חדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל 📧
-
@אוריה-דניאלי-0 כתב בחדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל
:@מ.-מ.-פליישער ברור... שלי...
אוקיי והקלטתם הודעה ולא קיבלתם את התמלול? רק את המייל מהמערכת? אני מחר בבוקר אסתכל בלוגים
-
@מ.-מ.-פליישער נכון, בדיוק...
-
@אוריה-דניאלי-0 כתב בחדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל
:@מ.-מ.-פליישער נכון, בדיוק...
אתם יכולים לשלוח לי מייל על זה? כדי שאדע שזה אתם? יש כמה נרשמים
-
כתב בחדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל
:@אוריה-דניאלי-0 כתב בחדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל
:@מ.-מ.-פליישער נכון, בדיוק...
אתם יכולים לשלוח לי מייל על זה? כדי שאדע שזה אתם? יש כמה נרשמים
כי אני עשיתי המון בדיקות וזה עבד
-
מחר בבוקר בל"נ אעיין בלוגים עם קרתה שגיאה
-
@מ.-מ.-פליישער כתב בחדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל
:אתם יכולים לשלוח לי מייל על זה? כדי שאדע שזה אתם? יש כמה נרשמים
שלחתי לך...
עכ"פ שכוייח גדול -
התקלה שלי הייתה ששמתי את המייל של Smart Records AI בכתובת הראשונה ולא השניה...
עכשיו שיניתי - שהמייל שלי הראשון והמייל של Smart Records AI השני - וזה עובד מצויין!
ממש מוצלח - תודה רבה!
-
למה הוא כותב לי ככה?

-
@מ.-מ.-פליישער
עם איזה מפתח זה משתמש?
דרך aistudio או console cloud? -
@יוסלע כתב בחדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל
:למה הוא כותב לי ככה?

אני מניח בגלל שלא הגדרת אמצעי תשלום. אנחנו משתמשים במודל המתקדם Gemini 3 pro לכן הוא מצריך תשלום.
@IS כתב בחדש! תמלול וסיכומי הקלטות מהמערכת הטלפונית שלכם באמצעות מנוע AI – ישירות במייל
:@מ.-מ.-פליישער
עם איזה מפתח זה משתמש?
דרך aistudio או console cloud?בקישור ליצירת מפתח שמתי את הAISTUDIO שזה אכן עובד. אבל בכל מקרה גם הCONSOLE CLOUD אמור לעבוד כי הAISTUDIO זה בסך הכל קיצור דרך בשביל GEMINI. כל מפתח שנוצר בAISTUDIO נוצר גם בCONSOLE עם הבחירת API של: Generative Language API

הAI סטודיו בסך הכל קיצור דרך.
כמו שאמרתי צריך להגדיר אמצעי תשלום, זה מודל שככל הנראה לא זמין במינוי החינמי לע"ע.