הקראה מקובץ אקסל
-
@עידו
נטפרי לא נותן לי להוסיף בגוגל סקריפט
אני נראה לי מתייאש.....
זה מסובך מדי.....
אם אתה מוכן שאני יתן לך מספר מערכת וסיסמה (או טוקן) ותריץ את זה אני אשמח -
@י-ע תשלח להם בקשה שיפתחו לך. אני מאמין שזה לא נגמר כאן, כי צריך לפעמים לסנן את תוכן הקובץ, יש לך עליו עבודה...
-
@עידו
אני לא מצליח לשמור את גוגל סקריפט
אז אין לי מה לשלוח להם שיפתחו -
@י-ע תשלח להם על זה בקשה, הם מודעים לענין
-
@עידו
אני יבקש למרות שאיך אומרים כבר התחיל לצאת לי המיץ
אבל תודה על הכל...... -
@י-ע יבקשו ממך להעלות להם הסרטת מסך עם תעבורת הרשת, אז תעשה הסרטת מסך, כנס לגוגל סקריפט תדביק שם את הקוד ותלחץ על שמירה שיראו שקופצת ההודעה שא"א לשמור.
שלח להם את זה בפניה ותכתוב למה זה משמש.
מקוה שיזרז את התהליך. -
@י-ע הסתדרת?
אם זה למטרה תורנית. אני עוזר בחינם. -
@HTML
אני לא הסתדרתי כי השאלה שלי הייתה שני דברים
1 איך מקריאים מאקסל
2 איך עוברים אחרי זה לסליקת אשראי
אבל בסוף החלטתי שאני כן רוצה להקריא מגוגל שיטס ושאלתי את הבינה ואחרי מו"מ ארוך איתו הוא נתן לי הגדרות אלוtype=data_read readfile=yes readfile_to_json=yes readfile_url=https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/XXXXXXXXXXXXXXX/pub?output=csv readfile_search_column=6 readfile_search_value=callerid readfile_not_found=מספרך אינו מופיע במערכת. readfile_not_found_go=exit say=שלום $(1), על פרשת $(3), עליה $(5). הנך חייב $(2). ; לאחר ההקראה – מעבר לשלוחה שהיא התפריט goto=4/3ובשלוחה 4/3 עשיתי תפריט שאם רוצה לשלם עכשיו יעבור לשלוחת סליקת אשראי שאגב גם הגדרות אלו נתן לי הבינה
אבל משום מה שלוחת ההקראות לא עובד, הוא בכלל לא נכנס לשלוחה אם משהו יכול לעזור לי בנושא אשמח מאוד!
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים.
נ.ב. אני לא מבין לא בAPI ולא בסקריפטים. -
@IV זה לא עובד מהסיבה הפשוטה - לבינה אין שום מושג על ההגדרות במערכות של ימות ולכן היא מחרטטת הגדרות פיקטיביות לגמרי!
-
@IV אני מוכר קבצי גוגל שיטס כאלה ב200 ש"ח
-
@IV תסתכל כאן הרעיון ליצור סקריפט שיוצר מכל שורה קובץ TTS ששמו כשם הזיהוי המבוקש, מעלה אותו לשלוחת השמעה אישית, משם תעשה העברה בסיום לשלוחת סליקה ושכל אחד יכניס את הסכום שהוא צריך לשלם, אם צריך שכל אחד יוגדר לו מראש כמה הוא צריך לשלם צריך שהסקריפט יעשה קובץ BillingSum.ini שבתוכו יש זיהוי=סכום ולכתוב בשלוחת הסליקה billing_sum=from_file. כדאי לעבור על התיעוד.
אם אתה עדיין מסתבך ותרצה שאבנה לך את זה (בתשלום) תוכל לפנות אליי בstamandsefer@gmail.com.