חברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?
-
במודל כתוב שכן
-
דיברתי עם טרנזילה-
50 ש"ח לחודש
200 דמי הקמה
מתממשקים מצוין עם ימות ועם icuont , ועוד.
הממשק האינטרנטי נראה נח, וקיבלתי המלצה גם מרואת החשבון שהוא נח. -
נדרים פלוס בחיבור לפלאכארד הכי נוח
-
@כלומר אמר בחברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?:
ההצעה הכי טובה שקיבלתי עד עכשיו, היא מחברת משולם, [60 ש"ח לדף עסק ואחוז אחד עמלה].
השאלה אם הם עובדים עם ימות המשיח.
כמו כן אם יש למישהו ניסיון עסקי איתם, אשמח לשמוע.כפי ידיעתי ל"משולם" אין API כלל, כלומר אין להם אפשרות חיבור מאתרים אחרים
@כלומר אם אתה יודע שכן אשמח שתעדכן.. -
@קביעתא אני לא יודע שכן, אבל המחירים שלהם מאוד נוחים, וגם תנאי הסף ואכמ"ל.
אני יכול לקבל פרטי אשראי מאנשים ולהכניס אותם באתר שלהם. -
@קביעתא אני רואה שיש כן משהו. תראה:
ואלו דברי ההסבר על כל אחת מהאפשרויות: -
כנראה שיש להם רק דרך "רבמסר"
-
@קביעתא אמר בחברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?:
כנראה שיש להם רק דרך "רבמסר"
כתוב גם smoove
-
הם באמת הכי זולים- בדוק!
הם כן מתחברים למערכות חיצוניות כגון אינוויס פור יו וכדו'. -
גם לי אמרו בעבר שאין להם API רק דף סליקה אישי -- אבל כעת משתמע שיש סיכוי.... הלוואי! מאז שהכרתי אותם הפסקתי להשתמש במכשיר סליקה לגמרי! זה חברה נוחה גם במחירים וגם בממשק די פשוט [למרות שלדעתי יש מקום להוריד את כמות הפרטים הנדרשים]
מה באמת ניתן לעשות בשביל לקדם את השיתוף פעולה של משולם עם ימות המשיח? -
@chaim7 אמר בחברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?:
ב. כך או כך -- מה באמת ניתן לעשות בשביל לקדם את השיתוף פעולה של משולם עם ימות המשיח?
אני יכול לשער, שכמה שיהיו יותר פניות בעניין, הן לימות המשיח והן למשולם, זה יוכל לתרום לעניין.
כמו שציינתי, אני כבר פניתי לימות בעניינם ונענתי ש"לעת עתה - לא". - מה שאני הבנתי מזה, זה שיש סיכוי שבעתיד כן.
פשוט תבקשו את זה, ככה נראה לי. -
@רכז-חיידר אמר בחברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?:
הם באמת הכי זולים- בדוק!
אני יכול להוסיף שהם מאשרים גם מהר מאוד. בחברות אחרות ראיתי שתהליך הרישום לוקח כשבועיים,
אצל משולם, אחרי שנרשמתי בערב אתר שלהם, קיבלתי למחרת בבוקר טלפון מנציג, ששלח לי קישור לבניית החשבון.
כשסיימתי להזין את כל הנתונים, נכתב לי שתהליך האישור לוקח בדרך כלל יומיים.
בפועל, למחרת בבוקר החשבון כבר נפתח. -
בפועל, למחרת בבוקר החשבון כבר נפתח.
אכן באמת חברה מוצלחת מאוד
אני חושב שקודם צריך לפנות למשולם כדי שיבנו API למערכות שלהם ואח"כ כדי שימות יבנו את זה יהיה כבר חצי דרך. -
שלחתי 2 פניות באימייל למשולם בכתובת support@meshulam.co.il
עדיין לא קיבלתי שום תגובה...
התקשרתי עכשיו גם לשירות לקוחות*3144
אמרו לי שלא שמעו על החברה הזאת, אבל כיון שאני לא מנהל החברה, אין להם אפשרות לשוחח איתי על זה, ולכן, אם יש נכונות מצד ימות המשיח, יכולים לדבר איתם וישקלו את העניין.
אמרתי להם שעד כמה שידוע לי מדובר בחברת ענק המובילה בתחום הטלפוניה האוטומטית, אבל אמרו לי שבכל אופן אין להם מה לדבר איתי אם אני לא מנהל החברה... (יש בזה היגיון...)
בכל מקרה כך אמר לי הנציג בטלפון שם [הוא חזר אלי ממספר 050-7318388].
אני בטוח שימות כבר הרבה אחרי הצעד הזה, ואין סיבה שלא יהיה חשוב להם -- ואולי בתור ראש הענק של המעצמה, בוודאי שגם הרבה יותר ממה שזה חשוב לנו כיחידים (!)
ולכן מה שנשאר זה לכאורה רק טלפונים חוזרים ונשנים לחברת משולם שיכירו את החברה ואת הפוטנציאל העצום שטמון פה -
@chaim7
כלקוח של משולם הפנתי להם גם בקשה במייל בא נראה מה יצא מזה -
@רכז-חיידר
אני עובד עם טרנזילה
כל מה שכתבתם כאן יש בטרנזילה בפשטות, בזול, במהירות ועם שרות בגובה העיניים. אני מאד מרוצה וממליץ.
מאז שנרשמתי אי פעם באישון ליל באתר שלהם שאני מעוניין לקבל הצעה, ועד שראיתי כסף בבנק מלקוחות ששילמו לי, לקח פחות זמן מאז שפניתי לחברה אחרת מאד גדולה ומוכרת ושלחתי להם את כל סוגי הניירת וכו' לפני שנציג יבוא בכלל לפגוש אתי, ועד שהוא בא בפועל. וד"ל. -
@shz אמר בחברת סליקת האשראי "משולם" עובדת עם ימות המשיח? ולמי יש נסיון?:
@רכז-חיידר
אני עובד עם טרנזילה
כל מה שכתבתם כאן יש בטרנזילה בפשטות, בזול, במהירות ועם שרות בגובה העיניים. אני מאד מרוצה וממליץ.
מאז שנרשמתי אי פעם באישון ליל באתר שלהם שאני מעוניין לקבל הצעה, ועד שראיתי כסף בבנק מלקוחות ששילמו לי, לקח פחות זמן מאז שפניתי לחברה אחרת מאד גדולה ומוכרת ושלחתי להם את כל סוגי הניירת וכו' לפני שנציג יבוא בכלל לפגוש אתי, ועד שהוא בא בפועל. וד"ל.לא באותו מחיר...
לעניין משולם זאת התגובה:
-
לפי מה שידוע לי, יש בעיה רצינית של ריבית בחברה הזאת. אין להם שום היתר עיסקא. תבררו.
-
ראיתי לפני קצת זמן שיש למקס (מבית לאומי) סליקת אשראי עם אפשרות ל-API, מישהו ניסה ?
-
לפי מה שידוע לי, יש בעיה רצינית של ריבית בחברה הזאת. אין להם שום היתר עיסקא. תבררו.
בררתי ויש להם היתר עיסקא - בד"ץ לענייני ריבית ברית פנחס