השמעת קבצים שם לפני
-
שלום יש לי את שלוחה1/1 שם ניתן להקליט הודעה לשלוחה1 אני מעוניין שבשלוחה אחד ישמעו לפני ההודעה את שם המאזין לפי דעתי זה ברשימה EnterIDValName שם=טלפון אבל אני רוצה שזה לא יגיד הודעה מאת ולשמיה חוזרת של פרטי ההודעה כלומר אם שם המאזין הוא שלמה זה יגיד שלמה ואז ההודעה תודה
type=playfile השמעת קבצים title=שמיעת הודעות הערה folder_move=/1/1 קבלת ההקלטה משלוחה1/1 ;שמירת נתוני האזנה save_listening_data=yes ;מקש 9 - תפריט שמיעת כמות האזנות control_play9=tfr_say_listening_data say_details_message_first=yes הקדמה להודעה say_details_message=name מקריא שם say_details_message_skip_menu=yes ללא תפריטזה מה שהגדרתי אם מישהו יודע מה הטעות אשמח שתגידו לי אני יודע ש @פלוס מתמחה בזה תודה ומרוש

-
נ נועם אלימלך סימן נושא זה כשאלה
-
@פלוס אסחמך עם תעזור
-
-
צריך להשתיק את ההודעה מאת.
-
@שאול כתב בשמיעת שם המקליט ב-IVR:
ומה ששמואל כתב
"אם רוצים שישמיע רק חלק מהפרטים, יש להגדיר רק את החלק הרצוי מהשורה הבאה, ולא את כולה"יתכן שזו התשובה, אבל לא ידוע איפה @שמואל כתב את זה.
-
@יעקב-יצחק נכון זה המטרה כמו בפורם פלוס שלוחה 1
-
-
-
-
אולי מישהו אחר יודע אמור להיות משהו בפורום לא מצאתי גם אני חדש אני לא יודע כל כך איך מתנהלים
-
@פלוס תקשיב אתה מקצוען
-
להגדיר
;זיהוי login_add_val_name=yes enter_id=yes enter_id_type=phone ;מספר השלוחה ממנו יטען את השמות login_add_val_name_folder=/970 delete_id_exit=yes record_name=no create_tts_add_val_name=yesולהשתיק הודעה מאת.
-
@פלוס אז מה קרה מלאה לפי מה שכתוב למעלה אתה יודע
-
@פלוס ומה זה
;מספר השלוחה ממנו יטען את השמות login_add_val_name_folder=/970 -
@פלוס כתב בהשמעת קבצים שם לפני:
להגדיר
;זיהוי login_add_val_name=yes enter_id=yes enter_id_type=phone ;מספר השלוחה ממנו יטען את השמות login_add_val_name_folder=/970 delete_id_exit=yes record_name=no create_tts_add_val_name=yesולהשתיק הודעה מאת.
באיזה צורה מטעינים את השמות
-
אם מישהו אחר יודע אני אשמח לעזרה
-
@פלוס ???
-
@נועם-אלימלך אני כותב להקפיץ
-
@נועם-אלימלך מה בדיוק אתה מעונין לבצע ומה עדיין לא עובד ממה שביקשת
תכתוב בצורה ברורה!! -
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות