העברת קובץ
-
אני מנסה לעשות העברת הקובץ לאותה תיקייה (כדי שיקבל מספר קובץ גבוה יותר)
עבד לי קצת פעמים והפסיק לעבודהרעיון הוא:
אני רוצה שהמערכת תשמיע רק שני קבצים מתוך שלושה,
הקבצים הקיימים הם:
001- הקראת שם
002- כן
003- לא
כל משתמש יכול לעדכן מצב כן/ לא
כאשר הוא לוחץ 4 (בהדגרות במערכת) הוא מעביר את הקובץ ל- אותה שלוחה, הקובץ מקבל מספר גבוה יותר (004), והמערכת מקריאה רק שני קבצים מהקטן לגדול (001 ו- 003), הבא אחריו שירצה לעדכן שוב יעביר שוב את הקובץ והוא יקבל מספר חדש (005) והמערכת תקריא את קובץ- 001 ו- 004. וכן הלאה.
את קובץ 001 "נעלתי" שלא יוכלו להעתיק אותו
את השלוחה להעברה הגדרתי כך:file_move=1/..כאילו, שיכניס לתוך שלוחה 1 שבתוך שלוחת השמעת קבצים הנוכחית ואז יצא אחד אחורה
מישהו יודע למצוא את הבעיה?
מוגדר כך:
type=playfile title=ירושלים tts_voice=Elik_2100 מהירות rate=1 השמעת מהקטן לגדול start=min הגבלת השמעת קבצים after_play=return_amount return_amount=2 השמעת כותרת ;say_title_voice=yes השמעת פרטים ;say_details_message_first=yes דילוג על תפריט say_details_message_skip_menu=yes פרטים להשמעה say_details_message=date,time תאריך עברי בלבד details_message_date=heb play_beep=no מעבר לשלוחה הבאה playfile_end_goto_ext_next=yes ביטול מקשים לקובץ playfile_001_control_play_noop=yes תפריט בהקשת control_play1=go_to_folder playfile_control_play_goto=1 control_play2=next control_play3=Previous control_play4=file_move control_play5=noop control_play6=noop control_play7=noop control_play8=noop control_play9=noop control_play0=return control_play*=return control_play#=return כל אחד יכול להעביר admin_options_open=yes העברה אוטומטית ללא תפריט ;admin_options_file_move_folder=/. ;playfile_control_play_file_move=11/110 playfile_control_play_4_file_move=1/.. ;playfile_002_control_play_2=file_move ;playfile_003_control_play_3=file_move הרשאות רק לשינוי הקובץ file_move_open=yes playfile_control_play_file_move_say_folder_move=noחלק מההגדרות אינם פעילות (;)