ניהול קו של פרשת שבוע
-
אני פותח קו שצריך להיות בו שיעורים שבועיים על פרשת שבוע אני רוצה לדעת מה הצורה הכי נוחה לנהל כזה קו גם מצד הניהול וגם מצד המשתמש
אני צריך פתרון חינמי מי שיש לו רעיון אשמח לקבל
שלוחת אחת צריכה להיות השיעור השבועי
אני רוצה שיהיה ניתן לשמוע גם שיעורים של שנים קודמות אין לי כח לנהל מלא שלוחות של שנים וגם איך יוכלו לבחור פרשות?
חשבתי על שתי רעיונות לא יודע אם הם אפשרים
א. אם אני יקרא לקובץ בשם "פרשת ויחי תשפ"ו" ויהיה חיפוש קולי כמו של התפריט של איל משולש פה ככה יהיה שלוחת אחת שאליה יכנסו כל השיעורים מכל השנים רק אני לא יודע האם ניתן לקרוא לקובץ אם אותיות
ב. על אותו רעיון של הראשון רק שיהיה לי טבלת המרה של מס' קובץ=פרשת וארא ואז גם יהיה חיפוש קולי ויעביר לקובץ הדובר רק בשונה מהרעיון הקודם יצטרכו כל פעם לעדכן את הטבלה איזה מס' קובץ שווה לאיזה פרשה
אם זה אפשרי ומישהו יכול להסביר לי איך ליישם את זה אני ישמח
חוץ מזה מה הדרך הכי קלה להגדיר לקובץ כותרת "שיעור פרשת XXX אורך השיעור XXX דקות"
וחוץ מזה אשמח לכל טיפ שיכול להקל בניהול הקו ובהעלאת השיעורים
תודה -
@BEN-ZION תיצור קשר במייל avi.ivr.pro@gmail.com
-
עשיתי ניסוי וראיתי שאם אני מגדיר
api_answer_OK=go_to_folder_and_play=/99,ויקראזה עובר לקובץ שמע עכשיו מה שאני צריך לדעת האם ניתן לעשות את זה גם API של הכוונת שיחה ואז אני יצור טבלה בגוגל שיטס אם URL שמכווין לכל פרשה ובחפוש הקולי לפי מה שהוא יחפש זה יקח את ID שלו וישלח העברה לשיחה
או שהקוד שיבצע את החיפוש ישנה את הנתיב להעברה בסיום API לשם הקובץ שחיפש
האם ניתן להגדיר בסיום שלפי תשובת השרת יבצע פעולה ולהגדיר כמה סוגי תשובות? אם מחזיר 1 יעבור לקובץ ויקרא אם מחזיר 2 יעבור לקובץ שמות וכו האם זה אפשרי?