⚠️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.
-
נראה שהחגיגה נגמרה?

"אם על המלך טוב ינתן גם מחר ליהודים אשר בשושן לעשות כדת היום"
-
@אבו כתב ב
️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.:ביקשו פעם לא לכתוב דברים ללא מקור או מידע אמין, כי המידע שלך שאיך שאני מבין מתבסס על ה'ספוילר' הוא בס"ה הבנה שגויה של המציאות
זה היה אחרי שדיברתי עם ימות המשיח
על תקלה שהיה לי שקו לא שלח צינתוק לרשומים
וכן כששלחתי הודעת קמפיין היה מופיע 105 מס' לחיוג ועלות משוערת 39 יחידות ובדו"ח הופיע על הרבה מהמספרים חתום
ולא ידעתי מה הבעיה
עד שהם הסבירו לי את הנ"ל -
@מח אתה פתחת לזה שלוחה מיוחדת לחסימת מספרים, והיא כמובן היתה תקפה עבור הקו שלך בלבד
-
@שמואל כתב ב
️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.:החל ממחר (יום שני, ה 24/11/2025) בבוקר, ואנו נישא בעלויות הקמפיינים מול חברת מרכזיה, כך שתוכלו להוציא במהלך השבוע הקרוב קמפיינים טלפוניים ללא חיוב יחידות.
ראשית תודה רבה מאוד על הפירגון המבורך
שאלה: השבוע הקרוב הסתיים ? או שהכוונה עד יום שני כמו שהיו שהבינו קודם ?
-
אכן בוטל החל מ הערב
-
@חוויה-טלפונית
מעניין.
כי המערכות חזרו לפעול סופית רק בשני. -
@חוויה-טלפונית כתב ב
️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.:השבוע הקרוב הסתיים
הסתיים. היה עד סוף השבוע.
-
@שמואל
יישר כח על האפשרות.
עזר לי מאוד! -
@פלמנמוני כתב ב
️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.:@מח אתה פתחת לזה שלוחה מיוחדת לחסימת מספרים, והיא כמובן היתה תקפה עבור הקו שלך בלבד
נכון
אבל אם בכל קו תסיר את עצמך הם לא יוכלו לשלוח לך עוד צינתוקים אפ' עם מס' אחר שמשויך לאותו מערכת -
@מח אני הסרתי את עצמי כמעט אחרי כל צינתוק,
כנראה כבר מעל 100 פעמים בחצי שנה האחרונה,
ואני לא רואה שום ירידה במספר הצינתוקים,
איני רואה עוד שום טעם וצורך לעשות זאת.
(פעם חשבתי שזה יעזור, אני רואה שזה לא כ"כ מעניין אותם). -
@חכמון כתב ב
️ עדכון בנוגע לתקלה במערכת הקבצים, ומתן אפשרות לשליחת קמפיינים ללא עלות במהלך השבוע הקרוב.:אני הסרתי את עצמי כמעט אחרי כל צינתוק,
כנראה כבר מעל 100 פעמים בחצי שנה האחרונה,
ואני לא רואה שום ירידה במספר הצינתוקים,
איני רואה עוד שום טעם וצורך לעשות זאת.
(פעם חשבתי שזה יעזור, אני רואה שזה לא כ"כ מעניין אותם).מה שאני כתתבתי נכון רק למערכות של ימות המשיח ולא של חברות אחרות
ואפ' אם המערכת הוא של ימות אבל הצינתוק שלחו ממערכת אחרת עם הזיהוי של הקו של ימות [את זה אפשר לראות לפי סוג ההודעה של הסרת המס' כשעונים לשיחה ולא כשמחייגים בחזרה] -
@מח וגם אני הסרתי את עצמי ממאות קווים של ימות המשיח,
וזה לא עזר. -
אולי יש הבדל בין הסרה לחתימת
שאם הוא מופיע שהוא חתום אז המערכת לא יכולה לצנתק אליו -
@מח כמובן שאם הוא חסום המערכת לא מצנתקת אליו,
אבל זה לא מעניין אותם,
והם מגדירים שוב את כולם כפעילים.
רק שבסוף יש מספרים שאוטומטית גם אם הם פעילים - הם לא מקבלים הודעות ע"י ימות.