הצגת הודעה על המסך תוך אינטרקציה עם המאזין דרך לחיצה בפלאפון כשר
-
@HMJE22 כתב בהצגת הודעה על המסך תוך אינטרקציה עם המאזין דרך לחיצה בפלאפון כשר:
לפי איך שכתבת יש לך מכשיר נוקיה 225, שהוא תומך G4. ובפשטות הטכנולוגיה הזו עובדת באותה צורה.
השאלה שלך היא א"כ אחרת, מה שאתה אומר שאת ההודעות מפיקוד העורף לא קיבלת, זה השאלה למה אז לא קיבלת... הרי בעיקרון כל דור 4 קיבלו את ההודעות הנ"ל, אלא א"כ המכשיר שלך היה מוגדר באותו זמן על G3 (אם יש לך את האפשרות הזו).אני חושד שהמכשיר שלי הוא 215 וצרוב לו גירסא של 225, אולי זה יכול להסביר את הענין, כי לאמא שלי יש 225 כשר אורגינל עם פלומבה והכל + סים כשר (יותר כשר מזה לא יכול להיות) ואליה כן הגיע...
למה אתה בטוח שזו אותה טכנולוגיה? לכאורה לא אמור להיות קשר ביניהם.
-
@עידו כתב בהצגת הודעה על המסך תוך אינטרקציה עם המאזין דרך לחיצה בפלאפון כשר:
שוב, אני לא מתחייב לך שבאמת זה עובד באותה טכנולוגיה בדיוק, אבל התסמינים בהחלט מצביעים על כך שהטכנולוגיות הם על אותו כיוון, אם פחות או יותר, ואכמ"ל.
אבל מה שבטוח שבשתיהם נשלחו ההודעות רק לדור 4 ולא מתחת, ובדור 4 אינו מבחין בין כשר ללא כשר... כך שברור שזה קשור לאופי התקשורת עם G4.
ואדרבה, אם הדברים לא נראים לך, או שתרצה לחלוק עלי, אני מקבל את זה באהבה ובהבנה, ואין לי שום קפידא.בהצלחה
-
@HMJE22 איך אני יכול לקבל כזה הודעה?
איפה באתר של מכבי? -
@מוטי-מוטי-מוטי בכניסה למכבי אונליין
-
@HMJE22 כתב בהצגת הודעה על המסך תוך אינטרקציה עם המאזין דרך לחיצה בפלאפון כשר:
שוב, אני לא מתחייב לך שבאמת זה עובד באותה טכנולוגיה בדיוק, אבל התסמינים בהחלט מצביעים על כך שהטכנולוגיות הם על אותו כיוון, אם פחות או יותר, ואכמ"ל.
אבל מה שבטוח שבשתיהם נשלחו ההודעות רק לדור 4 ולא מתחת, ובדור 4 אינו מבחין בין כשר ללא כשר... כך שברור שזה קשור לאופי התקשורת עם G4.
ואדרבה, אם הדברים לא נראים לך, או שתרצה לחלוק עלי, אני מקבל את זה באהבה ובהבנה, ואין לי שום קפידא.בהצלחה
הענין הוא שהודעות של פיקוד העורף נשמרות בפלאפון, וזה לא, לכן לא נראה לי שזה קשור
-
@נר-יצחק כתב בהצגת הודעה על המסך תוך אינטרקציה עם המאזין דרך לחיצה בפלאפון כשר:
ומכיוון שעוד מעט בחירות ואני מקווה שיצליחו לחסום את זה קודם אחרת יהיה ים של קמפיינים כאלה
זה כבר בוצע בעבר מטעם מפלגות, הם גם מוחרגות מחוק הספאם.
ד' ישמור אותנו.
-
-
@יאנג-בוי כתב בהצגת הודעה על המסך תוך אינטרקציה עם המאזין דרך לחיצה בפלאפון כשר:
זמין כרגע רק במכבי, ורק ללקוחות פרטנר ופלאפון.
החברה המפעילה היא unibeam.
אבל פעם ראשונה שאני שומע שזה גם לטלפון כשר. באיזה דגם?מעניין איך הם מאמתים שלא משתמשים בזה לספאם.
בעצם אם יש איך להשתמש בזה אפשר לשלוח ככה כל מסר כתוב לכל טלפון כשר, עם אפשרות מענה להודעה! (בשתי אפשרויות).
בוטים שלמים אפשר לבנות עם זה.מעניין.
זה באמת טכנולוגיה בלעדית של החברה הנ"ל שפלאפון ופרטנר כנראה משתמשים בשירותיה או בטכנולוגיה שלה. מעניין איך זה עובד.
-
@שמואל-ש אני לא חושב שזה הודעת פלאש, לפי הכתבות זה נשמע מעבר לזה. אני גם לא רואה אופציה שהודעת פלאש תחזיר לך תגובה.
-
טכנולוגיה בלעדית
זו לא יכולה להיות טכנולוגיה בלעדית אם היא מובנית בכל טלפון שנמכר... זה חייב להיות תקן עולמי ולא משנה איך משווקים לנו את זה...
-
@יאנג-בוי נכון, השליחה היא מובנית אבל האימות של הסים-סיראלי-ועוד משהו לא מובנה, וזה כל הענין שם (אותנו כמובן זה לא מענין, אנחנו לא משתמשים לצורך שליחת סיסמאות). מה שמעניין אותי זה איך חוזרת תשובה. אני לא מצליח להבין את זה... זה החלק שלנו כאן.
-
שפלאפון ופרטנר כנראה משתמשים בשירותיה או בטכנולוגיה שלה
אני יכול גם? זה משהו פתוח לכל דורש?
-
@שמואל-ש לא יודע, האתר שלהם סגור לי באתרוג... מחכה שיפתחו אותו. אין לי מושג מה הקרטריונים של זה, בכל מקרה, בעיני זה לא כ"כ שווה השקעה עד שכלל החברות יתווספו לזה.
-
@עידו אולי זה משהו כמו SIM-Based Authentication
-
@avrham זה בהחלט משתמש בOTA בהתחלה, עשיתי קצ תחיפוש, ובעזרת gpt ג'ימני וגוגל מצאתי לכאורה את הפתרון.
זה נקרא sim tool kit כל הקסם נמצא בו, והבעיה היא, שרק למפעיל הרשת הסלולרית יש גישה אליו... זה לא מדויק, אבל בגדול... להרחבה אפשר לקרוא בקישור שלמטה.
כדאי לקרוא על זה כאן, לא קראתי הכל אבל מה שקראתי סיפק אותי.