בינה מלאכותית כשרה לקו
-
@עידו מה פרוש אין טקיוצ'ר?
-
-
המספרים עדיין ניתנים למעבר דרך פורטל.
-
@CUBASE האא אז יש טקיוצ'ר! וניתן לקשר אליו מספרים? ( @אחד-יחיד-ומיוחד סתם שתדע ש@CUBASE הוא המפתח של טקיוצ'ר אף על פי שהוא נחבא בין הכלים
) -
@HTML אם הספקת לרשום את המספרים לפני שהם הוסרו , אז אתה יכול להפנות אליהם מהמערכות שלכם.
||אא"כ ועד בני תורה חסמו את זה ממש עכשיו.|| -
@HTML כתב בבינה מלאכותית כשרה לקו:
@CUBASE האא אז יש טקיוצ'ר! וניתן לקשר אליו מספרים? ( @אחד-יחיד-ומיוחד סתם שתדע ש@CUBASE הוא המפתח של טקיוצ'ר אף על פי שהוא נחבא בין הכלים
)אין טקיוצ׳ר!, לא שמעת את ההודעה בכניסה למערכת?
@אחד-יחיד-ומיוחד כתב בבינה מלאכותית כשרה לקו:
@HTML אם הספקת לרשום את המספרים לפני שהם הוסרו , אז אתה יכול להפנות אליהם מהמערכות שלכם.
||אא"כ ועד בני תורה חסמו את זה ממש עכשיו.||@HTML הוא זה שכתב את המספרים בעצמו והסיר אותם

המערכת נחסמה בועד בני תורה לפני כשבוע -
@אחד-יחיד-ומיוחד יש לי טלפון נייח וממנו אני יכול לקשר גם למערכת שחסמו ע"י ועד בני התורה
-
@HTML אפשר ליצור מערכת משנה שאתה תקשר אליה לפני שהועד יחסום ואז גם אתה תוכל לקשר
-
@HTML איך עושים את זה?
-
@אחד-יחיד-ומיוחד תעבור למייל אני לא יעלה לך מספר והוא יחסם (iosii123212@gmail.com)
-
@HTML אשמח שתענה לי במייל!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות