לך אותו.
- דבר עם ועד הרבנים.
קרה לחבר שלי, מי שפתח לו אמר שיתכן וזה בעיה בהפצה, הוט מובייל (או סלקום?) אמרו שזה קשור לועד הרבנים, וועד הרבנים אמרו שהמספר פתוח...
בסוף התברר שהוא רשם את זה לא נכון בטלפון שלו, מה שגרם שמהטלפון שלו זה הגיע למספר חסום ומשאר הטלפונים שחייגו את המספר הנכון זה הגיע לקו שלו.
בקיצור תעבור על 3 האופציות שכתבתי. -
@עידו
שלום תודה רבה על העזרה בפרטנר בפעם הראשונה פתחו ואח"כ נעלו אין לי מושג מה קרה -
@עידו כתב בהוט מובייל חוסמים את הקו:
@גלאט-מערכות אם זה מספר חדש יש מושג שצריך "להפיץ" אותו לחברות.
- תבדוק שחייגת מספר נכון.
- תפנה למי שפתח לך אותו.
- דבר עם ועד הרבנים.
קרה לחבר שלי, מי שפתח לו אמר שיתכן וזה בעיה בהפצה, הוט מובייל (או סלקום?) אמרו שזה קשור לועד הרבנים, וועד הרבנים אמרו שהמספר פתוח...
בסוף התברר שהוא רשם את זה לא נכון בטלפון שלו, מה שגרם שמהטלפון שלו זה הגיע למספר חסום ומשאר הטלפונים שחייגו את המספר הנכון זה הגיע לקו שלו.
בקיצור תעבור על 3 האופציות שכתבתי.@m-y-a את זה עשית?
-
@עידו
קודם כל יפה שאתה מחמיא לעצמך וחושב שאני קורא רק את הטקסטים שלך בנוגע לשאלתך האם עשיתי את זה לבדוק את המס' אני אמנם טיפש אבל לא כזה גדול וודאי שבדקתי את המס' לדבר אם החבר לא רציונלי כי אני פתחתי לבד באינטרנט ולדבר עם ועד הרבנים אני יעשה בהמשך אבל בכל אופן יש"כ על העזרה המרובה -
@m-y-a אני לא מחמיא לעצמי, פשוט מתנדב לעזור לאחרים ומצפה מצידם למינימום של התיחסות למה שאנשים טורחים להשקיע ולכתוב להם. ואל תחשוב שזה מובן מאליו, אנשים לא תמיד טורחים להתייחס ברצינות לכל עצה שנותנים להם.
ולעצם הענין
לטעות במספר, לא צריך להיות טיפש זה יכול לקרות לכולם, ותתפלא גם כשקוראים אותו פעם שניה ושלישית מהפלאפון עדיין יכולים לדלג על הטעות בפרט אם הטעות היא במספר דומה. (אגב, במקרה שלי החבר שלי שזה קרה לו, הוא לא טיפש כלל, הוא ראש כולל רציני שפתח את הקו בשביל הבית הוראה שלו).
מי שפתח לך אותו זה לאו דוקא מי שלחץ על הכפתור או שלח לך את המספר והסיסמא, אלא מי שאחראי על הקו, אם אני מבין נכון ימות המשיח? תפנה אליהם.
ולדבר עם ועד הרבנים זה חשוב מאוד, אבל אין מספר שחסום הוט מובייל ופתוח בפלאפון, הוא או פתוח או סגור, לכן אם המספר סגור בכל החברות יתכן והפתרון אצלם, אם לא, זה ניסיון ותו לא.