הגיע הזמן לומר תודה!!!! 😃🙏
-
חיפשתי כאן בפורום ולא מצאתי כזה דבר אז העליתי
אחרי שנים רבות שימות המשיח עושים לנו כ"כ הרבה טובות הגיע הזמן להודות
אז חשבתי שכולם כל אחד בזמנו הפנוי יכתוב כאן פוסט מעניין ומרגש על כל מה שנתנו לו ימות במהלך ההשתמשות שלו כיצד נהניתם מהשירות , המודולים, ומהאתר, ואולי יש לכם סיפור אישי מרתק לשתף
בקיצור קלטתם את הרעיון אני מקווה,
(ולא כיצד לא נהניתם כבר כל כך הרבה דיסקסנו על זה וכאן זה לא המקום)אז בשביל מה לחכות מיד נתחיל
אז אהיה הנחשון
האמת? הסיפור שלי בכלל לא התחיל מול מסך מחשב. הוא התחיל מהטלפון, מהדברים הכי פשוטים. אני זוכר את התקופה של ה"וואצאפ-פון", שם הכל התחיל להסתובב אצלי בראש. משם התחברתי למנהל מערכת שצירף אותי, ופשוט התחלתי "לשבור את השיניים" דרך המקשים של הטלפון.
בלי אתר, בלי לראות מה אני עושה – פשוט דרך השמיעה. לומד כל הגדרה, כל שלוחה, מנסה להבין איך הדבר המטורף הזה עובד. שעות על גבי שעות של ניסויים וטעיות, וכל זה על הקווים החינמיים שימות המשיח נותנים. בלי זה, בחיים לא הייתי מעז בכלל לנסות. הנגישות הזו, שנותנים לך פלטפורמה לעבוד עליה בלי לבקש ממך אשראי על ההתחלה, היא זו שבנתה אותי.
רק בשלושה חודשים האחרונים התחלתי להיכנס לעניינים דרך האתר באופן קבוע, פעם בשבוע בערך. ופתאום נפתח לי עולם חדש. אבל הבסיס, ה"דם" של המערכת, הגיע משם – מהשטח, מהטלפון.
היום, כשאני רואה את הקווים שהקמתי, את שיעורי התורה שזורמים שם, את זיכוי הרבים שקורה בלחיצת כפתור – אני פשוט לא יכול להישאר אדיש. כשאני רואה יהודי שיושב בכולל או בנסיעה ומקשיב לשיעור בקו שלי, אני נזכר באותם לילות שלמדתי דרך המקשים בטלפון ומבין איזו זכות נתנו לנו כאן.
אני רוצה להגיד תודה ענקית לצוות של "ימות המשיח"
. לא כי הכל תמיד מושלם, אלא כי נתתם לנו כלי ששינה לנו את היכולות. נתתם לנו לגדול מהבסיס, מהוואצאפ-פון וההגדרות הטלפוניות, ועד להקמת אימפריות של תוכן 
.אז זה הסיפור שלי – מהוואצאפ-פון ועד לאתר
️
. מה הסיפור שלכם? אל תשארו בחוץ, שתפו שיהיה כוח לכולם! 

נ. ב. באחד הקווים שאני עוזר לנהל עשינו בשלשה וחצי חודשים האחרונים מעל 300 שעות!!! שזה 18000 דקות של תורה מוקלטת ומן הסתם כפול 2 לפחות הואזן אתם מבינים את המספרים??!! וזה רק בקו בגודל בינוני לעומת אחרים
-
@lavitoren-הטי-ל הטי-ל ריגשת! והמספרים בסוף? פשוט הזוי.
הקטע הזה שכתבת על הלמידה דרך המקשים בטלפון? בול. ככה בדיוק כולנו התחלנו, מנסים להבין על מה ללחוץ ואיך כל הדבר הזה עובד. זה החסד הכי גדול של ימות המשיח – שכל אחד יכול פשוט לקחת את המערכת הזו ולעשות איתה מה שבא לו, בלי לבקש רשות מאף אחד
והמספרים שהבאת בסוף... אני עדיין מנסה לעכל אותם. 18,000 דקות ב-3 חודשים? בקו לא גדול? חבר'ה, זאת הזיה!! תחשבו כמה תורה זרמה שם באזניים של אנשים. זה פשוט לא נתפס שיש לנו כלי כזה ביד שמאפשר לכל אחד מאיתנו להפוך למפיץ תורה בלי להוציא שקל מהכיס
ואני אומר את האמת – קצת בושות שהפורום פה כזה שקט. כשיש איזה באג או משהו קטן שלא עובד, כולם פה ראשונים להפציץ בתלונות. אבל כשזה עובד ודופק ומביא כאלו זכויות – פתאום כולם נעלמו? איפה הכרת הטוב שלנו?
חבר'ה, בואו נתעורר לכל אחד פה יש קו שהוא מריץ או איזה סיפור על מאזין שריגש אתכם, שלוחה מעניינת שהצלחתם לבנות, או אפילו סתם איך הרגשתם כשפתחתם את הקו הראשון שלכם, תכתבו מילה, שגם הצוות של ימות יראה שמעריכים אותם ויהיה להם חשק להמשיך להשקיע בנו מי הבא שמשתף? אל תהיו כבדים!נ.ב.
כדי שימות יראו אז אני מוסיף אותם כאן שיבואו להציץ @שמואל @ימות-המשיח תודה לכם!!
איזה קטע יש לנו את אותו טי"ל בראש פשוט פגז
... -
@האדמו-ר-הטי-ל
אני חושב שאתה צודק בהחלט!
לפעמים אנחנו שוכחים לעצור ולתת תודה על הדברים הטובים שמקיפים אותנו,
במיוחד על דברים שנראים לנו מובנים מאליהם - אבל האמת היא שהם לא.
אחרי תקופה ארוכה שאני משתמש בימות המשיח, הרגשתי שהגיע הזמן לעצור
ולכתוב קצת על מה שעברתי ואיך זה השפיע עלי.
מהרגע הראשון שמתחילים להשתמש במערכת, אפשר להרגיש את ההשקעה והדאגה שהצוות שם במחשבה על כל פרט קטן.
המודלים וכל הכלים של ימות המשיח נותנים הרגשה של מקצועיות ותמיכה אמיתית.
אני רוצה לשתף אתכם בסיפור אישי: לפני שבועיים ניסיתי להסיר את הפרסומות דרך שלוחת הניהול בטלפון, אך משום מה המערכת ציינה שמספר תעודת הזהות שגוי, הייתי מאוד מתוסכל אז במקום להרגיש לבד,
הצוות של ימות המשיח עמד לצידי בצורה סבלנית ומקצועית, עזר לי להסיר את הפרסומות ולפתור את הבעיה בקלות.
החוויה הזו גרמה לי להבין עד כמה השירות הזה חשוב וכמה כוח יש לקהילה שלנו כשיש לנו מערכת אמינה, מקצועית ומלווה אותנו לאורך כל הדרך.
תודה ענקית לימות המשיח על כל ההשקעה, הדאגה והליווי.
תודה על המקצועיות, על הסבלנות ועל הרצון באמת לעזור. אני מעריך את כל מה שאתם עושים, ומרגיש שהמערכת הזו לא רק מספקת כלים, אלא יוצרת חוויה משמעותית שמעצימה את המשתמשים. -
@האדמו-ר-הטי-ל כתב בהגיע הזמן לומר תודה!!!!

:איזה קטע יש לנו את אותו טי"ל בראש פשוט פגז ...
וגם נכנסתם פחות או יותר באותו זמן...
-
אבל מה איתך????????!! במקום להסתכל כמו איזה גולם ולחזור על דברי שואל שאלה
אולי תעזור להתחיל להניע עניינים
נראה שהציבור מתבייש או מפחד להיות ראשון לכן אמרתי שאני הנחשון