תזכורת להירשם לצינתוקים
-
אני יודע של @פלוס
יש לו בחדשות הפורום תזכורת לרישום לצינתוקים
אני צריך גם
מה ההגדרה ? -
-
@נועם-אלימלך לא עוזר לי
אין הגדרות מפורטות לכן תיגתי
למי שיש את זה -
@לימוד-בתורת-מרן תעשה פילטר לפי רשימת צינתוקים ומי שלא רשום עובר לשלוחה שאומר תזכורת לא נרשמת לצינתוקים לרישום הקש 1 להמשך ללא רישום הקש 2 1 מנתב לרישום 2 מנתב חזרה לתפריט ראשי
-
@לימוד-בתורת-מרן תעשה פילטר לפי רשימת צינתוקים ומי שלא רשום עובר לשלוחה שאומר תזכורת לא נרשמת לצינתוקים לרישום הקש 1 להמשך ללא רישום הקש 2 1 מנתב לרישום 2 מנתב חזרה לתפריט ראשי
-
@BEN-ZION
אבל כל עוד המשתמש לא נרשם לצנתוקים התזכורת הזאת תשגע אותו כל שיחה ...... -
@ben-zion
הנה מוגדר כךtype=menu ;הרשאת ניהול קבצים admin_options_file_check_list_tzintuk=admins admin_options_file=list_tzintuk ;הגדרות זיהוי אישי enter_id_type=phone login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/EnterID ;הגדרת זיהוי יוצא בצנתוקים tzintuk_your_id= tzintuk_invitation_join_to_list_caller_id=real_did ;הגדרת סוג חדר ועידה conf_bridge_type=broadcaster no_ringing=yes skip_access_password=yes ;פילטר לפי רשימת צינתוקים go_to_from_tzintuk=yes check_list_tzintuk=123 ;נמצא פעיל ברשימה go_to_from_tzintuk_found=/ ;נמצא לא ברשימה עובר להרשמה go_to_from_tzintuk_not_found=/888ושלוחה 888
זו מעבד לשלוחה אחרת
שלוחה 1 עובר לשלוחה 2
שזה הרשמה לצינתוקים
שלוחה 2 מועבר לשלוחה ראשית -
אתה יכול לעשות את ההגדרות כמו של וואצאפ פון
שאומר למי שלא נרשם לצינתוקים "אינכם רשומים כרגע לצינתוקים מהמערכת"
ולשים בתפריט ראשי קובץ מוקלט שלך בשם TzintukInvited.wav
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות