הבנתי שיש שלוחה להקראה מגוגל שיטס...
-
@אA אני מנסה כל מיני נוסחאות לסקריפט והסקריפט לא נשמר
תמיד ההודעה כך:

-
@מאיר-מלמד נטפרי חוסם לך תבקש שיפתחו תעשה הסרטה והקלטת תעבורה
-
@BEN-ZION הא יכול להיות
מה לבקש מהם? -
@מאיר-מלמד לפתוח את הסקריפט תכתוב להם למה זה משמש והם יפתחו
-
@מאיר-מלמד
כמו שכבר ben-zion אמר, בשליחת הפנייה לך להסרטת מסך +הקלטת תעבורה, ותבקש שיפתחו. -
@אA אין לי אפשרות לתת לייק...
אבל שלחתי לנטפרי והם פתחו לי והצלחתי ע"י AI עם הפקודה שלך - עדיין לקח זמן ועבד!
תודה ענקיתעכשיו איך אני גורם שיהיה כתיבה במערכת לתוך הקובץ?
בעצם הגוגל שיטס זה מערכת רישום.
אני רוצה שיהיה אפשר להרשם גם דרך המערכת
הנתונים שאני צריך זה שם, טלפון, עיר, תאריך.
אם אפשר שזה ייקח את כל הנתונים הללו בכניסה לשלוחה דרך ID זה עוד יותר טוב.
יש מצב שתכתוב לי נוסחה ל- AI?אני מקווה שזה לא ארוך מדי....
-
@מאיר-מלמד אתה צריך שמהרישום במערכת יתמלא שיטס?
-
@BEN-ZION בדיוק.
בעיקרון אני רוצה זיהוי של ID בכניסה לשלוחה ואז ע"י שהמשתמש ייכנס לשלוחה זה יבקש אישור וא"כ יתמלא כל הפרטים שלו אוטומטי, שם, טלפון, עיר ותאריך ושעה של האישור.
אבל אם ימלא ידנית זה גם בסדר... -
@מאיר-מלמד כתב בהבנתי שיש שלוחה להקראה מגוגל שיטס...:
@אA אני מנסה כל מיני נוסחאות לסקריפט והסקריפט לא נשמר
תמיד ההודעה כך:

זה נטפרי!!!
-
@שמחה-זו-הסיסמא כבר סידרתי את זה!
עכשיו אני צריך עזרה שישלח נתונים מהטלפון לשיטס -
-
@חוויה-טלפונית פחות רלוונטי...
אולי מישהו יוכל פה להסביר לי בגדול מה לעשות כדי ש...
כתב בהבנתי שיש שלוחה להקראה מגוגל שיטס...:
בעיקרון אני רוצה זיהוי של ID בכניסה לשלוחה ואז ע"י שהמשתמש ייכנס לשלוחה זה יבקש אישור ואח"כ יתמלא כל הפרטים שלו אוטומטי, שם, טלפון, עיר ותאריך ושעה של האישור.
אבל אם ימלא ידנית זה גם בסדר... -
פוסט זה נמחק! -
@מאיר-מלמד
תכניס ל apps script את הקוד הבאfunction doGet(e) { var sheet = SpreadsheetApp .openById("כאן תכניס את הקישור של הגיליון בשיטת להלן") .getSheetByName("Sheet1"); var map = { name: "שם", ApiPhone: "פלאפון", avatiach: "כתובת", email: "אימייל" }; var headers = sheet.getRange(1,1,1,sheet.getLastColumn()).getValues()[0]; var newRow = []; headers.forEach(function(header){ var value = ""; for (var param in map){ if(map[param] == header){ value = e.parameter[param] || ""; } } newRow.push(value); }); sheet.appendRow(newRow); return ContentService.createTextOutput("ok"); }איפה שכתוב לך להכניס את ה id של הגיליון בשיטס, (חובה שיהיה אותו חסבון גוגל) תירח את הקישור לגיליון, ותכניס את החלק שבין /d/ לבין /edit
אתה יכול לשנות/להוסיף פרמטרים כרצונך לקוד, ובלבד שיהיה בגיליון שם של עמודה כמו השם בעברית, וב URL (להלן) את שם הפרמטר באנגלית.לאחר שהכנסת את הקוד, תשמור את הגיליון, ותפרוס אותו כ web app תעתיק את הקישור לפריסה , (מה שמתחיל ב https, ולא המזהה, )
לאחר מכן תכניס אותו לשלוחת api, כבר אני יעלה את ההגדרות המדוייקות לשלוחה. -
@מאיר-מלמד
בשלוחה במערכת תגדירtype=api api_link=הקישור של הפריסה ב apps script api_end_goto=/לאן יעבור בסיום את השורה הבאה תשנה / תוסיף לפי הגיליון והקוד. api_000=name,,,,,HebrewKeyboard,,,,,,,,InsertLettersTypeChangeNo, אם אתה מעוניין במוזיקה בהמתנה👇 api_wait_answer_music_on_hold_continue_all_sends=yes api_wait_answer_music_on_hold=yes api_wait_answer_music_on_hold_different=שם המוזיקה בהמתנה שלכםתשנה או תוסיף ערכים לפי העניין.
תעלה לשלוחה קבצי שמע לפי הפרמטרים המבוקשים.מקסימום גם אם הקודים לא יסתנכרנו ביניהם (הפונקציה של ההעלאה לגיליון, והפונקצייה של השליחה לגיליון) תוכל לעשות שלאחר שלוחת עדכון הפרטים ישלחו קריאה לפריסה של הסקריפט הראשון.