ביטול פרסומות במערכת הטלפונית עבור לקוחות פרטיים - ללא צורך בנציג שירות
-
@שלוימי-770 למה אי אפשר באתר בצורה נורמלית? וכן להפסיק את הסרת הפרסומות?
-
@שלוימי-770
הקפצה...
יש לי מערכת ישנה ולא משמיע
רק מה שנפתח במהלך החודש האחרון -
אולי ואולי להוסיף א"ז בכלל המערכות? זה תהיה רווח גדול לכלל הציבור
-
@י.שווארץ
יש את היום בכל המערכות -
@אA נסיתי עכשיו בשתי קווים של רייסלר ולא שמעתי כלום
-
@י.שווארץ כתב בביטול פרסומות במערכת הטלפונית עבור לקוחות פרטיים - ללא צורך בנציג שירות:
אולי ואולי להוסיף א"ז בכלל המערכות? זה תהיה רווח גדול לכלל הציבור
כנראה שלימות לא. אני לא חושב שבטעות אין את זה בריסיילרים
-
@אבו
וזה אומר שימות החליטו לדחוק את הריסיילרים לקיר ולסגור אותם בהדרגה? -
הרעיון של ריסיילר זה שהוא אחראי הבלעדי על הלקוחות שתחתיו
ימות נותנים את הכלים (crm למשל) והשאר עליו, זה מופרד עד כדי שהוא יכול להחליט שיחידות אצלו יעלו מחיר אחר מימות המשיח, או שהסרת פרסומות אצלו יעלה פי 5 מימות המשיח, כי הוא מישהו חיצוני ולא קשור אליהם.
הבעיה שנוצרה פה, שבעוד שעם בקשות רגילות ללקוח ריסיילר יכול להתמודד, במיוחד בזכות הcrm שנותן אופציות רבות לעזור, עם הפרסומות אין דרך מלבד להשיג את השירות לקוחות במיילים (שכולם יודעים איזה כיף זה, ומתי הזמני תגובה שם..) או בשיחת טלפון נפרדת, לכל לקוח, לכל קו שלו, וזה כבר סיוט ( אה, ריסיילר גם לא זכאי למנהל תיק לקוח משום מה, גם אם יש לו מיליוני דקות או עשרות קווים - איש קשר בימות המשיח שצריך לעזור לו = אין)
היה דיבור בעבר שיש גירסא מוכנה של crm שתומכת בהסרת פרסומות ללקוחות, ושמחכים לבדיקות אבטחה לשחרר אותה, עבר מאז כמה וכמה חודשים טובים, ועדיין היא לא יצאה החוצה
בכללי אני חושב שראוי היה לאפשר לריסיילר להגיד לימות המשיח על חלק מהדברים - ״איני ניזונת ואיני עושה״ לא רוצה להרוויח על הלקוחות שלי נוסף בהסרת פרסומות - תוסיפו לו מודל עצמאי כזה, וכן על עוד דברים שלריסיילר אין כלים והוא חייב לשגע את ימות המשיח בשביל זה כמו כל לקוח
-
@MGM-IVR אבל הענין הוא שכבר יש להם מודל לריסיילרים (ע"ע מבזק) רק משום מה לשאר הריסיילרים לא עשו את זה
ולא יותר תקין קודם לבנות אל כלל המודלים לכלל הלקוחות ורק אח"כ להתחיל עם השימוש במוצר?לא שמישהו חייב לי משהו, אבל השאלה היא מה הצד שלהם בענין...
-
לא יכול להרחיב על זה, אבל למבזק אין מערכת אוטומטית, זה דורש נציג כל פעם מימות המשיח.
-
@שלוימי-770
אני רואה ברוך השם שהמשאלה שחיכינו לה הגיעה