תוקף בהוספת ערך ID
-
@צבי-ד-צ נו, מה כתבתי??
@CUBASE כתב בתוקף בהוספת ערך ID:לוקח לזה כמה דקות עד שזה מופיע במערכת, בפועל זה מתעדכן מייד.
-
@CUBASE צודק, חיפשתי לפני שכתבתי בהודעה השניה שלך כי שיערתי שכתבת כבר... צדיק!!!
אולי יש לך גם קצת זמן לפרגן לי... -
@מוטי-מוטי-מוטי אתה צריך למצוא דרך למחוק את הקובץ כל 30 שניות או להעביר לשלוחה אחרת
אפשר אם API לתזמן קישור שימחק את הנתונים של הקובץ הזה כל 30 שניות אבל אולי זה בעיה כלכך הרבה פעמים?
אפשר לעשות עוד שלוחה של הסרה אבל זה רק אם זה לשימוש אישי -
@CUBASE לא הבנתי,
מה זה תוקף בהוספת ערך ID, שזה מסיר את ההגדרה אחרי כך וכך שניות ככה כתוב במודול!
לא?! -
@מוטי-מוטי-מוטי תוקף זה להגדרה "ערך" נניח כניסה לפי רשימה לבנה אז יש לך מפתח שזה האם להיכנס לפי רשימה לבנה ואז = כן / לא להגדרות כאלו "נקרא ערך" ואפשר לעשות תוקף ואז או שהם נמחקות או שאתה מגדיר שהם יתחלפו
אתה רוצה לעשות שכל אחד יוכל לחייג דרך מודל תור על ידי שיחליף את המס'? אתה צריך למצוא דרך למחוק את הקובץ או לאפס אותו דרך API או משהו כזה -
@BEN-ZION נו אז מה הבעיה שימחקו מהקובץ הזה לאחר שלושים שניות מה ההבדל הין רשימה לבנה לזה ,
שניהם זה קובץini? -
@מוטי-מוטי-מוטי מספר טלפון הוא לא ערך
-
@BEN-ZION הא, ערך זה רד אחרי השווה?
-
@מוטי-מוטי-מוטי כן וניסיתי להגדרי את המספר של הנציגים אם שווה אם יש עוד תו בשורה של המס' זה אומר אין מס' לחיוג
-
@BEN-ZION אוקיי,
תודה בכל אופן -
@BEN-ZION כתב בתוקף בהוספת ערך ID:
@מוטי-מוטי-מוטי מספר טלפון הוא לא ערך
אתה בטוח? כלומר בדקת?
מעניין... -
@צבי-ד-צ אני לא בטוח אבל מה שאני מבין שערך זה רק אם מגיע אחרי =
ניסיתי כל מיני דרכים להוסיף את המס' שאני יקיש ושיחליף את המס' הקיים לא הצלחתי -
@BEN-ZION עכשיו אני מבין, אז אתה לא צודק. אפשר גם להוסיף מספרים, אבל להחליף מספר זה באמת לא שייך, אבל שייך עם קומבינה של מחיקת הישן ואחר כך הוספה. ומימילא לכאורה גם אם תוסיף מספר עם תוקף לכאורה זה יעבוד.
-
@צבי-ד-צ הצלחתי להוסיף מס' אבל לא למחוק זה כל העניין אני צריך שכל פעם יהיה רק מס' 1
איך אפשר למחוק את הישן?
ואיך אפשר להגדיר תוקף? -
@BEN-ZION כתב בתוקף בהוספת ערך ID:
איך אפשר למחוק את הישן?
ע"י מודל הסרת ערך
תוקף זה במודל הוספת ערך, ע"ש (אם לא תסתדר תגיד, פשוט עכשיו אני ממהר) -
@צבי-ד-צ תוקף זה מה שניסה פותח האשכול וזה לא עבד

להסיר הבעיה שהיא אפשר למחוק את הקובץ אלא למחוק מידע ספציפי הוא רצה לעשות שיהיה ניתן לחייג כל אחד על ידי הקשה של מס'