• דף הבית
    • אינדקס קישורים
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • חיפוש בהגדרות המתקדמות
    • חיפוש גוגל בפורום
    • ניהול המערכת
    • ניהול המערכת - שרת private
    • הרשמה
    • התחברות

הגיע הזמן לומר תודה!!!! 😃🙏

מתוזמן נעוץ נעול הועבר שאלות ועזרה הדדית
    1 פוסטים 1 כותבים 31 צפיות 1 עוקבים
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • L מנותק
      lavitoren הטי"ל
      נערך לאחרונה על ידי lavitoren הטי"ל

חיפשתי כאן בפורום ולא מצאתי כזה דבר אז העליתי

אחרי שנים רבות שימות המשיח עושים לנו כ"כ הרבה טובות הגיע הזמן להודות
      אז חשבתי שכולם כל אחד בזמנו הפנוי יכתוב כאן פוסט מעניין ומרגש על כל מה שנתנו לו ימות במהלך ההשתמשות שלו כיצד נהניתם מהשירות , המודולים, ומהאתר, ואולי יש לכם סיפור אישי מרתק לשתף
      בקיצור קלטתם את הרעיון אני מקווה,
      (ולא כיצד לא נהניתם כבר כל כך הרבה דיסקסנו על זה וכאן זה לא המקום)

אז בשביל מה לחכות מיד נתחיל

אז אהיה הנחשון

האמת? הסיפור שלי בכלל לא התחיל מול מסך מחשב. הוא התחיל מהטלפון, מהדברים הכי פשוטים. אני זוכר את התקופה של ה"וואצאפ-פון", שם הכל התחיל להסתובב אצלי בראש. משם התחברתי למנהל מערכת שצירף אותי, ופשוט התחלתי "לשבור את השיניים" דרך המקשים של הטלפון.

בלי אתר, בלי לראות מה אני עושה – פשוט דרך השמיעה. לומד כל הגדרה, כל שלוחה, מנסה להבין איך הדבר המטורף הזה עובד. שעות על גבי שעות של ניסויים וטעיות, וכל זה על הקווים החינמיים שימות המשיח נותנים. בלי זה, בחיים לא הייתי מעז בכלל לנסות. הנגישות הזו, שנותנים לך פלטפורמה לעבוד עליה בלי לבקש ממך אשראי על ההתחלה, היא זו שבנתה אותי.

רק בשלושה חודשים האחרונים התחלתי להיכנס לעניינים דרך האתר באופן קבוע, פעם בשבוע בערך. ופתאום נפתח לי עולם חדש. אבל הבסיס, ה"דם" של המערכת, הגיע משם – מהשטח, מהטלפון.

היום, כשאני רואה את הקווים שהקמתי, את שיעורי התורה שזורמים שם, את זיכוי הרבים שקורה בלחיצת כפתור – אני פשוט לא יכול להישאר אדיש. כשאני רואה יהודי שיושב בכולל או בנסיעה ומקשיב לשיעור בקו שלי, אני נזכר באותם לילות שלמדתי דרך המקשים בטלפון ומבין איזו זכות נתנו לנו כאן.

אני רוצה להגיד תודה ענקית לצוות של "ימות המשיח" 🙏. לא כי הכל תמיד מושלם, אלא כי נתתם לנו כלי ששינה לנו את היכולות. נתתם לנו לגדול מהבסיס, מהוואצאפ-פון וההגדרות הטלפוניות, ועד להקמת אימפריות של תוכן 🌍✨.

אז זה הסיפור שלי – מהוואצאפ-פון ועד לאתר 📱 ⬅️ 💻. מה הסיפור שלכם? אל תשארו בחוץ, שתפו שיהיה כוח לכולם! 🎤🔥

נ. ב. באחד הקווים שאני עוזר לנהל עשינו בשלשה וחצי חודשים האחרונים מעל 300 שעות!!! שזה 18000 דקות של תורה מוקלטת ומן הסתם כפול 2 לפחות הואזן אתם מבינים את המספרים??!! וזה רק בקו בגודל בינוני לעומת אחרים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון