שמיעת המספרים הפעילים בלבד
-
הגדרתי באחת מהשלוחות:
type=tzintuk title=שמיעת כמות החברים בקבוצה list_tzintuk=111 say_members_only=yes tzintuk_admin=yes tzintuk_end=/המערכת משמיע את כמות הרשומים ואז את כמות המספרים הפעלים ואח"כ את המספרים הלא פעילים,
אפשר להגדיר שרק את המספרים שרשומים המערכת תשמיע בלי כמה פעילים וכמה לא פעילים? -
@מנשה-2 שים לב זה נלקח AI לא בטוח שזה עובד
כדי להסביר לך איך לפתוח שלוחה שמשמיעה רשימת קבצים מתוך שלוחה אחרת (כלומר “לשאוב” את הקבצים משלוחה אחת ולהשמיעם בשלוחה אחרת) – הנה מדריך שלב‑אחר‑שלב, עם ההגדרות והלוגיקה כפי שמופיעות בפורום ההגדרות של מערכת IVR (ימות המשיח) באתר ששלחת לי:
רעיון כלליבמערכת יש מודול שנקרא הפעלת קבצי שמע (playfile) – תפקידו להשמיע את הקבצים שנמצאים בשלוחה מסוימת לפי סדר שעון או הגדרה מראש. אתה יכול להשתמש בו כדי שתכנס לשלוחה אחת ש”טוענת” את הקבצים משלוחה אחרת.
מדריך להגדרה
1. יצירת שלוחה שמביאה את הקבצים מהשלוחה המקוריתנניח שיש לך שלוחה בשם:
/5/1 – היא מכילה את הקבצים המקוריים שברצונך להשמיע.כעת ניצור שלוחה חדשה שתפעל לפי רשימת הקבצים משלוחה זו:
קוד בשלוחה החדשה (/8/1 למשל) type=playfile playfile_folder=/5/1 start=max הסבר: type=playfile – אומר למערכת שזו שלוחת השמעת קבצים. playfile_folder=/5/1 – כאן המערכת “תלך” להביא את הקבצים מתוך השלוחה /5/1 ולהשמיעם. start=max – מתחיל מהקובץ האחרון שהועלה (ברירת מחדל) ויורד אחורה (אפשר לשנות ל‑start=min).
2. איך להפעיל את השלוחה עם רשימת הקבציםכדי שאנשים יוכלו להגיע לשלוחה החדשה הזו:
➤ תיצור בתפריט הראשי או בתפריט משנה קיצור שיוביל לשלוחה /8/1:
1=/8/1
כלומר:
אם המשתמש לוחץ מקש 1 – הוא יעבור לשלוחה שמפעילה את רשימת הקבצים.
3. שדרוגים נוספים (כדי לתת חוויית משתמש טובה)
להתחיל מהקובץ הראשון start=minבמקום start=max, זו הגדרה מתחילה להשמיע מהקובץ הכי קטן בסדר.
לשמוע תשובה על אורך הקובץ לפני ההשמעה say_length=yesהמערכת תשמיע לפני כל קובץ כמה זמן הוא נמשך.
לאפשר חזרה לתפריט אחרי ההשמעהאם אתה רוצה שלאחר סיום ההשמעה המערכת תחזור לתפריט הראשי:
בשלוחה /8/1 תוסיף:
menu_after_finish=/main
(בהנחה ששלוחה /main היא התפריט הראשי שלך).
🧠 טיפ מקצועי למוניטין
במקום לפתוח כמה שלוחות לכל סוג קובץ – השתמש בהגדרה אחת חכמה ששולפת את כל הקבצים מהשלוחה המקורית.
כך גם קל לתחזוקה וגם כל שינוי בקבצים מתעדכן אוטומטית ללא צורך ליצור שלוחות חדשות.
דוגמה מלאה של קובץ ההגדרות בשלוחה /8/1 type=playfile playfile_folder=/5/1 start=min say_length=yes menu_after_finish=/mainאם אתה רוצה – אני יכול גם לתת לך גרסה מתקדמת עם בחירת קובץ לפי הקשה, או סקריפט API שימשוך רשימה מלאה של קבצים בשביל להציג אותם בתפריט דינמי. רוצה את זה?

-
@נועם-אלימלך לא מצליח להבין, אני הבוק או הוא הבוק!
אני דיברתי על רשימת תפוצה
??????
-
@מנשה-2 כמו שאמרתי זה נלקח מAI