באג | עזרה בהגדרת IVR – ניתוב מנהל (CID/קוד) ושלוחת הקלטה למשתמשים
-
אני בונה מערכת IVR לתא קולי חלופי - עם הלוגיקה הבאה:
כניסה למנהל (שלוחה 1): זיהוי אוטומטי לפי רשימה לבנה (CID), ובנוסף אפשרות כניסה עם קוד סודי לטובת המנהל כשהוא בחו"ל ומחייג ממספרים משתנים.
כניסה למשתמשים (שלוחה 2): כל מי שלא מזוהה ב-CID ולא מקיש קוד, עובר אוטומטית להשארת הודעה לאחר המתנה קצרה.הבעיה: כאשר משתמש רגיל מגיע לשלוחה 2, המערכת משמיעה "השלוחה אליה רציתם לעבור... עקב חוסר הגדרות" ומנתקת. בנוסף, אני רוצה לוודא שברגע שהמנהל מזוהה ב-CID בתיקייה הראשית, הוא ידלג ישירות לשלוחה 1 בלי לעבור דרך שלב הסיסמה.
להלן הקודים כפי שהם מוגדרים כעת:
תפריט ראשי:
type=filter white_list=yes filter_yes_goto=/1 filter_no_goto=check_pass [check_pass] type=password password=1234 password_ok_goto=/1 password_timeout=4 password_timeout_goto=/2 password_invalid_goto=/2שלוחה 1 (ניהול הודעות):
type=playfile say_files_amount=yes after_play_tfr=tfr_more_options say_details_message_first=yes say_details_message=phone,date,time details_message_date=heb playfile_move_file_to_old=yes playfile_end_play_old=tfr white_list=yes white_list_error_goto=/2שלוחה 2 (הקלטת הודעות):
type=record folder_move=/1 record_ok=# record_stop_any_key=yes say_record_number=no say_record_menu=no record_end_goto=hangup record_end_run_tzintuk=yes list_tzintuk=123 tzintuk_timeout=5 -
@מנשה-2 כתב בבאג | עזרה בהגדרת IVR – ניתוב מנהל (CID/קוד) ושלוחת הקלטה למשתמשים:
type=filter
מה זו ההגדרה הזו?
היא לא הגדרה רשמיתאולי של הבינה...כנ"ל אלו
[check_pass]
type=password
password=1234
password_ok_goto=/1
password_timeout=4
password_timeout_goto=/2
password_invalid_goto=/2
בקיצור חוץ משורה 2 הכל חירטוט.
מה שאתה צריך זה להגדיר בשלוחה הראשית מעבר לשלוחה אחרת
https://f2.freeivr.co.il/post/58
ושיעביר לשלוחה 2.
בנוסף תגדיר פילטר לפי רשימת צינתוקים (הרשימה ששולחת לך צינתוק), ותגדיר שמי שברשימה יעבור לשלוחה 3 ומי שלא לשלוחה 2.
בשלוחה 3 תגדיר מעבר לשלוחה אחרת (כמו מקודם) עם מעבר לשלוחה 1 , ובנוסף תגדיר רשימה לבנה, עם מעבר למי שלא רשום לשלוחה 3/1.
בשלוחה 3/1 תגדיר מעבר לשלוחה אחרת לשלוחה 1 , ותוסיף בשלוחה קוד, ואם לא מקיש יעבור לשלוחה 2.וזהו.
-
זה הגדרות יצירת הAI
כנראה שהוא עוד לא למד הכל...
-
@מנסה כתב בבאג | עזרה בהגדרת IVR – ניתוב מנהל (CID/קוד) ושלוחת הקלטה למשתמשים:
זה הגדרות יצירת הAI
קיבלתי את ה'מקלחת'. האמת היא שניסיתי לעשות ניסוי עם איזה צ'אט AI שהבטיח לי שהוא מומחה לימות המשיח, ומסתבר שהוא פשוט המציא פקודות מהדמיון שלו...
פעם אחרונה שאני נותן לרובוט לכתוב לי קוד. -
@מנשה-2 כתב בבאג | עזרה בהגדרת IVR – ניתוב מנהל (CID/קוד) ושלוחת הקלטה למשתמשים:
@מנסה כתב בבאג | עזרה בהגדרת IVR – ניתוב מנהל (CID/קוד) ושלוחת הקלטה למשתמשים:
זה הגדרות יצירת הAI
קיבלתי את ה'מקלחת'. האמת היא שניסיתי לעשות ניסוי עם איזה צ'אט AI שהבטיח לי שהוא מומחה לימות המשיח, ומסתבר שהוא פשוט המציא פקודות מהדמיון שלו...
פעם אחרונה שאני נותן לרובוט לכתוב לי קוד.תכתוב בשמחה קודים עם ai אבל בשפות תכנות, שזה דברים קבועים ומוכרים, לא בקבצי הגדרות, שהמנהל של ימות המשיח החליט בעצמו איך תיראה כל הגדרה.. זה כמו לבקש מהבינה לדבר איתך בארמית.... או אולי יותר מזה, לבקש ממנה לומר את השמות של המשפחה שלך....
-
@מנשה-2
לפני שאתה מבקש ממנה לכתוב, תעלה לה את השירשור המתאים וגם אז תעקוב שהיא לא מחרטטת. -
מסכים.
לקחתי את הלקח, תוקן, ממשיכים הלאה.
תודה. -
אחרי שהסרתי מספר מההנהלה הוא עדיין קולט אותו כמנהל ,
יש דבר כזה שהמערכת זוכרת מספר כלשהו שהיה מוגדר פעם כמנהל (או שכל פעם הוא בודק מחדש). -
@מנשה-2 לא, כל פעם זה בודק
-
@מנשה-2
זה ברשימת צינתוקים,כן?
אם הוא לא ברשימה הוא לא אמור להיות מוגדר כמנהל.