תגובות ל "בניית פרמטרים בהרכבה עצמית"
-
@אA בדיוק
-
@יהודה-צ.-כ. כלומר, אם הבנתי נכון. אז זה בנוי כך;
קידומת:parameter_מסמן לסקריפט, שאתה באמצע בנייה או הרכבה.
קבוצה: אות גדולה, מייצג את הקבוצה של הפרמטר המלא, לדוגמא כל מה שתחתAמורכב בסוף לפרמטר אחד. (ולכן ניתן לכתוב את כל הABC, שכל אות מייצג קבוצה של פרמטרים).
מפתח או ערך: אות קטנה קובעת אם אתה משנה את המפתח (לפני =), או את הערך (אחרי =), וזאת באמצעותaאוbבלבד.
מיקום: מספר קובעת היכן למלאות את הערך. כלומר, אם כתבת 1 ואחר כך 2, אז בתוצאה, 1 ו2 ישתלבו ביחד לשורה אחת של מפתח/ערך.
חובה תמיד לצרף אות גדולה, אות קטנה ומספר.
אם עד כאן נכון - אז כאן אבאר את שאלתי;
- האם הפרמטר
gהיא חובה? (למה זה לא מובנה בסקריפט שלך? אחדד, יש אופציות שאני לא צריך להשתמש עם זה?) - איך אני מקבל קלט של המאזין, באמצעות מודול עריכת ערך? קבלת נתונים? או באמצעות קבלת קלט בשלוחת API (כמצורף בדוגמא)?
- גם הפרמטרים
setting1וsetting2לא הבנתי משמעותם, ואיך להשתמש איתם.
לדוגמא, אם אני רוצה לבנות רק חלק מפרמטר מסויים, זה אמור להיות כך מוגדר בשלוחה
type=api api_link=https://script.google.com/macros/s/AKfycbzcPTMhwrRBGH3J8ZI1sdbGAX7dfvOeItuGNg2_hYzYpZQxDBURsseoK4avTXHs84KzlA/exec API שהסקריפט יעדכן את הטקסט api_add_0=g=https://www.call2all.co.il/ym/api/UploadTextFile המפתח הקבוע api_add_1=parameter_Aa1=record_change_pitch הערך הקבוע api_add_2=parameter_Ab1=0. הוספת המשך הערך באמצעות הקשה של המאזין api_000=parameter_Ab2,,1,1,7,Number,yesאשמח לתשובה!!!
תודה רבה!!! - האם הפרמטר
-
@יב
היטבת לבאר! תודה, אולי אני אכניס את הנוסח להדרכה.- הפרמטר g הוא למעשה היעד אליו הסקריפט ישלח את הבקשה. (כי למעשה זה לאו דווקא לימות המשיח) לכן הוא פרמטר חובה. (תלחץ על הקישור של הפריסה , תראה תשובה שאין פרמטר g.)
- פשוט מאוד במקום לשלוח את הפרמטר בצורה ישירה כך: api_add0=phone=0555676666 תבקש מהמשתמש להכניס את הנתון, בדיוק כמו שהבאת בדוגמא.
- setting1 ו setting2 זה בתכלס לא חובה, זה מיועד לבטל את אחת מהאופציות הבאות:
כפי מה שמופיע בהדרכה, ישנה אפשרות במקום להכניס
parameter_Aa1=phone
parameter_Ab1=0555555555ישנה אפשרות פשוט להחליף את
parameter_Ab1=0555555555
ב
parameter_Ab1=ApiPhoneוהסקריפט ימצא באופן אוטומטי את הפרמטר ApiPhone שצורף לבקשה.
ועל זה הולכות ההגדרות הנ"ל, setting1 מיועד לביטול של החיפוש הזה, אלא במקום לחפש את הפרמטר ApiPhone פשוט יכניס phone=ApiPhone, ו setting2 מיועד שהפרמטרים שצורפו לבקשה כדוגמת ApiPhone, לא יצורפו לבקשה שתישלח בסוף. -
כעת עדכנתי את ההדרכה המלאה, ביררתי בצורה יותר מסודרת, וכן הוספתי אופציות, הוספת ערך מספרי, שליפת ערך מהמערכת, ועוד... וכן שיתפתי את הסקריפט עצמו. לכניסה להדרכה.
-
@יהודה-צ.-כ.
אולי תוסיף אחרי ההדגשה על המסורת של ימות שלא להחזיר תשובה מסקריפטים, שיש כאן שרתים שמחזירים תשובות, וכן פרוקסי. -
@אA
ואז יצטרכו לשלוח לפרוקסי שישלח לסקריפט שישלח למערכת שתחזיר תשובה לסקריפט שתחזיר תשובה לפרוקסי שתחזיר תשובה למשתמש? חד גדיא חד גדיא.
בסדר אני אוסיף. -
@יהודה-צ.-כ.
לא. זה רק יחזיר את התשובות מהסקריפט.
הקריאה תתבצע ישירות אליו. -
@יהודה-צ.-כ. אולי תדגיש בהדרכה, שהשליחה מתבצעת ב
GETולא בPOST. -
@יב כבר כתוב
-
מה אני אמור לכתוב בשורה הזאת?
api_link=https: -
יש פה למישהו מושג?
-
@יוסף-חיים-5 קישור לפריסה של הסקריפט,
כדי ליצור סקריפט בגוגל, תיכנס לכאן, תיצור פרוייקט חדש, תעתיק את הקוד שהובא בהדרכה, ותשמור. לאחר מכן תלחץ על "פריסה" ולאחר מכן תגדיר כ web app - אפליקציית אינטרנט, לאחר מכן "צור פריסה" תקבל כמה קישורים. 1. מזהה פריסה
2. קישור לקריאה לסקריפט - זה מה שאתה צריך
3. קישור לספרייה שבה הסקריפט נשמר.