מספרי 1-700 - הפרטים שידועים לנו!
-
@ליטאי-פשוט
מן הסתם -
אני עכשיו מאוד מתעניים במספרי 1-700
ויש לי שאלה חשובה אם למשהו יהיה תשובה עליה אני אשמח,- האם מספר 1-700 יכול להיחסם לקומה הכשרה ואם כן האם זה יותר קשה או שזה כמו כל מספר אחר?
- במידה וזה כן נחסם האם אפשר פשוט לפתוח מספרים אישיים וכדו'?
ולמי שמעניין אותו יש לי כמה פרטים שאני יודע
- כמו שדיברו אין פרסומות בכלל.
- החשוב מכל יש רווח וסתומה יותר גדול ממערכות כאלה כי מרוויחים כסף מדקות,
ואם זה קו שמכניס הרבה דקות ימות המשיח ישמחו לתת את זה כי גם הם נראה לי מרווחים יותר,
ובנינו אין משהו יותר כיף מלהאזין בלי פרסומות
-
פוסט זה נמחק! -
@קו-המוסיקה
תמונת מסך מאתר של רמי לוי על מספרים חסומים:

לאתר של רמי לוי -
@המומחה אז מסתומה אפשר לחסום...
רק מעניין אותי לדעת אם המספרים האלה נחסמים בתדירות שחוסמים מספרים אחרים...
שזה יכול להיות בתוך שעות -
@קו-המוסיקה לפי איך שנראה עד עכשיו,
לא ראיתי בפועל קו תוכן המתחיל ב 1-700 שנחסם... -
-
פ פישל התייחס לנושא זה
-
@המומחה
יש חדשות בעניין:
@אז-נדברו פרסם
מי שמגיע למצב שנצרך לשלם "הון תועפות" בשביל לאפשר כמות גדולה של ערוצים במערכת שלו כנראה שיש במערכת שלו מעל 20,000 דקות בחודש, וא"כ הוא זכאי לקבל מספר 1700 בעלות ח"פ של 29 ₪, שם אין פרסומות והגבלת ערוצים כללאתה יודע האם בעת קבלת מספר 1700 במספרי המשנה גם מתבטלים הפרסומות או שעדיין אם מחייגים לקו דרך המספר משנה שומעים פרסומות?
-
@פישל
אם מחייגים לקו דרך המספר המשנה שומעים פרסומות!! -
@פישל בוודאי שישמעו פרסומות, הרעיון של 1-700 הוא שבמקום רווח על פרסומות יש קש"ג וא"כ אין סיבה שממספר אחר שאין קש"ג שלא ישמעו פרסומות
-
מישהו יודע איך כל מי שיש לו מספרי 1700 שולח צינתוקים?
-
@מסובך-מאוד שולחים ממספר אחר
-
@CUBASE
וכשעונים לצינתוק מה קורה הרי אי אפשר לנתב למספרי
1700 -
@מסובך-מאוד אולי לעשות פילטר לפי מחוייג, ושזה יעבור לשלוחה שיגיד "אנא הקישו למספר 1700 וכו' - ויתנתק"
-
@זעליג
לא הבנתי אתב יכול להרחיב בהסבר? -
@מסובך-מאוד את הצינתוק שולחים ממספר רגיל וכשחוזרים למספר שומעים "אנא חייגו למספר 1-700..., תודה"
-
@CUBASE
אבל זה סיות לקבל צינתוק ממספר אחד ולהתקשר למספר שני -
@מסובך-מאוד יש לך רעיון אחר?
-
@CUBASE
לא.
אבל אם כן מספרי 1700 זה לא יתרון כזה גדול -
@מסובך-מאוד זה לא יתרון גדול למי שצריך לשלוח צינתוקים, אבל לדוג' לחברות דרייברים זה מצויין
בכ"מ בד"כ קו שיש לו מעל 20,000 דקות בחודש ולא חסום בועדת הרבנים (שזה גם אחד מהקריטריונים) לא שולח צינתוקים בתדירות גבוהה אלא מקסימום הודעות קמפיין (שזה לא משהו שמצריך חיוג חוזר לקו)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות