נפתר הודעה מאת: בהקראה קולית (לא טקסט!) 🔊🎤🎙️
-
@אA
גם בכניסה, כשלא עזר, שמתי את זה בהגדרה גלובלית, ועדיין לא עוזר! -
@פלוס
אשמח אם תפרט איפה הגדרת את הקלטת השם? -
@אA כתב בהודעה מאת: בהקראה קולית (לא טקסט!)
️:
כוונתי האם עכשיו שם הקובץ הוא המספר בלבד או גם המילים הנוספות?
כשבאתי לשנות שם באתר החדש - שמתי לב שבאמת חסרים מילות שכנראה נמחקו כשעשיתי לזה שינוי שם באתר הישן - אז הוספתי גם את המילה החסרה!
אין עליך!
אשמח לדבר האחרון איך לסדר את ההקראה שלא ישמיע את זה, כי זה משמיע 1. בכניסה לקו. 2. בכניסה להקלטה (פעמיים! בגלל כל מיני הגדרות שחשובות) כך שאני חייב לסדר את זה! -
-
@פלוס
תגדיר גם בשלוחה עצמה. -
@אA
זה מה שגם עשיתי - ללא הועיל! -
@פלוס
איפה ההגדרה של הקלטת השם מוגדרת? -
@אA
בכניסה לשלוחה 9. זה לא אמור להיות קשור. -
@פלוס
זה עובד שאיפה שיש הגדרה של זיהוי הוא מבקש להקליט שם וגם משמיע אותו גם בלי ההגדרה. -
@אA
אז מה עושים? -
@פלוס
יש הגדרה של זיהוי בשלוחה הראשית? -
️:
זה עובד שאיפה שיש הגדרה של זיהוי הוא מבקש להקליט שם וגם משמיע אותו גם בלי ההגדרה.
אני שם לב שכבר מוגדר לי בהגדרה גלובלית כך:
;שלא ישמיע: points_add_say=no ;שלא תבקש הקלטה record_name=no ;שלא תשמיע say_name=no
ובכל זאת זה לא עובד על ההקראה הקולית - זה עובד רק על הקראת הטקסט שלא יושמע.
-
-
️:
יש הגדרה של זיהוי בשלוחה הראשית?
;זיהוי say_name=yes login_add_val_name=yes enter_id=yes enter_id_type=phone ;מספר השלוחה ממנו יטען את השמות login_add_val_name_folder=/970 delete_id_exit=yes record_name=no create_tts_add_val_name=yes
-
@פלוס
שמת את ההגדרה שלא ישמיע בשלוחה הזו?
עריכה: אני רואה שלא.
תנסה לשים. -
עשיתי את זה גם בהגדרה גלובלית.
-
@פלוס
אני יודע ובכל זאת תנסה. -
@אA
כעת ניסיתי ועדיין משמיע. שמתי את זה:;שלא ישמיע: points_add_say=no ;שלא תבקש הקלטה record_name=no ;שלא תשמיע say_name=no
-
@פלוס
טוב, זה מאוד מוזר.
הדבר היחיד שהייתי אומר לנסות זה למחוק את כל מה שהוספת עכשיו של הקלטת השם וכדו' ולראות אם זה יפסיק, אכ תנסה להגדיר שוב ולראות איפה הבעיה.
בהצלחה -
@אA
מחקתי את זה, ובאמת לא השמיע:;זיהוי say_name=yes login_add_val_name=yes enter_id=yes enter_id_type=phone ;מספר השלוחה ממנו יטען את השמות login_add_val_name_folder=/970 delete_id_exit=yes record_name=no create_tts_add_val_name=yes
כך שזה באמת קשור לזה. מה ניתן לעשות.