client למודול api ולrest-api בpython
-
בדקתי את הרוב, לא היה לי זמן לבדוק את הכל.
כמו"כ לא כתבתי תיעוד, אבל כל הקוד הוא עם טייפים (self-documeted).
https://github.com/zevisvei/yemot_api
https://pypi.org/project/yemot-api/pip install yemot-apiהפרוייקט מחולק לכמה קבצים:
- yemot_api.py:
מכיל את הclass של הrest-api
SipExtensionManagement ו ViewCampaignReports לא יושמו.
(SipExtensionManagement מחזיר לי שגיאה שלא הצלחתי לפתור ו ViewCampaignReports - לא הצלחתי למצוא אצלי קמפיין שמתחיל בStart-YA-) - types.py:
מכיל את המודולי pydantic שהrest-api מחזיר. - input_types.py:
מכיל את הenum וכו' בשביל קריאה לrest-api. - api_model.py :
מכיל את המודולי pydantic בשביל מודול api, לשימוש בfast-api וכד'. - api_response.py:
תגובות שרת (read וכו')
- yemot_api.py:
-
הוספתי גם לקוח א-סינכרוני.
-
@האדם-החושב הוא לא מוצא את הספריה...
Could not find a version that satisfies the requirement yemot-api (from versions: none) -
-
@האדם-החושב גם הPIP לא עובד... הוא טוען בתוקף שאין ספריה כזאת (למרות שמופיע בPYPI...)
-
@אוריה-דניאלי-0 מוזר... התקנתי הרגע בלי בעיות.
מה הפלט שאתה מקבל? -
PS C:\Users\משתמש> pip install yemot-api ERROR: Ignored the following versions that require a different python version: 0.1.1 Requires-Python >=3.13; 0.1.2 Requires-Python >=3.13; 0.1.3 Requires-Python >=3.13; 0.1.4 Requires-Python >=3.13; 0.1.6 Requires-Python >=3.13 ERROR: Could not find a version that satisfies the requirement yemot-api (from versions: none) ERROR: No matching distribution found for yemot-api -
@אוריה-דניאלי-0 אתה צריך python גירסה 3.13 ומעלה.
-
@האדם-החושב אהה... שיערתי שזה הבעיה... אבל זה גרסה שנתקלת עם נטפרי... הספריה במבנה שלה מחייב 3.13 או שסתם הגדרת?
-
@אוריה-דניאלי-0 רוב הקוד יכול להסתדר גם עם גירסה מוקדמת יותר, יש כמה חלקים שמבחינת הסינטקסט מסתדרים רק עם 3.13 ומעלה.
-
@האדם-החושב חבל, לדעתי תשנה שיוכל לעבוד עם יותר נמוך. לא כולם עובדים עם 3.13
אצלי דוגמא זה בכלל 3.10
ואני גם לא יכול לשדרג מסיבות מסוימות. -
@אוריה-דניאלי-0 @avrham
הורדתי את הדרישה ל3.11 (מעבר לכך זה יצריך הרבה יותר שינויים בקוד).
לא בדקתי בפועל אם הכל עובד על פחות מ3.13 אבל vermin טוען שזה יעבוד.